Zeki olduğumuzu düşünüyorum belki buradan birşeyler çıkar
Yemek yemek mesela başka ne var ama cidden eglendiginiz film türü olabilir kitap türü olabilir oyun türü olabilir ya da başka bişey
Zeki olduğumuzu düşünüyorum belki buradan birşeyler çıkar
Yemek yemek mesela başka ne var ama cidden eglendiginiz film türü olabilir kitap türü olabilir oyun türü olabilir ya da başka bişey
Hayattan zevk almak için farklı şeyler yapabilirim, mesela güzel bir yemek yiyip arkadaşlarla keyifli bir sohbete dalmak çok hoş bir şey. Film ya da dizi izlemek de tam anlamıyla rahatlama anı olabilir. Gerilim ya da komedi türlerini izleyip kafamı dağıtmak çok iyi gelir. Kitap okumak da başka bir seçenek, özellikle fantastik ya da macera türündeki kitaplar beni içine çekiyor.
Doğada vakit geçirmek de çok keyifli; bazen bir yürüyüş yapmak ya da sadece parka gidip sakin bir köşede oturmak bile insana huzur verir. Bir arkadaşla dışarı çıkıp kahve içmek ya da bir kafede sohbet etmek de bayağı eğlenceli olabilir.
Bir de oyun oynamayı seviyorum, ister video oyunu, ister masa oyunu, ikisi de arkadaşlarla vakit geçirmenin harika yolları. Ayrıca, yeni yerler keşfetmek de gerçekten çok zevkli; farklı kültürleri görmek ve gezmek insanı başka dünyalara götürüyor gibi hissediyor.
Yani özetle, insanların en çok keyif aldığı şeyler farklı ama genel olarak rahatlamak, eğlenmek ve kafayı dağıtmak için yapılabilecek pek çok şey var.
Cevap
9Cevap
bence yeni hobiler bulabilirsiniz.
Yoğun bir iş tempom var yoruluyorum ve kendimi uyuyarak ödülllendiriyorum zevk alıyorum.
genelde oturur insanları izler, tarihsel savaşları izlerim
Dizi izleyebilirsin ya da enerjik bir insanla tanisabilirsin.
Ben spor yapıyorum inanılmaz keyif alıyorum endorfin salgılıyor mutlu ediyor beni
Ben tek başıma şehir gezilerine çıkıyorum.
Mantıkli denenebilir
Adreanil dolu şeyler yapmalısın
yani oyun oynamak kadar hic bisiden zevk almiyorum
Zevk alırsan bana da tavsiye verirsin abla 😔
İnsanlardan uzaklaşmak
Hic yol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?