Diğer Günaydın erken mi kalktınız yoksa sabahladınız mı? Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ☀️ Günaydın erken mi kalktınız yoksa sabahladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. günaydın sabahladım 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Masamın başında işimin başındayim kahvemi içiyorum 😂🙏 1 6 Yorumla Sprikb 1 yıl Kolay gelsin 😃 Yorumla Kralbop 1 yıl Sağolun hanımefendi siz napıyorsunuz 🙏😂 Yorumla Sprikb 1 yıl Bende telefonda takılıyorum Yorumla Kralbop 1 yıl En güzeli size kahve öneriyorum güzelliğine güzellik kata ruhunu canlandırır cildini hassaslastirir🙏🙏🙏 Yorumla Sprikb 1 yıl Tm teşekkür ederim Yorumla Kralbop 1 yıl Rica ediyorum kendine güzel bak 🙏 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 8 erken mi bilmiyorum ama bana göre erken evet geri uyumaliyim 1 1 Yorumla Sprikb 1 yıl Sjsjs Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl 7de kaldım…Haftasonu için erken..Müsli kahvaltımı yaptım Sabah kahvemi içiyorum 1 0 Yorumla
Tounch Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl 7 gibi. Günde 5-6 saat yetiyor. Hayatı kaçırmayalım 😊 1 0 Yorumla
chadli12 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 67% 1 yıl Günaydın erken kalktım hesapları kontrol ettim öyle 1 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Lanetlendim maalesef güzelce uyuyim dedim 5 saat uykuyla uyandım 1 0 Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 547 cevap paylaştı. 4 te yattım 8 de kalktım bu KS hayatı zordur lo😂😂 0 1 Yorumla Sprikb 1 yıl Knk sen niye hep KS ye geliyon ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sabahladim tabiki. Ömrümde bu saatte kalktiğim bir gün yok shshsh benim erken kalkmam 10'dur. 1 0 Yorumla
Furgan Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl Sanal 9 erken oluyor mu 1 1 Yorumla Sprikb 1 yıl 9 a kadar erken ondan sonrası geç veya normal Yorumla
Cosmic_LOVE Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Bu saat erken mi oluyor 1 4 Yorumla Sprikb 1 yıl Evet Sprikb 1 yıl Ama ben soruyu saat 7 gibi sordum sanırım bana göre saat 9 a kadar erken Cosmic_LOVE 1 yıl Erken kalktım zaten ama siteye girmedim Sen neden erken kalktın Sprikb 1 yıl Erken uyumustum
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Günaydın , onu söyleyemiyoruz maalesef 1 1 Yorumla Sprikb 1 yıl Neden söyleyemiyorsunuz acaba 😂 Yorumla
sarii0glu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl 12 e kadar yatmak istiyorum fakat uyuyamıyorum. 😒 1 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl 2de uyuyup 7de uyandım uyuyamıyorum da kafayı yiyeceğim 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sabahlamayi sevmiyorum normal saatte kalkiyorum 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Artık sabahlayacak kadar beyinsiz değilim 😃 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Erken uyanıyorum genelde. 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 413 cevap paylaştı. Günaydınhep erken kalkarım 1 0 Yorumla
GinNaru Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Erken kalktım maalesef. 1 3 Yorumla Sprikb 1 yıl Ereken kalkmak güzel bir şey bence Yorumla GinNaru 1 yıl Yok be berbat. En iyisi öğlene kadar yatmak. 😆 Yorumla Sprikb 1 yıl Sjsjs Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Erken kalktik 1 26 Yorumla Freedown54 1 yıl Ohaaaa Yorumla Sprikb 1 yıl Noldu Yorumla Freedown54 1 yıl Çok guzelsin Yorumla Sprikb 1 yıl Teşekkür ederim de Pp mi yanlisikla koyup kaldırdım beni görmedin bile 😅 Yorumla Freedown54 1 yıl Pp gördüm yeni kaldirmisin Yorumla Sprikb 1 yıl Hyr koyar koymaz kaldırdım nerdeyse ama boş ver Yorumla Freedown54 1 yıl Ama gördüm hshsshh Yorumla Freedown54 1 yıl Niye kaldir din ki guzelsin Yorumla Sprikb 1 yıl Tm dnbd Yorumla Sprikb 1 yıl Sitedekiler yüzünden Yorumla Freedown54 1 yıl Ne oldu ki Yorumla Sprikb 1 yıl Birde gerek yok Pp koymaya Yorumla Freedown54 1 yıl Nasıl istersen tabi Yorumla Sprikb 1 yıl Bu sitede abaza filan çok ya onun için bir şey olmadı yoksa Yorumla Freedown54 1 yıl Heryerde cook siteye özel değil Yorumla Sprikb 1 yıl Evet Yorumla Sprikb 1 yıl Ama fotoları kulaniyorlarmis bir de Yorumla