Bir ic giyim corap firmasindayim adini veremem, müdüre olacak kadin beni deli ediyo. Kimseye bisey demiyo bana karisiyo zirt pirt. Onu giy bunu giyme soyle yap boyle yap diyo. Rahibe misin az kisa giyin firmanin corabi belli olsun diyo elbisem gittikce minilesti. Oturup kalkinca her yerim aciliyo ozamanda gelip az edepli ol millet senin corabini kilodunu goruyo firmayi rezil ediyon diyo. Yemege gidiom nerdesin diyo canim canim konusuyo. En son dovcem o olcak ben bunla napcam
Güncellemeler
1 yıl
Neden böyle oluyor😔😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Cik hemen isten hemen!!! baska is bulursun
Cok zor bu donemde
Bulursun git garsonluk yap bulasik yika orani burani gostermeye zorliyan bir o... la calismak ona uyum sağlamak zorunda deilsin hem sende günaha giriyosun alin terinle temiz temiz calis gerekirse ayak isi yap kazandihin paraya bak yan gözle bakan olmaz en azindan
Miniye alisik degilim egilemiyom da tam. Kac kere egilirken toplandi etegim guldu bana corabimi tangami gormeyen kalmadi. Cikcam ama bes yildir burdayim tazminatim da yancak
Yanarsa yansin namuslu bir is bul kendine
İyi de namusuzluk etmiom ki burada
G.. tun acilmis herkes gormus daha ne gunaha giriyorsun istemesen bile
Evet ama onlar da mini giyiniyo ki ben de onlarin g. tlerini gordum
Erkeklerden bahsediyorum canim musteriler falan cik bence oradan adam gibi bir is bul
Erkek olmuyo ki pek kadinlar oluyo, bir keresinde de kucuk bir kiz annesi beni gosterip gulmustu😔 tazminatimi yakmak istemiom ya
Olsun ginede azda olsa oluyodur cik bence edebinle calisabilecegin biryer bul hemde o k.. ahbenin zorbaliklarina katlanma yanarsa yansin daha cok kazanirsin gun gelir
Nereye basvurum ki
İsin olsundaki semtindeki islere bak şehirindeki
Cok bisey yok ki ya aslinda mutluyum burada da kadin cadi😔😔 basta normal giyiyodum su an super mini etek ve daracik bluz var gittikce soydu beni😔😔
Edebinle calisacagin biyer bul günaha girme baskasinin zoruyla
Konu disi birsey sorcam tesetturlu musunuz
Yok canim degilim ama disarda açık giyinmiyorum evlendigimden beri kucukken giyiniyordum 17 18 yaslarinda sonra evlendim olgunlastim dinime bağlandım açık giyinmeyide sevmem ev dışında ama tesetturlu degilim
Ben de sevmiyom cok da iste is icin yoksa en acik halim bu
Cik o isten duzgun biyer bul orasi senin icin hayirli degil günaha giriyorsun
Evet maalesef 😔
Cik iste boş ver tazminati falan ordan gelen paradanda hayir gelmez
Cikcam sanirim cok afise oldum corap var ama yine de cok kisi g. tumu gordu sayilir😔
Cik birdahada ordan kimseyle gorusme
Hmm bende istiyom hayatimda ilk kez bu kadar cok gosterdim kendimi
Hemen ayril ileride cok pisman olursun dusundukce daha fazla gunaha girme
Her gunum boyle ki nerdeyse
Daha ne devam ediyorsun sktret herseyi yarin ayril
Olmaz birakamam ki
Ben diyecegimi dedim bacim yolun açık olsun Allah hidayet versin insallah kısa zamanda akklın basina gelir birakirsin Allaha emanet ol
Muhattap alma
Evet ama zorda kaliyom hep
Anladım
Allah yardımcın olsun
Tesekkur ederim cok canim sikkin😔😔
Rica ederim niye
Rezil rusva oluyom kaldikca😔😔 corabim g. tum herseyim gorukuyo
Öyle deme güzel giyin onu da umursama
Rahibe gibi giynme dio mini giydikce de frikik veriom
Caresizim
Umursama diyorum güzel giyin yeter ki