Sevgilim aldattı affetim ama şu an bende onu aldatıyorum?

sevgilimle 3 yilik bi iliskimiz var. gecen sene beni bi guzel aldatti hem de 4 kisiyle hepsjni bi anda ogrendim. terk ettim 3 ay ayri kaldik yalvardi affettim ben de cidden pisman siye dusundum. normalde uzak mesafe degildik ama uzaga okumaya gitti. gittigi ilk sene baristigimiz seneydi ve uzak mesafeydi. eski gunlerimize donduk ama hicbi zaman onu tam affedemedim. bir kez affettigim icin de yuzune hic vuranadim. onu çok seviyodum cunku. o da bana hep ilgiliydi onun ilk sevgilisi yani tum ilkleri benim ve bu yuzden hic benden ayrilamayacagini soyluyor bana asik oldugunu soyluyor. uzak mesafe oldugu icin bir seyini gormedim Allah var yaptiysa da. ilgisi devam etti bugune dek fakat cok kavga etmeye basladik her kavgada hakaret edip sonda sinirle söylediğini soyleyip ozur diliyor affediyorum. en son 1 ay once hayatima birisi girdi benden 10 yas buyuk ve inanilmaz havali bi adam. 21 yasindayim beni goklere cikariyor. ben o yiprandigim gunleri dusunup ilgiyi hak eden birisi oldugumu hatirladim. 3 kez bulustum sohbet cok iyiydi o sira hala sevgiliydik. en sonunda dayanamayip psikolojim bozuldu diye ayrildim. tamam ara verelim sen iyi ol ki biz iyi olalim dedi. seni cok seviyorum dedi ben de agladim ben de seni dedim. Şu an ayriyiz arada konusuyoruz ama napicagimi bilmiyorum. diger cocuga bel baglamadim gitse de cok sarsilmam ama eski sevgilimle tekrar barismali miyim? hala seviyor muyum bilmiyorum. eski bana yasattigi seyleri unutamiyorum onun yuzunden kac kizla muhatap olmak zoeunda kaldim paranoyak yapti beni ama hic haberi yok bunlardan beni ne kadar yiprattigindan. kendi degerimi anlamaya ve potansiyelimi fark etmeye basladim sanirim. zaten uzakta ve 4 yil universitesinin bitmesibi bekleyecegim ve ci̇dden zorlaniyorum artik. bi keresinde sadece sey olmustu omegleye girdigini bi sekilde yakaladim arkadasim girdi benim telefonumdan yanimda konustu dedi. ya facebook ya da apple ile giriliyor. bu her seyine facebook ile giris yaptigi icin baglantilarindan yakaladim. arkadasininki de apple olmadigi icib bundan girmiş uygulamaya. ven konusmadim bisey yapmadim dedi guvendim affettim ama yaptigini dusunmek istemiyorum. bu tarz seyler beni yavas yavas olmak istemedigim kisiye donusturdu. yetemiyodu sanki bana. cok uzuldum gencligimi ona verdim ilk sevgilimdi her seyimin ilki oydu. beni aldattiktan sonra hep unutmaya calistim iliskime odaklandim guzel zamanlarimiz da var hani hep iyiydik. size tek sorum sizce beni uzaktayken aldatiyor mudur? sizce ben ne yapmaliyim? bagimli miyim seviyor muyum?
Sevgilim aldattı affetim ama şu an bende onu aldatıyorum?