Arkadaşlarım sevgilimi beğenmiyor?

Sevgilim klasik bir efendi erkek profili değil değişik hareketleri , değişik bir mizahı var çocuk gibi tavırları çok ortam içinde sohbet kuran birisi de değil. Ama ben bu farklı hareketlerini seviyorum daha farklı ve eğlenceli bir ilişkimiz var bence. Ama en yakın arkadaşım böyle küçümser gibi bakıyor ona sinir oluyorum. Beni dha iyilerine layık gördüğünü söyleyenler de oldu hiç hoş bulmuyorum bu yorumları. 21 yaşındayız benle sevgilim sevgili olmadan önce en yakın kız arkadaşımla arkadaşlardı o zamanlar anlaşıyodu kız arkadaşım şimdi böyle üçümüz otururken değişik triplerde konuşamıyoruz gergin bi ortam oluyor kötü hissediyorum. Sevgilim birebir benimle sohbet kurmaya çalışıyor o zaman kız arkadaşım tek kalıyo ama o da bizi hiç beğenmiyor gibi takıldığı için konuşamıyoz ne yapacağımı şaşırdım sevgilime benimle konuşma tek kalıyo diyorum o da diyo ki o konuşmuyor onu sohbete mi davet edip durucaz. Normalde başka kızlarla otururken de çok sohbete katılmıyor telefonuna bakıyor ya da çoğu zaman pasif kalıyor bu hareketleri beni gıcık ediyor sanırım daha aktif konuşkan biri olmasını isterdim. Hep benimle teke tek konuşmak istiyor. Ne yapıcam ona söyleyince de kırılıyor konuşmak istemiyorum onlarla ne var bunda zorla mı konulucam falan diyor. Sizce yanlış mı yapıyorum ona bu baskıyı yaparak? Çevrem sevsin onu istiyorum

Arkadaşlarım sevgilimi beğenmiyor?