Ağlayamıyorum, en kötü durumlarda bile ağlayamıyorum. Kalbimde tüm gözyaşlarım sıkışsada ağlayamıyorum. Bir türlü olmuyor. Ve bu git gide hissizleşmeme sebep oluyor. Aşkı bile unuttum. Sevgiler hep yalanmış gibi geliyor artık bana.
Cevabın nedir?
Depresyonum dibine vurmussun. once hassaslasirsim ne olsa aglatsin yerli yrsi sonra oyle bir noktaya gelirsinki artik bir sey hissedemezsin.. bazen insan boyle hissiz olmakdansa ask acisi cekmeyi bile oZluyor
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi anlattın. Da ben kendimi bildim bileli böyleyim ergenliğimin bir yılında çok ağlamıştım âmâ gerçekten çokk ağlamıştım. Yıl bile diyemem yılın içinde bir ay felan o aydan sonra hiç ağlayamadım. Hissizlik ruhumu eline geçirmiş gibi. Aşk acısı çekmeyi isterdim aşık olmayı da.
Soran+1 yılOlmuyo o da. d ağlamak kadar zor aşık olmakta. d
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bazıları ağlayamaz Göz yaşlarını içine akıtır Ağlamak sadece gözlerden yaş gelmesi ile olmuyor Yüreğinin ağlaması diye bir şeyde var
02 Yorumla
Soran+1 yılo daha çok acıtıyor işte
+1 yılBilinçaltın ağlamaya aciziyet olarak görebiliyor ama olurda patlar ağlarsan hıçkırıklarla nefesin kesilircesine ağlarsın. Ağla ağla açılırsın.
011 Yorumla
Soran+1 yılEn çok istediğim şey bu galiba. d sinirlenince bile tepki veremiyorum. İçimdekileri dışarıya akıtamayınca daha çok sinirleniyorum ama tepki yok. s
- +1 yıl
İçine kapanıkmısın ki çok. bence hemen bir dövüş klübüne gir biraz döv dövül çıkışta eve gelip acıdan kesin ağlar rahatarsın :D
Soran+1 yıl. d fiziksel değil ruhsal olarak içimdeki her şeyi haykırmak istiyorum. s sonra yine sessiz ben. d
- +1 yıl
Sen Öyle san :) Bikere sessiz, içine kapanık insanı patlatırlarsa bida zor sessiz kalmak Umarım bu patlaman sevdiklerini ve kendine zarar vermeden kırmadan olur.
Soran+1 yılBiliyor musun sinirlenince en sakin halimde bile kelimelerimle can yakıyorum sonra pişman oluyorum ama blkide ağlasam böyle can yakmam
- +1 yıl
Bende zamanında yaktığım canlar için özür diledim boşver sen biirleri senin canını yaktığında özür diliyomu senden umursama ağlamak bir ihtiyaç değil gülebiliyosan ne mutlu sana.
Soran+1 yılDuygularımı kanıtlayamıyorum ruhuma. Aşk gibi ağlamakda zor geliyor bana ve mutluluğun önüne duvar gibi dikiliyor gözyaşlarım içten içe.
