Güncellemeler
1 yıl
Ben Turk degilim. Sevgilim Turk. Bu yuzden dusunceler merak ettim. Gercekten dusunceler ve kultur farkliymis
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana gore her zaman erkek odemeli yetiskin bir erkekse eger. Ben odersem eger ( heleki de kendimden buyuk sevgilim nerdeyse 20yas) tamamen gozumden duser. Erkek gibi goremem onu artik. Ama ona her zaman cok kiymetli seyler alirim evine falan gidince. Ve ayrica ben esitlik diye de aglamiyorum. O ne isterse yapan biriyim. normal mi boyle dusunmem?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her istediğini yapıyorsan arada 20 yaş varsa çok normal bence kadın en azından teklif etmeli yariyariya demeli
Etmiyorum valla benle ciddi dusunuyorsa odeyecek:)) benim icjn o hesap zaten onemsiz maddi durumum iyi istesem 10katini oderim. Zaten evlenirsek de benim olan hersey onunda olur
O iş öyle değil bir kendini kullandıran vardır birde kullandirmayan seçim sizin
Bizim aramizda kullanma kullandirma diye birsey yok. Karsilikli seviyoruz bir birimizi birseyler yasiyoruz
Peki saygı duyuyorum mutluluklar diliyorum
Bence iki tarafta ödeyio bir şeyler yapmalı ben sadece erkeğin ödemesini istemem
Bu 18yasinda farkli 28de farkli gercekten.
Neden öyle düşündün peki?
Bence herkes kendi odemeli
https://youtu.be/qAoKum-tFmo?si=RXblxQ7_8wGbLrFY
Ahahahaha
18li 20li yaslardaysa evet ama degilse hayir bence. Ben oyle erkekle evlilik dusunemem mesela
Ama şöyle dusun sonuc olrk yasi kac olursa olsun erkek. Ve evlenmeme ihtimaliniz de var neden odesin ki
Bende ona odedigi hesaptan bile degerli seyler aliyorum
Alabilirsin ama almayabilirsinde bu senin tercihin. Yani hem kendi hesabini kendin odeyip hem de normal bi hediye de alablrsn
Karı erkekten büyükse kim ödesin kanka
Kari odemeli oyleyse:)))
Cıkss olmaz öyle. Benim ilişkilerde hep karı büyüktü, zaman zaman ben ödedim zaman zaman onlar ödedi, para hesabı yapmadık :d
Bende yapmam zaten parasiz da degilim cok sukur istersem hep ben oderim. Ama o erkek biter benim icin o durumda
Sen komple erkeğe ödetme derdinde misin? Aboo, tımarhanelik kafa bu
Odeyicek tabiki. Bende cocuklarina bakicam xhxkdn. Sorumda gayet acik bir sekilde anlattim ya kendimi. Ona her turlu maddi sekilde yardimci da olurum herseyimi paylasirimda ama disarda insanlarin yaninda bir erkek bana hesap odetirse ondan sogurum ben.
Dışarıda insanların yanında yapılmaz zaten, baş başayken olacak mevzular bunlar. Ama sen her türlü erkeğin ödemesi taraftarısın, bu kafayla çift olabilmen mümkün değil, değiştir bu bakış açını. Çiftler yeri gelir birbirine kredi bile çekerler, paranın esamesi okunmaz. Akşamına gôtünü yaladığın partnerinin, ertesi sabah parasını yemeye çekinecek değilsin. Yeri gelir yersin, yeri gelir yedirirsin, bu işlerin lafı sözü olamaz
Cift olabilmem munkun degilmi?:)) peki xbdkdk
Değil yavrucum, sana erkeğinim diyen lavuklara da itibar etme, mutlaka aldatıyorlar veya aldatacaklar güven bana. Belki bugün, belki 2 yıl sonra sözlerimi hatırlayıp, şu sitede böyle biri vardı söylemişti dersin :d
Peki ya kadin calismiyorsa? Neresinden cikaricak o parayi?
Erkek öder diye bir zorunluluk yok.
Tabiki yok. Ama dusunceler farkli iste
Hayır kadın ödemeli
Sebep?
Nasıl hissettirdiğini anlaması için
Birsey anlamadim neyse
Evet
kuzum işte uzatma
Ne