Babasından nefret eden kız çocukları burada mı?

Kendisiyle ilgili birine bir konu anlatırken bile baba kelimesini kullanmadan annemin kocası diye hitap ederek anlatıyorum o denli nefret ediyorum her gün her saat her dakika bir an önce ölsün diye dua ediyorum onun olduğu ortamda asla duramıyorum mesela o mutfakta oturuyor diyelim kahve yapmak için o mutfakta diye mutfağa girmiyorum onun çıkmasını bekliyorum. Bu sabah olan komik ama trajik olayı anlatıyım az önce mutfakta annemle oturuyorlar bende hızlıca su alıp çıkmak için girdim beni gördü hemen anneme dönüp beni kast ederek "bunun yüzünden istemediğim bir semte taşındık bu evlenip gitse hemen evi satıp eski semtime dönücem bu bana hep ayak bağı oldu olmaya devam ediyor dedi" Arkadaşlar eski semtim dediği istanbulun tehlikeli semtleri arasında ilk 5e giren bir semtti. Benim sayemde istanbulun en nezih semtlerinden birinde ev aldık o rezil semtten kurtulduk ama babam benim yüzümden o eski semtindeki alkolik arkadaşlarından uzak kaldı ya o yüzden suçlu benim. Ama bu yeni düzgün semtteki evimizin maddi değerinin sohbeti olunca, semtin nezihliğinin sohbeti konuşulunca Kasım Kasım kasılmayı da çok iyi biliyor hemen övünmeye başlıyor. Nefret ediyorum bu adamdannn Allahım burdan da söylüyorum bunu bir an önce allllllll amin amin amin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Babasından nefret eden kız çocukları burada mı?