- +1 yıl
Bunun üzülücek yanı yok sevin işte zor seversin zorlu seversin Ağlamanın kaçış ya da sıyrılma olduğu düşüncesi toplumda bilinç altına çöreklenmiş Erkeklerde ağlar dediiler ota b*ka zırlayanlarda sokaklarda Farklı olmak güzel bide bu açıdan bak :)
Soran+1 yılİnsanlara değil kendime kanıtlamak lazım ağlayabildiğimi :) farklı olmak her bakımdan iyi olmayabiliyor işte :) yine de tavsiye için saoln
- +1 yıl
Ozaman bir tavsiye olsun babanı çıldırt kürekle ağzına yapıştırınca kesin ağlıyabildiğini kanıtlarsın :kendine :D Rica ederim :)
Soran+1 yılBoğaz köprüsüne hangi yoldan gidiliyordu. O. o 😝😝
+1 yılkarakteriniz böyle demek ki :/ çünkü bilinçaltına böyle işlenmiş olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir doğru ama acı çektiriyor bu içten içe :(
- +1 yıl
benden size tavsiye bunun üç yolu var birincisi böyle olduğunu kabullenmek beyin fonksiyonları bu şekilde alıştırıp normal yaşantınıza dönmek, ikincisi bilinçaltına inip bunları silmek bu da biraaz zaman ve inanç ister buna örnek olarak sürekli telkinler olabilir sürekli meditasyon yöntemleri olabilir eğer bunları yapmam dersiniz dinler de psikolojinin düzelmesinde büyük önem kazanır namaz kılmak oruç tutmak insanın içine refahlık getirdiği gibi kalbin yumuşumasını inancı ve güveni artırır ama hangisini yapacağınız size kalmış 3. yol da bunu kafaya takarsanız ALLAH korusun saplantı, takıntı, deprasyon gibi belirtiler olabilir benden size tavsiye 1 ya da 2
Benden size bir özlü söz kimseye güvenmeyin herkes size telkinde bulunur önemli olan bunu senin yenmen ve kaleyi içten fethetmendir
Geçmiş olsun:ALTAYPSİKOLOG
Soran+1 yılGünlüğünün her sayfasında duygusuzluğuma saydırıp her gözyaşı için bir kelime yazıyorum. Bu azaltıyor bazen içimdeki aşırı basıncı. Meditasyon yapmayı gereksiz buluyorum doğrusu 3. Yöntemin bazılarını yapıyorum ama bunlar içinde duygu gerekiyor aslında kelimelere çok guzel akıyor duygular ama fazlada etkili olmuyor.
- +1 yıl
Benden size tavsiye eğer kendinizi değiştiremiyosunuz bundan vazgeçmelisiniz çünkü karakter huylar çok zor değişen bir şeydir öyle kodlandık çünkü şifremi bizim öylee ama illa törpülencem diyosan önerilerde bulunabilir daha duygusal şefkatli işlerde çalışabilirsiniz mesela biz geçen sene huzurevine gitmiştik orada bir tane kadın vardı bağlamışlardı kadını gerçekten çok üzülmüştüm ve haala da aklımdan çıkmıyor siz de sosyal şefkat projelerinde bulunabilir ve bu sayede bir farkındalık kazanabilirsiniz iki tarafda kazanabilir bundan :
Soran+1 yılEvet haklısınız :) teşekkürler görüş için:)) kabulleneceğimi pk sanmıyorum ama işte bakalım blki bir gün de ağlamamak durduramıyorum.. Neden. d die bir soru sorarım. d
Soran+1 yılAğlamamı durduramıyorum... Diye ** . d
- +1 yıl
Her zaman buradayız geçmiş olsun :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Allah askini kalbinde bulursan öyle bir aglarsin ki kardeşim. Allah sanada nasip eder insallah
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yani yeteri kadar ne aşırı ne çok az. s
+1 yılAğrı kesiciler bir yerden sonra nasıl alışılınca etki etmiyorlarsa. Sen de acıya alışınca etki etmiyor artık sana
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki bilinçaltımda vardır acı ama kendimi bildim bileli acı çekecek kadar duygusal olamadım. Ağlamamamın bir sebebi de anlamsız gelmesi, yani acılar üzüntüler anlamsız geliyor ama bazen nefesim bile tıkanıyor bunun yüzünden.
Ooo çabuk pes etmişsin sen. Dur daha gerçek aşkı bulcaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılAşk beni bulmaz bn onu hiç bulamam. d ağlamak gibi aşkta imkansız For me. d
Soran+1 yılI m wrong kesinlikle. d. haklısın
+1 yılUzayda olabilirsin? Yerçekimsiz ortamda göz yaşı istesen de gelmezmis.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzayda hayat var o zaman bak bu goruşunle bunu kanıtladın.
