Soğuyan erkek döner mi?

Merhaba öncelikle, iki gün önce 1.5 sene süren ilisikim sona erdi. Ayrilmali barismali bir beraberliğimiz oldu bu sefer ama bambaşka. Uzun bir ayrilik sonrasında tekrardan denemeye baslamisti ayrilan taraf o oldu bana geri döndü, basta her sey cok güzeldi iyi de davraniyordu fakat ben eskisi gibi olmadigini fark ettim. Defalarca uyardim sorunlari cözmek istedim beni hep yanlis anladi ne kadar sevsem uzaklaştı kaybetme korkusuna sahip olmadi. Bende ona ayni onun gibi davranmaya basladigimda hoşuna gitmedi güvensizdim, sorguluyordum öfleyi duruyordu sonra tutamadim patladim sustum sabrettim okadar. Sonra eskide takılı kalmışsın sen dedi tartisma cikarti terbiyesizsin hatam varsa o gün sayacaktın dedi, halbuk sayiyordum ama dinlemiyordu. Sonunda benden ayrildi kuranin üzerine yemin etti barismicam diye, her yerden engelledi yine ulaştım kendinden de asktan da soğuttun dedi sözümden de dönmicem benden uzak dur dedi. Beni sevmiyor musun diyince evet dedi, bu saaten sonra bensiz kal dedi sana karsi nefret bile hissetmiyorum cünkü o da bir duygudur dedi sen bir hiçsin gözümde dedi. Sinirden mi söyledi gercekten mi bilmiyorum, napmam gerekiyor hiç fikrim yok seviyorum da inanmiyorum sevmedigine of

Soğuyan erkek döner mi?