Evet yaşananlar, konuşulanlar, duygular belki evrenin karanlık bir dehlizindeki kusursuz bir bilince yansıyor.. Ama görünen şu ki gerçek sıkıcı olduğu kadar acımasız da.
Her insan gibi sende göreceksin bunu.
Zaman geçip gidecek ve kendi içine batmış binbir aksiliğin yaşandığı bu coğrafyada hayatta kalırsan yine de sararıp, kuruyup gideceksin.
Her insan gibi sende göreceksin bunu.
Zaman geçip gidecek ve kendi içine batmış binbir aksiliğin yaşandığı bu coğrafyada hayatta kalırsan yine de sararıp, kuruyup gideceksin.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bilinmezliği seviyorum çünkü insana kendisini anlatıyor, farkında olmadığın hiçbir şeyin etkisini yaşayamazsın.
Bu durumda ölümden etkileniyor olmalısın
Ben her şeyden etkileniyorum ve bunun hiçbir şeyle alakası olmak zorunda değil. Bir şeyi yaşatmak ve var etmek istiyorsan, önce onu ruhunda barındırman gerekir. Ölüm, evet belirsiz, sürpriz yumurta gibi. Korkutucu mu? Evet. Görkemli mi, evet. Etkileniyor muyum? Evet.
Peki ya sen? Detaycı düşünmekten kastın neydi?
Mesela bir olayı, durumları ve problemleri her açıdan kapsamlı bir şekilde analiz etmeye çalışan, her küçük ayrıntıya önem veren, sabırlı ve titiz bir kişidir. Bu düşünme tarzı, genellikle daha güvenilir sonuçlar elde etmek ve olası hataları en aza indirgemek için faydalıdır
Neden yapay zekayla cevap veriyorsun :D
Bu kadar uzun yazmaktan üşenmiyor musun
Ben genel olarak yaşamaya üşeniyorum. Yapay zekanın tam olarak senin düşüncelerini yansıttığını düşünüyor musun ki?
Duygunun olmadığı yerlerde gerçekler konuşur tıpkı ben bir yapay zeka gibi
Duyguları sahtekâr ilan etmen üzdü. Oysa atalarını, hatta anneni ve babanı bugüne getiren ilkel pusulamızdı onlar. Yazık şimdi, tek gerçekliği rasyonelden ibaret zannedenlere. Yaşamı terazinin bir kısmına ağır bastığınızda belki işinize yarıyor olabilir, ama duygular her zaman ölçüt birimi olarak kalmaya devam edecek.
Onlar seni beni düşünerek zamanını getirmedi ki Hiç kimse inandıramaz aile dost arkadaş eş Senin rasyonel dediginden oluyor bunlar duygulardan değil
evet o yüzden gençliğimi Allah'ı razı etme çabasıyla harcamaya çalışıyorum.
En güzel şey mi bilemem de gerçek evet
Evet ölüm iyi ki var