Aglamak icindeki kotu hisleri temizler bunun ustunde dur arastir derim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet duruyorum zatn ama son günlerde daha bir ağır basıyor bu ağlayamama merakım
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. dram filmleri izle biri olmazsa birinde agliycen. dd
03 Yorumla
Soran+1 yılİncir reçelinde sıkılıp uyumuştum en son yok ağlayamıyorum çok iğrenç bişey bu ya. ss
Soran+1 yıl. dd fiziksel kuvvetle değil mesela bir söz söyle ağlayayım bunu istiyorum ruhsal yani , s
Kimseye göstermem üzüntümü. Gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım. »
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel kendine kanıtlıyorsun bari duygularını ben onu da yapamıyorm
Bence buna kafanı takmak yerine bununla yaşamayı öğren ve bence bu avantaj senin için.
02 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır yaşıyorum ama alıştıkça dahada zorlaşıyor. Alışmak kabullenmek tamam da dayanamıyorum bazn nefesim tıkanıyor.
bende ağlayamiyorum ki ne guzel.. Allah aglatmasin kimseyi :)
012 Yorumla
Soran+1 yılAğlamak güçlülüktür derler :) ağlamamak ve ağlayamamak çok farklı içindeki zehri akıtmassan zehirlenirsin maazallah:)
- +1 yıl
ağlamak ise bosvermisliktir.. koyverip gitmisliktir.. kaçıştır.. düşunsene sevdigin biri oldugunde bile en fazla 3 gün goz yasi doker, 4. gun istesende dokemessin.. bir de hic aglamadini dusun.. o duygular hep yogun.. hep icinde.. 1 gun diil 5 gun diil 10 gun diil.. hep icinde
Soran+1 yılAğlamamak ve ağlayamamak farklıdır. Ağlamayıpta tutmak güçlülüktür blki ama isteyipte akıtamamk içindekileri güçsüzlüktür.
Soran+1 yılBn yanlışım o zaman:)\
Soran+1 yılBelli olmaz valla. d herkes doğru aça herkes de yanlış. dd
Soran+1 yılTavuklu yumurtadan yumurta... Tamam uzatmicam. x
Soran+1 yıl:))
ayak serçe parmagını bir yere sertce vur sonra üstüne zıpla sonra göz yaşı kendiliğinden gelecektir
08 Yorumla
Soran+1 yıl. d plaketmi versek sana
Soran+1 yılSen yiyebilirsin sorun yok. d
Soran+1 yılYok canım ne münasebet sen burdayken ;)
Soran+1 yıl. d yok o zaman boş ver yeme al sakla
+1 yılne güzel işte ağlayınca ne olcak bu sefer herşeye ağlar durursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılO daha güzel be duygusuzluktan iyidir. d
Ben çok ağlıyorum soğan doğrula sonrada ağlarsın :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl. dd
+1 yılPsikolojik sorun olabilir, netten araştır istersen.
04 Yorumla
Soran+1 yılAraştırmalıyım doğru. s
- +1 yıl
Netten senin yerine araştırdım bazı insanlar psikoloji sitelerine aynı sorundan yorum atmışlar. Psikolojik olabilir senin durumun da.
Soran+1 yılTeşekkürler bilgi için :) olabilir doğrudur
- +1 yıl
Rica ederım.
+1 yılben seni ağlatırım bu konuda iddalıyım bir çağlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç?
Ne yaşadın da bu kadar his kaybı oldu?06 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman boyledim ne yaşadm bilmiyorum 19 yaşndaym.
Cevap sahibi+1 yılÇok erken pes etmişsin
Ben 15 yıldır şehrimin dışındayim
Hem de tek başıma
Yapayalniz...
Bir de benim yerime koy kendini. ..
Ne yapardin hayatta?
Soran+1 yılSen güçlü birisindir blki de bn o kadar güçlü değilimdir. Yalnızlık ruha bir işledimi nerde olursan ol fark etmiyor. Ya da kaç yaşında olursan ol. Gittiğin veya bulunduğun yerde mutlusundur inş. Ama şimdi kendimi koysam senin yerine benimkinin küçücük bir sorun olduğunu felan düşünürdüm sorun bile değil yani.
