Diğer Selocuyum sorun mu var anlamadım sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seloyu destekliyorum serçava serpaşa selo ✌✌ Güncellemeler1 yıl Güncelllll Selocuyum sorun mu var anlamadım sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl serpaşa ney lan? Önce Kürt dilini öğren sonra Kürt taklidi yaparsın xırrıme 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ula oglim serpaşa nedir bilirmisen çakkal seni Yorumla Soran 1 yıl Bİz düğünlerde her zaman sevdiklerimise bunj deriz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sakin ol abdulhey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen nerelisin onu söyle önce Yorumla Soran 1 yıl Annnenliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He yaw sen ne kadar akillisin öyle Yorumla
SimonRileyy Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl Boşa ömrünüzü tüketiyonuz vazgeçin manyak olursunuz yok olum size toprak falan 1 3 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Esenler kardeşim , beklerim Yorumla Besiktas7834 1 yıl Yavrum gizlide değilim , erkekliği gizliden yapma bak açıktayım Yorumla Besiktas7834 1 yıl Kardeşim be gelecekse Türkçülükten gelsin yaşadığım yer böyle , çokta yaram var. Böyle buyuduk böyle gider Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Çocuklar sarı torbaları getirin, alınacak leş var 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Oglim seni aldılar o zaman Yorumla Oluştur 1 yıl Hırrrimiii. Bana kürdo şivesiyle ses atsana kanka hasstasıyız Yorumla Soran 1 yıl Annennde hastaysa atarim Yorumla Oluştur 1 yıl Annenin yanan kukusuna sirkeli suya bandırılmış bez parçası basıyor, işi bitince sorarım Yorumla Soran 1 yıl Anneni altıma alır bagırta bagırta skrm Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sorun yok dağa çık mağarana dön 0 4 Yorumla Gizliuye330 1 yıl Oha tuba bu biraz ağır oldu sanki 🤣 Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Türkçe konuşur musun bizimle? Biz anlamıyoruz da. Yorumla Gizliuye330 1 yıl Küfür etme kıza eşek oğlu eşek Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Aynen iade ediyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
serpaşa ney lan? Önce Kürt dilini öğren sonra Kürt taklidi yaparsın xırrıme
Ula oglim serpaşa nedir bilirmisen çakkal seni
Bİz düğünlerde her zaman sevdiklerimise bunj deriz
Sakin ol abdulhey
Sen nerelisin onu söyle önce
Annnenliyim
He yaw sen ne kadar akillisin öyle
Boşa ömrünüzü tüketiyonuz vazgeçin manyak olursunuz yok olum size toprak falan
Esenler kardeşim , beklerim
Yavrum gizlide değilim , erkekliği gizliden yapma bak açıktayım
Kardeşim be gelecekse Türkçülükten gelsin yaşadığım yer böyle , çokta yaram var. Böyle buyuduk böyle gider
Çocuklar sarı torbaları getirin, alınacak leş var
Oglim seni aldılar o zaman
Hırrrimiii. Bana kürdo şivesiyle ses atsana kanka hasstasıyız
Annennde hastaysa atarim
Annenin yanan kukusuna sirkeli suya bandırılmış bez parçası basıyor, işi bitince sorarım
Anneni altıma alır bagırta bagırta skrm
Sorun yok dağa çık mağarana dön
Oha tuba bu biraz ağır oldu sanki 🤣
Türkçe konuşur musun bizimle? Biz anlamıyoruz da.
Küfür etme kıza eşek oğlu eşek
Aynen iade ediyorum.