Diğer Tavan kime ait? uníquєвσч Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Tavan üst komşuya mı ait , alt komşuya mı?#süpersoru #keşfet ...@Barış_LonelyForever @isabella181919 @0_Nyks_0 Bize Üst komşuya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Tavan bize ait bence 😂😂 Güncellemeler1 yıl Zemin kime ait o halde? Tavan kime ait? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. bana ait tavan 2 2 Yorumla uníquєвσч 1 yıl senin olsun reis u Barış_LonelyForever 1 yıl Eyvallah kral
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bize tabiiki :) ama tavan akıyorsa o ust komsudandir :) 2 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl 😂 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl En üsttekinin tavanı yok mu? E mantıken bize ait olmuyor mu 🤦 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Yani Yorumla
ofecioarăcurată Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bizim odaların tavanı bizim komşuların kendi odasının tavanı onların işte? 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl 200iq Yorumla
hemHarbiHemBarbie34 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Orta katta oturanlar evsiz mi şimdi ortada kaldılar hakatten🤣🤣 1 2 Yorumla uníquєвσч 1 yıl yazik onlara 😂😂 Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Yazık bana 😅😅 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 651 cevap paylaştı. Benim evin tavanı bana ait çünkü en üst kattayım sjsjdjdkfkfkfkfkf 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl guzel khkgng Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ayş bize ait tabikisi 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl bence de Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl bize harika soru keske benim aklima gelseydi 😀 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl hahha bir dahakine Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Ortak alti senin ustu komsunun 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl dogru Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl tavanın altı sizin üstü üst komşunundur 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl aynen oyle Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç birinize 2 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl peki Yorumla
ata_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 325 cevap paylaştı. Ortak mal 👀 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl dogru Yorumla
cool21girl Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl zemin biim tavan onların olsun hahah 1 2 Yorumla uníquєвσч 1 yıl tam tersi olsa Yorumla cool21girl 1 yıl farketmez olur shhsh Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 713 cevap paylaştı. Evimize ait 😄 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 327 cevap paylaştı. senden taraf sana, diğer taraf üsttekine. 0 0 Yorumla
Btllkzn Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Hahaha boyasını biz yaptırıyorsak bize aittir 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. bize 1 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 394 cevap paylaştı. Üst komşu 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bana ait tavan
senin olsun reis
Eyvallah kral
Bize tabiiki :) ama tavan akıyorsa o ust komsudandir :)
😂
En üsttekinin tavanı yok mu? E mantıken bize ait olmuyor mu 🤦
Yani
Bizim odaların tavanı bizim komşuların kendi odasının tavanı onların işte?
200iq
Orta katta oturanlar evsiz mi şimdi ortada kaldılar hakatten🤣🤣
yazik onlara 😂😂
Yazık bana 😅😅
Benim evin tavanı bana ait çünkü en üst kattayım sjsjdjdkfkfkfkfkf
guzel khkgng
Ayş bize ait tabikisi
bence de
bize harika soru keske benim aklima gelseydi 😀
hahha bir dahakine
Ortak alti senin ustu komsunun
dogru
tavanın altı sizin üstü üst komşunundur
aynen oyle
Hiç birinize
peki
Ortak mal 👀
dogru
Ortak
dogru
zemin biim tavan onların olsun hahah
tam tersi olsa
farketmez olur shhsh
Evimize ait 😄
senden taraf sana, diğer taraf üsttekine.
Hahaha boyasını biz yaptırıyorsak bize aittir
bize
Tavan bize taban üst komşuya 🙂
bize ait
Üst komşu 😅