Diğer Gecenin yarısında temizlik yapıyorum ben delimiyim😀? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece soruyu soramadım hakkım bitmiiş. 02:00’da Makyaj odamı temizledim çamaşırlları serdim iç çamaşırlarımı ütüledim benim gibi olan var mı sjsmdj Güncellemeler1 yıl Yaşım 20 bu arada 45 değil Güncellemeler1 yıl Soruyu yanlış anlayan olmuş Kötü anlamda söylemedim. Hastalığım var o yüzden mecburiyetten ütülüyorum Gecenin yarısında temizlik yapıyorum ben delimiyim😀? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. hayır değilsiniz. 0 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Kafayı toparlamaya ihtiyaç. Temizlik kafayı topluyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşlar @JackFater001 bana iftira atıyor ben erkekmişim herkesin yorumuna böyle yazıyor. Bu hesabın incelenmesini istiyorum. @KızlarSoruyor Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. 40 çeşit deli var işte illa ustunu başını yırtan deli olmuyor örnek sen iste 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Uykun yoksa evdede erkegin yoksa baska bi sey yapamazsinki zaten 😂😂 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. İç çamaşırı ütülemek? :D 1 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Iç çamaşırını Niye ütülüyorsun ya onu anlamadım 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Suç isliyon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
hayır değilsiniz.
Kafayı toparlamaya ihtiyaç. Temizlik kafayı topluyor
Arkadaşlar @JackFater001 bana iftira atıyor ben erkekmişim herkesin yorumuna böyle yazıyor. Bu hesabın incelenmesini istiyorum. @KızlarSoruyor
40 çeşit deli var işte illa ustunu başını yırtan deli olmuyor örnek sen iste
Uykun yoksa evdede erkegin yoksa baska bi sey yapamazsinki zaten 😂😂
İç çamaşırı ütülemek? :D
Iç çamaşırını Niye ütülüyorsun ya onu anlamadım
Senin gibi manyak çok
Temizlik kafa dağıtıyor
devam et
Delisin
Suç isliyon
Burcun ne