İleri derece psikiyatrik hastalıklarım var başkalarına zarar vermeme sebep olabilecek. Ben 22 yaşımdayım. Devlet hastanesine gidiyorum ama ilgilenmiyorlar 5 farklı antidepresan kullaniyorum. Güya yatış yapılacaktı ama hâlâ sıradayım arayan soran yok. Zaten doktorlar 10 dkika bile dinlemeden çıkartıyorlar. Askerden yeni geldiğim icin işim yok bir işe girecektim bugün ama beni çağırmadilar elemişler beni. O yüzden özele gidecek param da yok. Ailem ve çevrem deseniz onlar da kesinlikle tedavi olmama karşılar. İlaçları uyuşturucu olarak görüyorlar. Ben her yerde gruplara sayfalara yazıyorum ama sürekli hakaret küfür yiyorum. Artık kendi kendimi kontrol edemiyorum suç bile işledim birkaç defa. Ben ne yapmalıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Güncel 2
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Büyüyünce geçer
Özele gidemiyosan tedavi de yok. Para yoksa öl diyolla yani sana bi nevi
Ya cahil Cühela misin sen kardeşim illa birisine zarar verdiğim zaman mi dikkate alacaksın skim skim yorumlar yapma. Ben yardım istiyorum gelmiş boş yapıyorsun
Aynen öyle olacak, dalga geçmiyorum. Daha geçen eylülde örneğini gördük
Küfür ettiğim için ozur dilerim dalga geçiyorsun sandım. Ama ben ne olduğumun farkındayım en azından yardım istiyorum. Semih çelikten bahsediyorsun galiba. Ben de işte diyorum sonum öyle olmadan yardım edilsin bana diyorum
İlaç yazıp yolluyolar, sağlığın da bişeyi kalmadı. Bi işe girip çalış, özele git veya kredi falan çek.
Doğru diyorsun hepsi farklı farklı ilaç yaziyorlar. Bugün işe girecektim zincir marketlerden birisinde ama elemişler beni. Şu an başka işlere bakıyorum. Kredi çekmek mantiklı mı bilmiyorum ama olmazsa en son çare onu yaparım
İlgilenmezler ki olay değil bu
Nereye başvurayım o zaman ben? Kadın kendisi dedi platform kuracağım psikiyatristlerden psikologlardan destek istiyorum ücretsiz kotaniz olsun diye. Ben yardım alamayacksam ne anlamı var bu uygulamanın anca birisine zarar verdiğim zaman mi destek saglanacak
birine aşık ol
Teşekkür ederim ama o da bende yok
olur bir gün
Olmaz ya sanmıyorum ben duyguları hissetmiyorum evlilik de dusunmuyorum
bende öyleydim ama kader ve nasip işte.
Ben direkt evlilik düşünmüyorum öyle aşk meşk boş işler birisine aşık olmayacagimdan eminim zaten olsam bile hangi aklı başında kadın beni ister ki
NİYE ÇOK MU ZORSUN YA DA İNATÇI
Alakası yok sadece kimseye karşı bir şey hissetmiyorum hem psikiyatrik hastalıklarım var ileri derece. Üstüne işim yok malım yok mulkum yok.
o zaman kendini geliştirmeye başla.
Ben evlenmeyeceğim geliştirecek olsam kendim için yaparim. Ben sorumda da sordum zaten yardima ihtiyacım var diye psikiyatrik anlamda çok ileri derece hastalıklarım var.
tamam işte kendinden başlayarak hayatına yol verebilirsin. hayatın yoluna girer. kendini düzeltmezsen nasıl diğer konularda da hayatın düzene girsin? ve şunu da unutma. sen kendine bu değeri fazla görürsen ve yapmazsan sevmezsen istemezsen kimse gelip de senin için uğraşmaz. yardımcı olmaz. şunu da unutma psikiyatri diyorsun ama şimdiki zamanların doktorları sadece para peşindeler. sen ne kadar gidersen git. böyle yap şöyle yap demeye devam edecekler.
Sosyal medya hesaplarına yaz
Facebook sayfalarina yazdım ama ilgilenmediler wp numaralarina yazacağım
Cimer e yaz
Teşekkür ederim doğru dedin yazacağım
tel ederek
Ne gibi