Sizin de nispeten yüksek takipçiniz varsa Bazı fenomenler iyi yorumlar yapan sıkı takipçilerini takip ederler En son olarak ise sizden hoşlanmış olabilir profilinizde resminiz falan varsa
@user434526Ulan laleee seni cahil fakir fukara akılı turkiyede o yüzden geridesiniz bu boş akıllarla niye kendimi Küçük düşürüyormuşum canımsın niye Allah gibi görüyormuşum Sen ne saçmalıyorsun sadece bir Fenomen beni niye takip etti diye merak ettim diye küçük mü düşmüş oluyorum, Siz bu egonuzdan Siz bu cahilliğinizden daha çok geride kalacaksınız sizin gibi seviyesiz insanlarla tartışmak bile istemiyorum ama cevap vermezsem Kendini bir b** zannedeceksin diye cevap veriyorum, Anladın mı burada 250 gram fındıklara yalakacılık yapmak için kiz dusurnek icin kalkmışsın sen de kendine adamdan sayıp da bana burada boş boş yorum yapmışsın. kızı tavlayacaksın diye, seni avukatımısın , yoksa Fenomen adamı mı kıskandın yakışıklı diye. seni tipsiz O yüzündeki maskeyi çıkar da bir yüzünü görelim önce de kiminle muhatap oluyorum göreyim. Sen benim yorumumda Allah gibi taptığımı mı gördün yoksa Allah adını geçirdiğimi mi gördün seni canımsın seni cahil mağaradan çıkmış bir soru soracaksam Sana mı soracağım ne soru soracağım diye. yakışıklı buldum Merak ettim niye Fenomen beni takip etti diye ikinizide ustuste kiysr sever kaybolun lan sorumdqn git başka kapıda yağcılık yap mnakodumun şerefsizi
Takip eden tipler bir bana mı tuhaf geldi.. Ti'tok 23 live yazan biri beni takip etse hesabı kapatırım.. Soruya gelirsek güzel kız dur takip edeyim demiştir. ya da iade-i ziyaret yapmistir siz ona yorum yapınca
Niye kendini zorla deli yapıyorsun birtek beni demedim zaten fenomen olmayan normal insanlar bile 600 kişi takip eder adamın takipçi sayısına bak binlerce kişi içinde ben o 600 siradayim bunu anlatiyorum🥲
Niye kendini ondan düşük görüyorsun sen de bir insansin oda bir insan seni takip etmiş olması iki şeyi beli eder ya kullanmak istiyor ya da öylesine eti ikisinden biri 3 bir seçenek yok
Ya sen nerenle dinliyorsun sabah sabah iyice bi okusuna ne demek istediğini demek istiyorki adam 600 kişi takip etmiş seni öylesine rastgele takip ediyor da olabilir ya da gayesi de olabilir o kadar takılma diyo normaldir yani sen sanki çok büyük bişeymiş gibi işte binler takipçisi olan fenomen beni takip etti diye soru atıyorsun sanki allahmış gibi tövbe haşa sonra geliyorsun b@ş yapıyorsun kendini küşük düşürüyorsun işte böyle doğru söylüyor bişe demedi hakaret de etmedi sana az kafanı kullan kimseye ters ters cevap verme şu erkeklere köle olmaktan vazgeçin sonra haberler çıkıncada sizin olaylar ağlıyorsunuz daha bişe demiyorum sana bu kadar yetti sana 😏
Aynen işinize gelmeyince feminen ruhlu oluyoruz değil mi kuyruk acınızı o kadat belli etmeseniz iyiydi ama nasılsa "kız milleti" deyip geçiyorum bu sana özel veya ona özel değil siz dişi olarak ruhunuzda var o nefrettir kindir kıskanmadır bana burada masal anlatma akşam cevap versen ne yazar yazdığın şeyleri bilmeden ve anlayamadıktan sonra ama sana söylüyorum hiç umrumda olmaz çirkin bir şekilde konuşursan umrumda olmaz basarım engeli geç ona göre seviyeli konuşalım işine geliyorsa 👍