Diğer Abi benim ezelden tanıştığım bir ruh yok mu ya? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yok mu 😅 Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar soru eksik kalmış yeniden sordum Abi benim ezelden tanıştığım bir ruh yok mu ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eyy ruhh geldiysen haber verrrr!!!Nasıl bir ruh senin tanıdığın? 0 0 Yorumla
hollywhiskeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aradığınız ruha şu anda ulaşılamıyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz pls try again later Yorumla hollywhiskeyy 1 yıl Belki de engellemiştir Yorumla Soran 1 yıl Instagram kullanıcısı diyor fjgkvk Yorumla hollywhiskeyy 1 yıl https://youtu.be/kvBUaW7aQ8c?si=LDjYxx1Q6Nujl92p o an kafanda şu müzik eşliğinde ekrana bakıyorsun Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 486 cevap paylaştı. Vardir belki evrene olumlu mesaj yolla :) 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Ne dicem Yorumla Uluocakerem 1 yıl Onuda sen dusun :) Yorumla Soran 1 yıl Bu sene evlnecegim diyorum tik yok ortalıkta Yorumla Uluocakerem 1 yıl Nasibin helir seni bulur merak etme Yorumla Soran 1 yıl Bulmuyor ama Yorumla Uluocakerem 1 yıl Gencsin daha bulur merak etme Yorumla Soran 1 yıl Bu sene Allah izin verirse 30 um Yorumla Uluocakerem 1 yıl Allah mubarek etsin 🙏🏽 Yorumla Soran 1 yıl Amin Yorumla Uluocakerem 1 yıl Evlenmeye cok acele etme dusun tasin kararini oyle ver zor is evlilik Yorumla Soran 1 yıl Ben dusunp tasinana kadar yaş geciyor ama Yorumla Uluocakerem 1 yıl Ben icinde oldugum icin sana boyle dedim fikirlerim tecrubelerle sabit Yorumla Soran 1 yıl Evli misin ulan zaten bütün erkekleri kapmış kızlar biz enayi gibi ortada kaldık Yorumla Uluocakerem 1 yıl Evliyim wvet Yorumla Soran 1 yıl Neden öyle dediniz peki evlilik için neden düşün taşın Yorumla Uluocakerem 1 yıl Herseyi burdami anlatayim :) duusun tasin anlarsin ne demek istedigimi Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vardır bir yerlerde aramaktan vazgeçme 0 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. belki o afrikadadır 0 0 Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ruhları aleminden ferruh var ya. dmdmd 0 1 Yorumla tamitamina34 1 yıl ruhospu vardı bi de :D Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ezel kim? Kskdl 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. yok kalmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eyy ruhh geldiysen haber verrrr!!!
Nasıl bir ruh senin tanıdığın?
ruhlar aleminden çağırılıyorsun :D hemen gitmen gerek :D
Aradığınız ruha şu anda ulaşılamıyor
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz pls try again later
Belki de engellemiştir
Instagram kullanıcısı diyor fjgkvk
https://youtu.be/kvBUaW7aQ8c?si=LDjYxx1Q6Nujl92p o an kafanda şu müzik eşliğinde ekrana bakıyorsun
Vardir belki evrene olumlu mesaj yolla :)
Ne dicem
Onuda sen dusun :)
Bu sene evlnecegim diyorum tik yok ortalıkta
Nasibin helir seni bulur merak etme
Bulmuyor ama
Gencsin daha bulur merak etme
Bu sene Allah izin verirse 30 um
Allah mubarek etsin 🙏🏽
Amin
Evlenmeye cok acele etme dusun tasin kararini oyle ver zor is evlilik
Ben dusunp tasinana kadar yaş geciyor ama
Ben icinde oldugum icin sana boyle dedim fikirlerim tecrubelerle sabit
Evli misin ulan zaten bütün erkekleri kapmış kızlar biz enayi gibi ortada kaldık
Evliyim wvet
Neden öyle dediniz peki evlilik için neden düşün taşın
Herseyi burdami anlatayim :) duusun tasin anlarsin ne demek istedigimi
Vardır bir yerlerde aramaktan vazgeçme
belki o afrikadadır
Ruhları aleminden ferruh var ya. dmdmd
ruhospu vardı bi de :D
Ezel kim? Kskdl
yok kalmadı