Çıkmazlardayım :D üniversite için?
Yorum yaparsanız sevinirim :)
Yorum yaparsanız sevinirim :)
İzmir
eskişehir
+ bir seçenek : antalya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bir izmirli olarak dokuz eylul egitim fakultesi ogrencisiyim. Gelme kardesim. İzmir mukemmel biyer. Sehrime aşık bir insanim ben. Ama bucaya gelme. Egeye gelirsen bak olur ama bucaya gelme. Eğitim fakultesi fena degil ama tinaztepe Kampüsü tam olarak dagda. Eskisehir de okuyan izmirli arkadaslarim var. Gayet memnunlr. Bende memnunum ama ege Üniversitesini tavsiye ederim İzmir istiyosan. Yoksa eskisehire git yani
Bölümüm dokuz eylülde var ing. Öğretmenliği :D bucada yaşamam diyorum ya da
Gezmek için baika yerlere giderim
Oyle olmuyo vallahi vizeler finaller var nereye gidiyosun sen? Oyle zorluyolar ki... sen bilirsin yani alsancaga gidersin. Konak. Bornova. Gidilecek yerler var. Eger dokuz eylul olursa karsi serite gec. Postane sokagi var ordan gir. Orda mira kiz ogrenci yurdu var o yurt guzel.
Ailemle kalacağım muhtemelen :D
Aileyle :) oda guzel
Benim yurdumun karsisi
Aynen oyle :)
Hepsi keko degil ya
İzmirin erkekleri yakışıklı oluyor onu biliyorum da Buca hakkında iyi şeyler duymamıpştım :D
Izmirliler hem guzel hep guzel. Ama buca icin aynisini soyleyemicem
Karşıyaka 1 saati geciyo okula kadar uzuyo yani
Bornova? :)
Bornovaya biz nasil gidiyorz biliyo musun. Şirinyer akt. Izban halkapnarda in sonra metro ege de inip gidiyorz forum a falan baya sürüyo oda
Kaderim buca olmamalı hayır :D :D
Bencede diyorm ya sana
Buca dan ne cekmissiniz , hicte o kadar kötü değil abartmayn ama :D
@Oğulcannnn şu n leri koymak için üç kez ismine baktım kaç tane var diye :D ben duyumlarımı dedim
Duyumlara bakma bence , ortamı kaliteli oranın ve rezil biryer değil öyle sonuç olarak :d
izmirde okuyorum ben eskişehirliyim ama. Eğer aslen Eskişehirli olmasaydım İzmir yerine Eskişehiri tercih ederdim. Eskişehir güzel yer.
İzmir nasıl
İzmir de güzel aslında ama küçük yerden geldiğim için midir nedir alışamadım ben kendisine.
Üniversite için kesinlikle ve kesinlikle Eskişehir. Asla pişman olmazsınız. :) Hem tekrar üniversite okuyup aynı zamanları yaşamayacaksınız o yüzden Eskişehir'i tercih edin başkası yalan. :)
İzmir ? :)
İzmir'i sadece 1 günlüğüne görme fırsatım oldu. Şehir olarak gerçekten çok ama çok güzel ve tabii insanları da öyle ama eğer işin içine üniversite okumak ve üniversite ortamı giriyorsa kesinlikle Eskişehir. :) Öğrenci şehri, yaşam pahalı değil ve tabii ki üniversite ortamını yaşayabileceğiniz birkaç şehirden biri ama en iyisi. :)
İzmir güzeldir ama eğer gece hayatım yok sessiz sakin bir insanım trafiğe gürültüye gelemem diyorsan izmire gelme
Cevap
40Cevap
Kesinlikle eskişehir. Emekli olunca izmire gelirsin.
O neden :))
İzmir çok güzel bir şehir ama eskişehir kesinlikle öğrenci şehri. Her şey öğrenciye göre ayarlanmış. Sürekli etrafında yaşıtın insanlar var. Ama şöyle büyük bir fark var ortada, izmirde kış çok çok az sürer. Hatta ben geçen hafta full kısa kolluyla gezdim. Ama eskişehir buz gibi.
