Ablam evli ve bir dükkanları var… düne kadar iyi giden dükkan maalesef iyi gitmiyor. Borçları var 😔 bende evliyim , bizim bir daire var satılmak üzere. Eşimde desem veririm acaba borç? Kendisi biraz zor insan… kendi maddi durumuz da iyi değil Şu an. Ama ablamgilede üzülüyorum ve enişteninde çalışıp bu parayı ödeyeceğini biliyorum … kendisi çalışkan bir insan.
bundan bir kaç önce kendi kuzeni var dul, borcu varmış. Ben ödemesini istemedim.. şimdi sakın yadirgamadan söyleyin, bu adam zaten senelerdir bunlardan gecinmis eşimden ve ailesinden. Maddi manevi.. kendi borçları var bile bile evlendi ikinciye , hem cocukalrini hem yeni eşini yarı yolda bıraktı. Kendisi Şu an hapiste, borç bitene kadar… hani ona verseydik geri alamazdık kesin. Çünkü hiç umursanmıyor esimi para makinesi olarak görmüş. Şimdi ama eşimde artık evli …
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önemli olan bizim dediğin daire tam olarak kimin? Eşine ailesinden geçmiş bir mülk ise vermeme hakkı sonuna kadar var
Kendi almış zamanında kendine ait
Şahsen ben vermem, kimsede neden vermiyorsun diyemez
Ama kendiside geçenlerde çok sıkıştı annemden borç aldık… hersey karşılıklı değilmi? Bugün bana ise yarın ona.. Ben hepsini istemiyorum sadece onlar borçlarıni ödiyecek kadar …
İsteyin o zaman, umarım kırmaz sizi
erkekleri bankamatik gibi kullandiginizda onlari kaybediyorsunuz. bunu bilin
Onlar bizi kullanıyorsa peki ozaman ne oluyor?
nasil kullaniyorsa?
Maddi …. Bende çalışıyorum kendi aldı maasi borçlara gidiyor benimkiyle alışveriş ediyoruz y alışverişe gittiğimiz zaman hep kendi istediğini aldırır 😒
ozur dilerim. haklisin. bu sikintiya ortak olduysan ortak karar vermeniz gerekiyor. ama yinede iyi degerlendirin. ablana duygusal bagin kendi aileni etkilemesin. yoklukta ve fakirlikte kimse sahip cikmaz.
Onlarda bana maddi manevi destek oluyorlardı.. ailemin durumu elvermediginden kina gecemi onlar ödemisti… şimdi bisey yapamamak icimi yiyip bitirmiyor
cok haklisin. bu durumu esine guzelce anlat. anlayisla karsilamasi lazim. ama iyi anlat. pozitif basla. ne bileyim cok haklisin yoruluyorsun hayat zor. beraber calisiyoruz ama ailem bana... cok destek oldu. onlarinda durumu zor. elimizden bu konuda ne gelir ne yapabiliriz konusmak istedim. ve birsey yapmamak vicdanimi rahatsiz ediyor demek lazim
Insallah anlayisla karşılar ama pek sanmyioeum biraz egoist bir insan 😔
boyle guzel merhametli karisi var. yilan olsa dinler. takma kafana. bak o kadar destek oluyorsun. bunlar onemli. bence bu konusmayi yapmalisin hem ablan hem kendin icin. bence kocan tepki versede dusunecektir. ben olsam bu guzel yuregin icin sana sarilir oper gurur duyardim. ne guzel kadinsin sen.
Ah bir bilseniz 🥺… beni bu huyu üyäzünden bazen çok kırpıyor üzüyor …
kadinlari anlamak yeterince zor geliyor ama bardagin dolu tarafindan bakin. babalikta zor. eve ekmek getirmek, savastan cikip sevgiyle aileyi kucaklamak.
Anne baba değiliz henüz anlicaniz bu yaşa kadar kendisi yanlız yaşamış… alışkın mı değil anlamadım yaşa karakter meselesi ….
bunlar firsat iste. birbirinizi anlamaniz icin. bence konusmali ve hatta her konuda daha fazla konusmalisiniz. birde cinsellik cok onemli. evet bazen kadinlar istemez. bazende asiri ister. bir rutini tutturmak zordur ama cok onemli. bagi guclendirir. cocukta oyle
Girme o toplara
Razı gelmez
Yardımcı olabilirim istersen
Vermez