Merhabalar arkadşlar 2 aylık bir ilişkim var instagramdan tanıştık çocuk beni görünce çok beğenmiş ve evleneceğim kız falan demiş?

kendi kendine sonra 2 ay geçti işte tanışalı ama düşündüğüm zaman sanki mantığıma pek hitap getmiyor gibi hissediyorum bir kere dişini fırçalamadan gelmiş gezerken midem bulana bulana gezdim Ailesi de o kadar zengin değil bizim durumumuz daha iyi bana ilkten dedi şu an yaşadığımız evi satip ev alırız kiraya çıkmayız dedi şimdide diyor nasip olmazsa alamayız falan filan Bir gün onlara gitti amcası vs vardi annesi babası falan amaa amcası falan çok köylüydü biz daha modern daha temiz aileleriz gibi hissediyorum Bana göre aşk yüzde 70 mantık yüzde 30 Aşk olmalı ve görsel olarakta sanki pek beğenmiyorum hiç bişi bilmiyorum kafam çok karışık? bana diyor şubatta ailem gelsin senin ailenle tanışalım istiyor? ve 2 sene sonra evlilik istiyor? 2 sene sonra evleneceksem ben neden şimdidenn ailemi tanıştırıyom? bu yazda nişan yapmak istiyo?

Merhabalar arkadşlar 2 aylık bir ilişkim var instagramdan tanıştık çocuk beni görünce çok beğenmiş ve evleneceğim kız falan demiş?