Çapkın erkeklerin ilgisini çekmeyi nasıl engelleyebilirim benden uzak olsunlar
Güncellemeler
1 yıl
Sosyal medyada yani reelde zaten pek çıkmıyorum dışarı tanıştığım erkek olmuyor re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Çapkın erkeklerin benden uzak olmasını nasıl engelleyebilirim?
Oglum sen beyinsizmisin merk ettm cevabim altına gelen sensin bu gizli de ki kız sevgilin ise umarım ayrılır senin gbi bir beyinsiz bir insana birsey katamaz dedigimi anlamicak kadar asalaksin sktr git dedim yine diyorum sktr git cocuk
Ben tehdit edebilecegin edilen tehdidi s1klicek biri degilim beni başkaları ile karistirma efendi gbi takılıyorum kötüyü çıkarttırma bana korkum olmaz o yüzden bende korku hormonu yok
Çapkın erkekler yüzünden, ben de erkekler hem kendini yetiştiremiyor. Hem de onlara sıra gelmiyor. Ve sen ne ile ilgilenirsen onu bulursun kardeşim, hayatta başarılar.
Okuyabilirsin, ama karışamazsın. Alenen sorulan bir soruya Alenen verilmiş bir cevap. Ve bu benim hakkım. Lütfen raconunuzu kız arkadaşınıza kesin! Hayırlı günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Guzel biri isen bunu engelleyemezsin anca sinir olmus gbi bakarsan suratlarina vazgecebilirler
Ya sosyal medyada buluyo bunlar beni
Sinir oluyorum
Engelliceksin yapacak birsey yok maalesef ona
Sen karışma bro
Ben neden karışmıyorum hayirdir? Sorunun muhatabi senmisin ki bana karışma diyebiliosun
Soru sormus cvb vermişim
Bak benle uğraşma dalarım sana
Karışma diyorsam karışma laf dinle ulan
😂🤣 buraya yazan sensin mal degneyi 😂 simdi cvbimin altindan sktr git baska yerde oyna
Seni çoğaltırım bak
Oglum sen beyinsizmisin merk ettm cevabim altına gelen sensin bu gizli de ki kız sevgilin ise umarım ayrılır senin gbi bir beyinsiz bir insana birsey katamaz dedigimi anlamicak kadar asalaksin sktr git dedim yine diyorum sktr git cocuk
Sevgilim tabi ki seninle görüşcez
Görüşek bebe görüşek 😂 bana uyar sevgilin ise böyle soruyu buraya değil sana sorsun ama sevgilin olduğunu da sanmiom ya
Sevgilisi değilim ne anlatıyor bu
Ben tehdit edebilecegin edilen tehdidi s1klicek biri degilim beni başkaları ile karistirma efendi gbi takılıyorum kötüyü çıkarttırma bana korkum olmaz o yüzden bende korku hormonu yok
Bilmiom bu gereksiz profesor sevgilin olduğunu iddia ediyor
Adamı hasta etme bak hormonlarını bozarım senin
🤣😂 la pro malmisin oglum sen kiz sevgilim degil diyor git baska kapıda havla sacma bi soru yüzünden papaz olma benle
Biliyor musun, bu tüm erkeklerin ortak sorunu 😂
Nasıl
Çapkın erkekler yüzünden, ben de erkekler hem kendini yetiştiremiyor. Hem de onlara sıra gelmiyor. Ve sen ne ile ilgilenirsen onu bulursun kardeşim, hayatta başarılar.
Bu kız benim sevgilim sen karışma okurum
Ne sevgilisi ya ne diyosunuz siz
Sen sus hande seninle ayrı görüşcez
Hahaha sorunlumusun kardeşim Hande kim 😄😄
Okuyabilirsin, ama karışamazsın. Alenen sorulan bir soruya Alenen verilmiş bir cevap. Ve bu benim hakkım. Lütfen raconunuzu kız arkadaşınıza kesin! Hayırlı günler.
Adamı hasta etme
Rica etsem, profesör8989'u kaldırabilir misin?
Panzehiri daha üretilmedi
Ben senden uzak olamam 🥰
hangi şehirdesin *
En dogrusu
Engel koyarak🤓