Merhabalar benim 15 yasında bir kızım var kendisi ergenlik takıntılarıyla boğuşuyor tiktoktan gördüğü bir hesaba özel bölgede kararma için yazmıs instagrama yönlendirmisler kızım da instagramdan gidip yazmış tabi bende tam saniyesinde gördüm... Kızıma "özel bölgenize uygun krem hazırlamak için özel bölgenizin 3/4 saniyelik detaylı videosunu ve kendi ten renginizi çekin" diye mesaj yazmışlar bende hemen yazdım ben annesiyim 15 yasındaki kızım yazmış diyince hemen o mesajı sildiler ve engellediler, tiktok hesabını da engellemisler tiktok ismi "dr. cigdemonar" instagram adı da "cigdemonarr" lütfen bu hesabı spamlayın ve bilgilenin ben yasal yollara basvuracagım...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ablam tanıdığın avukat falan yoksa yardımcı olabilirim bu bildiğin haysiyetsizlik... çocukluğu bunları temiz dövmek lazım aslında da
Olur gercekten avukatla da daha önce hic isim olmamıstı nasıl bulacam bilmiyorum
Ablam maddi durumunuz nedir
Buldum su an cok tesekkur ederim düşünceniz icin allah razı olsun❤️
Rica ederim ama dava sonuçlanınca soruyu güncelleyebilir misiniz ceza aldıklarını bilmek istiyorum
2 avukatla görüştüm kişisel bir durum olmadıgı icin bir sey yapılmıyormus hesap sadece sikayet edilebilirmis... Türkiyedeki adalet işte baska söze gerek yok
O ne demek ya kişisel ne demek bildiğin kızınızın şeyinin videosunu istemiş bu taciz değil de ne? Yani o zaman ben şimdi çıkıp herkese böyle sapık sapık şeyler yazayım videolar isteyim sadece hesabim mi kapatilacak
Ablacım telefon verirsen 15 yaşındaki kıza böyle olur
Liseye gidiyor?
Daha çocuk ablam
Benim annelliğimi sorgulamak veya kızımı sorgulamak yerine asıl konuya odaklansanız keske
En doğrusunu yapmışsınız efendim amacım sorgulamak değil ama çocuğunuzu uyarın sayfaları değil
Instagram kullanmıyorum ama sırf bu pedofililik çocuk istismarı için hesap açıl şikayet edeceğim çocuk atabilirdi ve tehdit şantaj ugrayabilirdi bu kişiler insan değil lan namussuzlar
Türk erkekleri iğrenc yorumlar yaparken kadınların birbirlerine destek olmasına bayılıyorum❤️ umarım sizin de basınıza gelmez allah evlatlarımızı korusun
Kadın kadının en büyük destekçisidir 💪
Abla senin kızın da bisey dememiş mi ne dolandiricisi bildiğin taciz bu direkt bi avukatla görüşün böyle bir şey yok
O tür baslıga izin verilmiyor tiktoktan hesaba bakarsanız gayet 10bin takipçili bir hesap olacak bir de kızım ekran görüntüsü almıs neyse ki
Öyle bir şey yok derken böyle bir şey yapamazlar anlamında dedim iyi bari ama kanan kızlar olabilir avukatınız var mı
Yok maalesef cimere yazdım bulmaya calisiyorum
Bulursun umarım ya yanlarına kalmasın böyle insanımsıların
O yaşta erken değil mi
Buna mı takıldınız gerçekten? Sosyal medya algılarıyla cocukların psikolojisi bozuldu ben kızımı anlıyorum ve ona gereken desteği sağlayacagım ama bahsettiğim şey bu mu sizce?
Kontrol mekanizmasını artırmak gerekir bende içinde olduğum için iyi anlıyorum. sosyal medya zaten sıkıntı maalesef
İnternetten manken fotografları cıkarttırıp odasına asıyor en basta hayranlık duyduğu ünlü sandım fakat kendini aç bırakıyor bende böyle zayıf olacam diye...
Sizinki de mi öyle umarım babası destektir sana
Sizinkide mi öyle derken?
Benzer durumdayız ondan dedim
Sen basvur spamla falan olmaz
Olaya bak ya