Güncellemeler
1 yıl
Derslerim iyi diye beni kullaniyorlar mi bir kiz daha vardi bana bakiyodu hep kasli yakisikliyim aslinda bakmasi lazim ama o da hep ders soruyodu gecen cok tatlisin hafta sonu bossan bi seyler yapalim mi dedim cevap vermedi mk
Dişiligini kullanarak beni kullaniyor mu napmaliyim zaten kimse benden hoslanmadi hic flortum olmadi daha 28 yildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
uzak durabilirsiniz bence.
Dene onu arkadaşça sohbet et hala aynı şekilde devam ederse kullanıyordur
Baska konu actiginda sikilgan davraniyorsa sadece ders icin yaziyordur. Bir yokla bakalim
Mesela okulda desem mi ojelerin cok yakismis deyip elini tutsam falan yoksa wpden mi devam edeyim
Lan manyak misin :) ne eli tutmasi mk :) kiza normal sohbet ac kitaplardan filmlerden ne biliym bir yere davet et bir kahve icin bir ymeek yiyim romantik olmaya calisma 1. Dk dan vakit gecirmeye calis.
Olur versek 1. Dk dan kizi silecek :)
Bunun bi arkadasi vardi biz iki kiz bi ben takilirdik arkadasina dedim cik tatlisin bi seyler yapalim haftasonu dedim cevap vermedi mesela o da hep ders soriyordu mesela o zaman ben buna da kahve icek desem bu da cevap vermes 😢
Vermezse sal zaten kanka. Bir yokla gonlu ypksa cevap vermez ama en azindan durum netlesir
Dogru evet denerim tek teklif edecegim sey hafta sonu biseyler yapalim mi demek mi olmali ilk adim icin biz okuldayiz okulda konusmak yetmez mi eve cagirmak icin falan
Muhtemelen her beğendiğine böyle yapıyor.
Beni begenecegini sanmiyorum kasli yakisikli ela goz kumralim boyum uzun ama bunun bi arkadasi vardi o da hep ders hakkinda soruyodu gecen hafta sonu bi sryler yapalim musaitsen dedim cevap vermed
O zaman hiç yüz verme ama iletişimi de kesme
Ben yazmiyorum xaten o bana ysziyor ihtiyaci oldugunda ben de simdi soguk sekilde cevabini verdim kestirip attim hic emoji ya da sohbeti devam ettirme cabasina girmedim
Cevabini ver sorularin yeterli
Oyle yaptim son mesajina
kanma sunu
Bu kiz bana yar olmaz dimi
olmaz yani fazla yanliyor gibi ya da oylesin yaziyodur
Yanlayacagini sanmiyorum eli yuzu duzgun kasli yakisikli kumral ela gozlu 1.80 cocugum kim napsin beni. Zaten cekici olsaydim sevgilim olmustu en azindan...
Yürü sende o açılmış
Acilmadi ki bunun bi arkadasi vardi kendi bana nosunu verdi gecen gun dedim gel bossan biseyler yapalim dedim cevap vermedi mesela
Hangi üni