Freedown54 1 yıl Kullanıp ne yapıyorlarmış ki Yorumla Sprikb 1 yıl Yüzünü alıp saçma sapan shop yapabilirler fiziğini alıpta veya kendisiymis gibi başkalarıyla konusma Yorumla Freedown54 1 yıl Bunu anca canım yapar amaç ne Yorumla Freedown54 1 yıl S. lak Yorumla Freedown54 1 yıl Canim degil Yorumla Sprikb 1 yıl İşte amacı denk gelirsen sen sor ben yapmıyorum 😂 Yorumla Freedown54 1 yıl Insalalah denk gelmem ne okuyorsun Yorumla Sprikb 1 yıl Lisedeyim Yorumla Freedown54 1 yıl Kaçıncı sinifsin Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Günaydın erkenden uyandım 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Het zaman ki gibi 6 da ayaktaydım 1 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sabah namazkna kalktık işte 1 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 896 cevap paylaştı. Erken kalktım 2 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erken kalktım 0 0 Yorumla
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha uyuyamadım kiii 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yatmadim 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sabahladik 1 2 Yorumla sofyy 1 yıl Haşin Yorumla haşinama 1 yıl @sofyy efendim? Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. İkisi de 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 795 cevap paylaştı. sabahladım :D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. uyumadım tüm gece 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç yatmadım:)) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
günaydın sabahladım
Masamın başında işimin başındayim kahvemi içiyorum 😂🙏
Kolay gelsin 😃
Sağolun hanımefendi siz napıyorsunuz 🙏😂
Bende telefonda takılıyorum
En güzeli size kahve öneriyorum güzelliğine güzellik kata ruhunu canlandırır cildini hassaslastirir🙏🙏🙏
Tm teşekkür ederim
Rica ediyorum kendine güzel bak 🙏
8 erken mi bilmiyorum ama bana göre erken evet geri uyumaliyim
Sjsjs
7de kaldım…
Haftasonu için erken..
Müsli kahvaltımı yaptım
Sabah kahvemi içiyorum
7 gibi. Günde 5-6 saat yetiyor. Hayatı kaçırmayalım 😊
Günaydın erken kalktım hesapları kontrol ettim öyle
Lanetlendim maalesef güzelce uyuyim dedim 5 saat uykuyla uyandım
4 te yattım 8 de kalktım bu KS hayatı zordur lo😂😂
Knk sen niye hep KS ye geliyon ki
Sabahladim tabiki. Ömrümde bu saatte kalktiğim bir gün yok shshsh benim erken kalkmam 10'dur.
Sabahladım gece uyanık gündüz uyur vaziyetteyim bu aralar
Sanal 9 erken oluyor mu
9 a kadar erken ondan sonrası geç veya normal
Bu saat erken mi oluyor
Evet
Ama ben soruyu saat 7 gibi sordum sanırım bana göre saat 9 a kadar erken
Erken kalktım zaten ama siteye girmedim
Sen neden erken kalktın
Erken uyumustum
Günaydın , onu söyleyemiyoruz maalesef
Neden söyleyemiyorsunuz acaba 😂
12 e kadar yatmak istiyorum fakat uyuyamıyorum. 😒
2de uyuyup 7de uyandım uyuyamıyorum da kafayı yiyeceğim
Erken uyandııııım. Ama geç te yattım
Sabahlamayi sevmiyorum normal saatte kalkiyorum
Pek erken uyanmam
Geç yattım erken kalktim
Artık sabahlayacak kadar beyinsiz değilim 😃
Erken uyanıyorum genelde.
8.30-9.00 gibi kalkarım her gün
Sabahladım. İşten geldim
Sabahladım mesayim şimdi bitti
Günaydın
hep erken kalkarım
Erken kalktım maalesef.
Ereken kalkmak güzel bir şey bence
Yok be berbat. En iyisi öğlene kadar yatmak. 😆
Sjsjs
Erken kalktik
Ohaaaa
Noldu
Çok guzelsin
Teşekkür ederim de Pp mi yanlisikla koyup kaldırdım beni görmedin bile 😅
Pp gördüm yeni kaldirmisin
Hyr koyar koymaz kaldırdım nerdeyse ama boş ver
Ama gördüm hshsshh
Niye kaldir din ki guzelsin
Tm dnbd
Sitedekiler yüzünden
Ne oldu ki
Birde gerek yok Pp koymaya
Nasıl istersen tabi
Bu sitede abaza filan çok ya onun için bir şey olmadı yoksa
Heryerde cook siteye özel değil
Evet
Ama fotoları kulaniyorlarmis bir de
Kullanıp ne yapıyorlarmış ki
Yüzünü alıp saçma sapan shop yapabilirler fiziğini alıpta veya kendisiymis gibi başkalarıyla konusma
Bunu anca canım yapar amaç ne
S. lak
Canim degil
İşte amacı denk gelirsen sen sor ben yapmıyorum 😂
Insalalah denk gelmem ne okuyorsun
Lisedeyim
Kaçıncı sinifsin
Kalktıkk sen ne yaptın
Günaydın erkenden uyandım
Het zaman ki gibi 6 da ayaktaydım
Sabah namazkna kalktık işte
Erken kalktım