Turkiyede. Yapilan bagislar. Satilsa. Ne. Olur?

Biliyorsunuz. Muslumanlikta. Zekat vardir. Nedir. Fakirlere yapilan yardimdir bu. Yasadigim ulkede. Bunu cok buyuk bir firma. Yapiyor. Yardim. Yapmak isteyenler oraya. Esya. Bagisliyorlar O. Firmada bu. Bagislari ". Cok ucuza ihtiyaci. Olanlara. Satiyor". Ve satilan urunden alinan vergi. Delete gidiyor aninda. Yani o firmada. Bagis yaptiginiz anda. O bagisiniz. Cok ucuza. Fakirlere satiliyor dua aliyorsunuz. Ve alinan vergidende. Deleted. Yardim yapmis oluyorsunuz. Yani. Zekat verme isini bu. Firma. Yapiyor. Fakirlere bagisladiginiz. Esyalar. 100/75 oraninda. Ucuza satiliyor bunu. Alan ihtiyaci olan fakirlere dua ediyorlar. O dualar. Bagis yapana gidiyor Yalnizca. Tum esyalar. Alinirken. Firma. Tarafindan titizlikle. Kontrol ediliyor. Mesela. Tv. Bagis. Yapildi. Firma gorevlileri bagis yapildigi anda kontrol edip oyle status reyonuna. Koyuyorlar. Mesela. Elise. Ayakkabi bagisladiniz. Temiz olduguna bakiyorlar. Emin olunca. Aliyorlar. Zaten oraya bagis yapanlar bunu bildigi icin. Tertemiz. Bir sekilde. Elise ve. Ayakkabilari teslim ediyorlar. Yani sekilde. Bagis yapilan Tum urunler. Bagislayan kisi tarafindan emin olunup veriliyor. Kimse beddua. Almak istemez. O yuzden tertemiz kullanilabilir ev. Esyalari. Ve. Giysiler. O firmada bagislaniyor. O firmada. Kontrol ettikten sonra ihtiyaci olan fakirlere satiyor. Harika bir sistem degil mi?

Güncellemeler
1 yıl
Bu. Firmanin. Binlerce. Magazasi var ve. Her biri. Top sahasi buyuklugunde. iceri. Girdiginizde. Tertemiz. Koskoca. Bir. Magaza. Onunuzde. Ve. Buyuk yazilarla. Reyonlar. Ayrilmis. Raflar var. Mesela. Mutfak esyasi, oturma odasi esyasi. Elektronik, kadin giyecek. Erkek giyecek. Cocuk giyecek. Reyonlarini. Tabelalardan group istediginiz reyona gidip 100/ 75 oraninda ucuza. Tum reyonlardan alisveris. Yapiyorsunuz.( Mesela ben erkek reyonundan. " Pierre Cardin". Gomlek almistim 35. Liraya.
Güncellemeler
1 yıl
Su an evimde kullandigim. LCD. Buyuk ekran televizyonu 35 liraya almistim kim bagislamissa. Kalben dua etmistim ona. Hala kullaniyorum harika bir televizyon. Bilgisayari ekrana. Bagliyorum koca. Ekranda. Messenger. Harika. veya Hurriyet gazetesini. Koltuktan televixyondan. Okuyorum. Kim bagisladiysa. Allah razi olsun ondan ben sadece 35 lira odedim almistim
Turkiyede. Yapilan bagislar. Satilsa. Ne. Olur?