Arkadaş yeni motora başladı. 125 CC Küba scooter tarzı motor aldık bu sabah. Birkaç kere binmişliği var. İki sefer düştü, ikisinde de düşerken benim motora vurdu arkadan... Şaka gibi. Fotoğraftaki gibi motor...

Arkadaş yeni motora başladı. 125 CC Küba scooter tarzı motor aldık bu sabah. Birkaç kere binmişliği var. İki sefer düştü, ikisinde de düşerken benim motora vurdu arkadan... Şaka gibi. Fotoğraftaki gibi motor...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alışması lazım ben direk naked ile başlamıştım pek düşmedim hatta hiç kaza yapmadım ama diken üstünde sürerdim boş alanda sık denge kurmaya felan çalışsın motor yavaşta değil tahminimce 70-90 arası gidiyordur o motor o hızlarda olası kaza bariyerlere birleşirse ölümcül olur ekipman olsun olmasın
Sokak arası giderken max 20 li hızlarda oldu 2 sefer de
Bende acemi iken kaza yapmadım öğrenince daha çok risk alıyor insan sonraları yapmaya başladım 😄
Yeremi düştü frenmi yapamadı alışana kadar boş yerlerde sürsün 1-2 ayda ancak el beyin koordinasyonu gelişir aslında scooter pek karmaşık değil ama dengeyi çözmesi lazım bisiklet degilki bu ağır makine
Evet hacı 2 sefer de gaz takılı kalmış dedi baktım birkaç tur attım gerçekten de gaz kolunu ortaya getirip bırakıyon motor kendi gidiyor gaz kolu geri dönmüyor takılıyor elinle tekrar çevirmen lazım. Bende pcx vardı şimdi forza,250 var hiç yaşamadım böyle bir şey.
Ya dedim seni uyardım ilk seferde takılı kalıyorsa elinle düzelt diye. Gelmiş boş yolda hızlı gidixem diye kafanı ona çalıştıracağına buna kullan dedim ama neyse bakalım...
Abi valla tehlikeli mesele elcikte sıkıntı olabilir servise götürün o motoru tehlikeli olur o durmak ister duramaz yani markada Türk malıymis malûm bizimkiler çalabildiği heryerden çalıyor kimse kimsenin umrunda değil
Valla sorma ben japondan şaşmadım daha iyisi olmadıkça şaşmak istemiyorum. Ne pcx te pişman oldum ne forza da..
Normal degil
Tutturmuş yarın 20 km işe gidecek. Dedim gitme. Bakalım...
Acemisiyse tehlikeli olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!