Sağlığı ile ilgilenen hasta olmaz, kafaya takan hasta olur. Aynaya bakan, bakışını değil saçını başını güzelleştirir. Sevgi isteyen ve sevgi arayan sevgili bulmaz, sevgiyi bulur sevgiyi verir kâh bir insana, kâh bir fikre, bâzen doğaya bâzen bir davaya sevdalır da sevgili illaki bulamaz.
Ya çok özür dilerim hani rastgele dedim afedersin Anladım cevrendekilerden kuzen arkads komsu vs çalıştıkları yerlere beni de aldırın vs desen olmaz mı acaba
Kariyer. net diye bir uygulama var tüm iş ilanları aradığın her şey içinde
Evet biliyorum ama şöyle düşün orayı resmi kurumlar bilir esnaf değil sen esnafa bak hani iş varsa o çalışanına söyler ya da kendi etrafına bskar var mı çalışacak diye yani kariyer. net vs bilmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlığı ile ilgilenen hasta olmaz, kafaya takan hasta olur. Aynaya bakan, bakışını değil saçını başını güzelleştirir. Sevgi isteyen ve sevgi arayan sevgili bulmaz, sevgiyi bulur sevgiyi verir kâh bir insana, kâh bir fikre, bâzen doğaya bâzen bir davaya sevdalır da sevgili illaki bulamaz.
Vay be döktürmüşsün abi ya
Eyvallah
☺️☺️
Ya ben seni başka yerdede görmüştüm ve profilini merak etmiştim prifilindeki ne
Bu bir sır
Neden kii
allah başka dert vermesin🤣
Tek derdiniz çünkü aşk sevgi başka bişey değil
ha öyleyse sorry o zaman
Benim derdim yok çünkü dert açacak heryerden uzağım🤣
(herşeyden)
Ne gibi uzaklık genelde boyel gelenlerin derdi olur be anlarsın mutlu görünme çabası
Allah çarpsın derdim yok🤣tek borcum var parasızım o kadar oda olucak inşallah
Tamam lan Allah'a çarpsın falan deme tövbe de Allah başka dert vermesin iyi bir iş bul kanka çok mu borc
İş bulamıyorum ya yıl başı ya borç 60 bin tl ve hesabımdaki 0.50 kuruş bakışıyorum her gün 🥲
Nerde yaşıyorsun ki ve yilbasiyla nasıl bır ilgisi var iş bulamamanın
Kocaelide yaşıyorum ve yıl başıyla çok alakası var iş yerleri fabrikalar adam çıkartır bu süre zarfında
Hım anladım kanka
Peki kanka bı sürü fabrika yok müdür tek tek arasan bulunmaz mı ya da ne bilim online da bir iş bulunur mu
ya bulunmasına bulunur ama ben şansıma bulamıyorum başvurmadığım yer kalmadı ayrıca bana kanka demezsen sevinirim sevmediğim hitap şekli
Ya çok özür dilerim hani rastgele dedim afedersin
Anladım cevrendekilerden kuzen arkads komsu vs çalıştıkları yerlere beni de aldırın vs desen olmaz mı acaba
Çevremdekilerin kendilerine hayrı yok bana mı iyiliği dokunacak 🤣
Ya hayır orgenin bir fabrikada çalıyordur sende aynı fabrikaya gider basvurursun mesela
ya zaten öyle yaptım 5 kere mülakata çağırdılar hala değerlendirme zarfında
sende iyi dinleyip akıl veriyosun he başka işin yok mu 🤣🤣
Anladım peki şey yapsan online da iş arasan e ticaret vs ya da ingilizcen iyi mi
İngilizcem ya ama online başvuru yapıyorum her gün
inglizcem yok diyecektim
Online ne isine başvuru
Ya ingilzice olsaydida sadece ceiviri işi dicektim yani başka değil sprun değil yani
Anladım
İyi insana benziyorsun başta dalga geçtiğim için özür dilerim
Online da ne basurusu yapiyorsun peki
Yok be sorun değil dalga gecilmicek gibide değil zaten "aga ne buma yakılır "vs 😂😂komik zaten sorun değil yani
zaten ona benzer saçma gönderiler paylaşan tanıdığım bir kız vardı ondan kinliyim böyle şeylere 🤣
sende iyi dinleyip akıl veriyosun he başka işin yok mu 🤣🤣
Bunu şimdi gördüm ya kusura bakma elim boş benim ama sıkıldıyssn devam etmiyeyim
Anladım evet sinir bozucu duruyor işte ama yspaiyorum arada saçmalıklar saçma olduğunu bildiğim halde
Yoo sıkılmadım aksine eğlendim istersen tanışalım
Evet biliyorum ama şöyle düşün orayı resmi kurumlar bilir esnaf değil sen esnafa bak hani iş varsa o çalışanına söyler ya da kendi etrafına bskar var mı çalışacak diye yani kariyer. net vs bilmez
esnaflar s*kmeye adam arıyorlar🤣
Derken
Ya*za*bilirim istersen
Yazz
Bak ya*zd*ım
Canım lütfen ama nolur ya
Özeli aç zaten önemli bişi demem lazım kötüyüm hiç iyi değilim hadi birtanem ya
orada mısın hesabın aktif mi bilmiyorum ama tanıştığımız soru buydu aklıma geldi sana yazmak istedim
yaz bana @sevgigizliuye
@sevgigizliuye
Gizlisin
Allah başka dert vermesin hocam :D
Dalgasına yazdım derdim degil yani