Diğer Sana en son kim bir bardak su verdi? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Su verenleriniz bol olsun. Güncellemeler1 yıl Sen hariç Sana en son kim bir bardak su verdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çook uzun zaman oldu unuttum 1 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% 1 yıl Diğer konusunda 585 cevap paylaştı. Şişeden içiyorum kendim 😂😂 1 6 Yorumla sayelale 1 yıl @Uyumsuzuz sevgilim Yorumla Uyumsuzuz 1 yıl Yanlış oldu sanırım 😊 Yorumla sayelale 1 yıl Olabilir Yorumla Uyumsuzuz 1 yıl Su içmeyi ihmal etme Yorumla sayelale 1 yıl Teşekkürler Yorumla Uyumsuzuz 1 yıl Rica ederim Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biladerim 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ablam verdi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kendim 2 1 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Yalnızlık içinde olanlar kendileri içer en güzeli bende kendim alıp içiyorum böyle bı soru göreceğim aklıma gelmezdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendim alıp içtim
Hiç hatırlamadım hep kendim alırım
Çook uzun zaman oldu unuttum
Kendim kakltim aldım 1 dakika once
İnan hiç hatırlamıyorum.
cok eskiden bayilip ayilinca
suyumu kendim alırım
Şişeden içiyorum kendim 😂😂
@Uyumsuzuz sevgilim
Yanlış oldu sanırım 😊
Olabilir
Su içmeyi ihmal etme
Teşekkürler
Rica ederim
Yeğenim verdi
Annem
Biladerim
hiç hatırlamıyorum
Ablam verdi
Annem
Kedim
Kendim
Yalnızlık içinde olanlar kendileri içer en güzeli bende kendim alıp içiyorum böyle bı soru göreceğim aklıma gelmezdi