Cevap sahibi+1 yılKeşke mutlu. olsam; (
Ben çok küçük yaşta ayrıldım evden
orta lise derken uni için çıktım sehrimden
Bur daha da dönemedim
Yalniz bile değilim
Yapayalnızim
Aile ne demek hiç bilmem ben
Sevgi ne demek. ..
Bunu da hiç bilmiyorum
Hep yurtlarda büyüdüm neredeyse. ...
Hayat kolay değil
Bak şimdi canım yanıyor
Ve durduk yere ağlamaya başladım :(
O yüzden beterin beteri var
Dert değil benimkisi diye düşün olur mu
Soran+1 yılSen de şöyle düşün sen bunları anlatırken içimde oluşması gereken duygunun yerine koca bir hiç barındırıyorum ve bu beni delirtiyor. Kötü bir insan gibi hissediyorum. Ama sana şunu söyleyeyim yalnızlık Allah'a mahsustur bunu hep unutuyorz biz:)
Cevap sahibi+1 yılBana mahsus olmadigi için ya işte
Kabullenemeyişim... :(
+1 yılGit birine kendini dövdürt:D
06 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel değilde zihinsel olarak daha etkili ağlamak. d üzücü bir olay karşısında herkes ağlarken mal mal kalmak nedir bilir misin sen. ss
- +1 yıl
Ben kahkaha atıyorum :D
- +1 yıl
Psikolojim bozuk benim ya :d
Soran+1 yılBn onuda yapamıyorum. d ölüyüm galiba
- +1 yıl
O daha iyi hiçbirşey hissetmemek :d
Soran+1 yılYaşamak lazm anlamak için. d
Te Allam ya pkpfdmb birinin derdi birinin dermanı.
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama :)
Soran+1 yılAmin :)
Ağlamak iyidir ya rahatlatır
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılhayvansal gıdaları azalt...
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenini de yazarsak hani :)
- +1 yıl
tam olarak anlatamam google da arat bulursun :))
Soran+1 yılPeki. d
+1 yılben seni ağlatırdım emmee
02 Yorumla
Soran+1 yılDovcen mi. dd
- +1 yıl
dövcemm :))
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlllah aglatmasin neden aglamak istiyosun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılAğlamak içindekileri akıtır içini dökememekse sana daha çok acı çektirir durum bu her şey içimde sıkışmış gibi geliyor ama ağlayamıyorum.
+1 yıldövüş klübü filmini izle
03 Yorumla
Soran+1 yılEtkili olur mu diosn. s
- +1 yıl
oradaki adam da ağlayamıyor
Soran+1 yılİzlim o zaman ben. s
Niye ağlamak istiyorsun ki :)
09 Yorumla
Soran+1 yılİnsan yapamadığı şeyi daha çok istermiş galiba. d içimde sıkışmış gibi hissediyorum her şey :)
Soran+1 yılHer şeyin çoğu zarar ama birazda olmalı yani
Soran+1 yılBn görüyorum demek ki :)
Soran+1 yılBeddua gibi dua. d
Soran+1 yılÖyle oldu. dd
Suyun bitmiş. :(
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne be mazot bitmiş gibi. s
Gözüne soğan sür
02 Yorumla
Soran+1 yılKalpte gezdirmek lazım o soğanı. s
bende öyleyim.
05 Yorumla
Soran+1 yılKader ortağm.
Soran+1 yıl:)) doğrudur
SOĞAN doğra kız
010 Yorumla
Soran+1 yılSoğanı direk yesem kalbe işler mi acaba?**
Soran+1 yılZaman bu hastalığın ilacı olmuyor daha da ilerletiyor sadece.
Soran+1 yılSezen abla kadar zamanımız yoktr blki :\
Soran+1 yılAhhah. d içim yaşlanmış galiba
Soran+1 yıl. dd Disco'ya gidiorm bn bb
+1 yılsoğan soy
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğanı kalbe yerleştirmek lazm. d
+1 yılkalp taş o zamn?
06 Yorumla
Soran+1 yılKalbimi sökim ne yapim?
- +1 yıl
kalbını sokersen sende temellı gıdersın başka çare bul msela :(
Soran+1 yılÇareyi Sn bul sonra bana soyle