Eskişehir in üniversiteleri meşhurdur. :)) öğrenci şehri imkanlar daha fazla olabilir her yönden.
İzmir de iyi ama eskisehir dedim ogrenci cumhuriyeti.
İzmir ile Eskişehir'i karşılaştırmak :)) Tabii ki İzmir
ekişehir. izmirin derdi çekilmez. İstanbul gibi değildir hiç sevmem izmiri
Eskişehir tam öğrenci şehri nüfusu tamamen öğrenci oluşturuyo :)
eskişehir tam bir üniversite şehri. ama İzmir :) 5 gündür bahar mı geldi ne :)
Ben doğma büyüme izmirliyim 3 senedir Eskişehir deyim canın mı sıkıldı İnegöl git buraya git Kütahya ya git bin hızlı trene İstanbul Ankara'ya git Eskişehir in yeşili bol park cok İzmir'de avm gezersin paranda yoksa acsın
Ne Antalya ne İzmir gerçekten üniversiteyi yaşamak istiyosan Eskişehire gitmelisin✋
İzmirde yaşiyorum arkadaşların çoğu osman gazide okuyor genellikle memnunlar
eskişehir öğrenci şehri yeeaaaa
izmirden daha az nefret ediyorum. İzmir olsun
ben hep eskisehirde okumak istemisimdir ogrenci sehti derler İzmir guzeldir mekan gidersen gidesin gelmez 😃
Şehir olarak diyosan İzmir ortam ve arkadaslarık olarak diyosan Eskişehir İstanbul'da oturuyosan Eskişehiri tercih et
İzmir öğrenci ortamını hiç görmedim ama eskişehiri görme fırsatım oldu izmiri görseydim bile fikrim kesinlikle değişmez eskişehir derdim gerçekten öğrenci şehri
okumak istediğin bölüme de bağlı hangi üniversiteler diye sorsan daha iyiydi
kesinlikle eskişehir. ama yaşamak için İzmir . tecrübelerle sabitti.
İstanbul gibi lüx mü yani modern bi şehir mi yasamak için.
sen nerelisin ki? İstanbulu seçerdim ben harika biyer üni için
İstanbul. sevmiyorum istanbulu ya
İzmirdeyim. Kısaca paran varsa İzmir paran yoksa Eskişehir :D
eskişehir maddi açıdan daha uygun ama İzmir gibiside yok
İzmir yaşayan ve yaşanacak şehir ama. Okul için es es daha iyidir^
Eskişehirin gece hayatyı İzmir hatunları :) kız olduğuna göre eskişehir i tercih et
Banane kadınlardan :D izmirin başka artısı yok mu yani
kızları hala güzel mi :D
ikiside chp nin belediesi ve çok bakımlı cennet gibi şehirler türkiyenin en cennet iki şehri yaşanabilcek yerler ama ünv şehri es es tir
Ege üniversitesi düşünüyorsan izmire GİTME.
neden ya :(
Soru maalesef fail bence. İzmir döver.
İzmirliyim izmirde okuyorum tabiki izmir:)
1-) İstanbul
2-) Eskişehir
Gerisi hikaye.
Üni okuyacak olsan kesinlikle izmiri yazardım...
Üniversite için tabikii Eskişehir :)
Teşekkürler izmire gittiniz mi?
Evet gittim bu konuda bilgim de var o yüzde eskişehir ;)
ikisi de değil mardin demelisin bence
İzmir knk ds sıcak.
Bu sene ende gidicem ama izmiri hic dusunmedim:)
Sen beni mi takip ediyorsun @Sametiedi
Antalya yetim evlat gibi kalmış orada adassd
Hava soğuk eskişehirde afs
ben İzmir derim
Tabi ki eskişehir İzmir halt etmiş
İzmir pahalı şehirmiş
eskişehirin gece hayatı fenaaaa:)
eskişehir moda bu aralar
İzmir , çanakkale , antalya
Antalya en güzeli :))
Eskişehir:))
İzmir.