Diğer Başımı her yastığa koyduğumda umarım yarın kalkmam diye uyuyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Birkaç aydır böyle hep böyle mi olacakBaşınıza böyle bir şey geldi mi geldiyse de nasıl üstesinden gelebilirim? Başımı her yastığa koyduğumda umarım yarın kalkmam diye uyuyorum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. bence mutlu olmaya çalışın 0 0 Yorumla
cileksizpasta Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bu gece ben de böyle düşünüyorum. Aslında küçücük bir şey bazen öyle umutlandırıyo mutlu ediyo ki insanı bazen bir anda o düşünce kaybolup gidiyo. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Küçük bir umut bile beni hayata o kadar bağlayabilir ki normalde zayıf birisi değilim ama bu başka Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Ben yıllardır aynı düşünüyorum ölmedik bugünde. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Geçmiyor mu Yorumla ela_ya 1 yıl Benim geçmiyor ama senin geçer depresyondur büyük ihtimalle. Yorumla Soran 1 yıl Hiç daha önce böylesini yaşamadım geleceğe dair hiç umudum kalmadı olum beni korkutmuyor bu depresyon mu Yorumla ela_ya 1 yıl Etkilenmşsindir biseyden ya da normaldir. Yorumla Soran 1 yıl Umarım geçer teşekkür ederim Yorumla
Blacksıla Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Vasifsiz adamın başına gelir endişelenme geçer 0 0 Yorumla
hollywhiskeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kısa bir dönem olmuştu zamanla her şey geçiyor ama 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bekliyorum bende Yorumla
lahadima Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Bir sıkıntın mı var yoksa Bunalımda mısın sebepsiz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım bende umarım geçer Yorumla lahadima 1 yıl Geçer merak etme neler geçmeyecek ki daha Yorumla Soran 1 yıl İnşallah sağol Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Saçmalıyorsun bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Peki sen öyle diyorsan Yorumla
jackhans73 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl deme 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla jackhans73 1 yıl lütfen Yorumla
Gelbirdaha Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Neden böylesin başına ne geldi ki 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Umutsuzluk Yorumla Gelbirdaha 1 yıl Başka şeyler var sanki Yorumla Soran 1 yıl Hayata dair bir umudum yok başka bir şey olmadı Yorumla
eren_06199j Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Neden öyle oluyor? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Umudum yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence mutlu olmaya çalışın
Bu gece ben de böyle düşünüyorum. Aslında küçücük bir şey bazen öyle umutlandırıyo mutlu ediyo ki insanı bazen bir anda o düşünce kaybolup gidiyo.
Küçük bir umut bile beni hayata o kadar bağlayabilir ki normalde zayıf birisi değilim ama bu başka
Ben yıllardır aynı düşünüyorum ölmedik bugünde.
Geçmiyor mu
Benim geçmiyor ama senin geçer depresyondur büyük ihtimalle.
Hiç daha önce böylesini yaşamadım geleceğe dair hiç umudum kalmadı olum beni korkutmuyor bu depresyon mu
Etkilenmşsindir biseyden ya da normaldir.
Umarım geçer teşekkür ederim
Vasifsiz adamın başına gelir endişelenme geçer
Kısa bir dönem olmuştu zamanla her şey geçiyor ama
Bekliyorum bende
Bir sıkıntın mı var yoksa Bunalımda mısın sebepsiz
Anlamadım bende umarım geçer
Geçer merak etme neler geçmeyecek ki daha
İnşallah sağol
Saçmalıyorsun bence
Peki sen öyle diyorsan
deme
Olur