Öncelikle her kadin srfsiz sevmez. Ve ayrica her kadinin begendigi erkek tipi farklıdır. Kimisi esmer begenir kimisi kumral kimisisarışın. Birinin seni begenmemesi şaşırılacak bir durum degil. Normal.
@milliyetçitalebe evet kesinlikle çirkin bir beyefendi degil. Bunun bir çok sebep olabilir. Özgüvensiz olabilir, sohbet etmeyi bilmiyor olabilir, utangac olabilir, görünümüne dikkat etmiyor olabilir, ya da en önemlisi hep onu reddedecek tipte olan kadınlara ilgi duyuyor olabilir. Benim gibi 😂.
@milliyetçitalebe şerefsiz sevmeyenler her eli yuzu duzgunu de kabul mu etmeliler? Dedigim gibi yanlış insanlara ilgi duyuyor olabilir. Örnek bazı kızlar onları uzecek bad boylara ilgi duyması gibi. Bu beyefendi de özgüvensizligini hissettirip karsidaakini itiyor olabilir. İnan bana kimse özgüvensiz biri ile olmak istemez
Yapçak bişey yok hepsi en iyi erkeği arıyor ve hakettiğini düşünüyor sonra neden bu kadar yalnız sap incel erkek var sanki biz deliyiz de biz istedik dimi böyle olmayı herkes yanına bir kız arkadaş ister bu en doğal hakkımız
@milliyetçitalebe ben özgüvensiz erkek karattersizmi dedim? Nerenden uyduruyorsun? Git tekar oku. “Kimse özgüvensiz biri ile olmak istemez” dedim cinsiyet belirtmedim
@milliyetçitalebe yav abicim zevk meselesi işte. Kimisi it kopuk sever. Kimisi daha gelenekseldir , kimisi dindardır. Önemli olan kendine uygun birini bulmak. Standartları yüksek olan ve ya sizinki ile uyuşmayan insanlardan (bak insan diyorum sadece kadın-erkek degil) uzak duracaksınız bu kadar basit. Gidib o tarz insnalara aşık oluyoruz sonra reddedilince terkedilince agliyoruz. Bizim aptallıgımız?
Özgüvenli olmak – kendini yetersiz hissetmemek, çekingen (aşırı utangaç) olmamak, kendiniz ile barışık olmak, güzel etkileyici konuşmak, kendini sürekli geliştirmek, hobiler edinmek, gelecek odaklı olmak, hedefinin olması , kültürlü olmak vs vs… (bunlar şahsi fikrimdir) Başarı özgüven getirir insana kendim tecrübe ettim bunu. Ben de özgüvensizdim. Hala da üzerinde çalışıyorum.
@milliyetçitalebe işte kimsenin alnına yazılmadıgı için nasıl biri oldugunu bilemeyiz. Kimse göründügü gibi degildir. Görünüş yanılmasadır. Ne melekyüzlü şeytanlar gördük
Olabilir millet kaç kişiyr sevdigini söylüyo reddiliyo orasında bile değil biz reddedilmekten korkuyoz bence bide enayi gibi saf bi şekilde al gülüm ver gülüm yapıyolar evlilik bile düşünmüyo kimse