Eşim Şu an 3 hafta izinli.. evde hiçbisdy yapmıyor. Öğleye kadar yatar, sonra kahvaltı sonra duşunu alır akşam olur. İşlerim var diye dışarı çıkar …artık bende sinir olmaya başladım. Gözüme batior. Bende çalışıyorum bir kaç saat olsa bile. Ben hem evde boş durmuyorum sonra ise gidiyorum. Birde kadinlarin isini begenmkyor neymiş biz bir kaç saatlik ise gudiormusuz kendisi 10 saat 😒 biz evde 5 işyerinde 5 saat çalışıyoruz. Görmüyor.. iki haftadır evde kendisi bu ise yaranıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oturup sakin bir şekilde hislerini anlatabilirsin. "Ben de çok yoruluyorum, biraz destek olsan iyi olur" diye açıkça söylemek işleri çözebilir
Kaç defa dedim. Neymiş evini kadim işiymiş. Annesi öyle alıştırmış 😒😔
Bunda ne var izin almış dinlemel hakı ne yapıyorsa yapsın
Biz dinlenemiyiruz ama 😒 bizim evdede is bitmiyor
Yav siz kadınlar pireti deve edersiniz
Tabi işinize gelmiyor
Bende ev işleri yaptımbencede abartı
Annemde diyorum bunu yanlış anlama
Merhabalar
Kocan kaç yaşında böyle bunamış çökmüş gibi
Ev işleri kolay değil ki
45
45 sen kaç yaşındasın
40 … ama ne alakası var
Hizmetçi arıyor deyus
Annesi öyle alıştırmış. Erkek bisey yapmaz evini kaşın işi.. peki ozaman çalışmak kimin işi? Ise gitmemi bekliyorlar ama 😒
Eşin sana yardım etmeli
İki tabak götürü olarak
Hayır bu yardım değil tabiki. Sen işte isen yemek yapmalı. Gerekirse evi temizlemeli. Yapamazsa dahi sen geldiğinde senin yönlendirmenle iş yapmalı
Çok nadir.. zaten öğlen kalkar kahvaltı yaparız kendi boşlarını götürür. Dün mesela anlatayım geç kalktı kahvaltımdan sonra duşa gireyim dedi. Ben ise gideceğim diye acele ettim. Oda yarım saate çıktı ben ortalığı mutfağı topladım ozamana kadar. Bis durmadım , hemen hazırlandım ben boş bile durmadım. O rahat rahat işini yaptı keyfini yaptı.. beni ise bıraktı kendisini dışarda işi varmış. Neyse 4 saat çalıştım geldim y oda işlerini halletmiş sonra arkadaşına gitmiş 🙄 evde bisey yaptı mı tabii hayır 🤦🏻♀️ evrede işler var yapması gerekiyor …
Bugün yemek yapmicam mutfagida toplamicam ne hali varsa görsün. Bakalım toplicakmi
Toplamayacağına emin olabilirsin. İzinli ne işi var ki o kadar. Evleneli çok oldu mu
İki sene olacak..
Çok galesiz biri bencil…
Bencil ve öküz aslında
Nasıl buldun bunu
Aynen öyle… görücü usulü ile
Şansızlık yaşamışsın. Ne iş yapıyorsun.
Kasiyer olarak çalışıyorum bir kaç saat
Anladım. Hem çalışıyorsun. Hem kıymetin bilmiyor. Çocuk var mı
Sevgiye mi ihtiyacınız var
Sevgin bittimi
Azaldı….
Kişiliği nasıl kaba ve sertmi sana anlayışlı değilmi
Egoist bencil
Boşansan kurtulurdun kahrını çekmek zorunda değilsin
Annemi üzmek istemiyorum 🥺 zaten geç evlendim
Annende senin üzülmeni bence istemezdi bu adamla ömür boyu sabredebilecek misin
Çocuğunuz var mı
Yok henüz
Geç evlenmen önemli değil önemli olan huzurlu mutlu bi hayat yaşaman sana bisey diyemem herkesin bi derdi var
Çocuk yapma belki kocan düzelip kendine gelene kadar
Öyle biliyorum …. Kimse mükemmel değil bunun da bu huyu var… ondan önce iki nişan attım 😟 annem üzüldü sonra bununla evlendim. Mürvetimi gördü..
Allah sana sabır güç versin
Keşke 3. Kez nişan atsaydın
Allah o güzel kalbine göre versin hayırlısı olsun
Bileydim böyle olucagini.. llki çok ilgisiz di, ikincisi tam tersi çok kıskanç paranoyaklık vardı. Hadi dedim bu iyiye benziyor neden olmasın dedim onunda bu huyu var …
Kişiliğini bilemezdin sabret boşanmakta kolay değil insanlar seni suçlu bulur kimse neler çektigini anlamaz
Nisandan ayrıldım diye neler duydum şimdide ayrılırsam oooo😒
her şey der viçdansızlar
Evet… millet kendi evladına laf söylememek için sana bana söyler
Dayanabildiğin kadar sabret
Öyle yapıcam başka bir şansım yok
Şansın yok ama o evde esirde değilsin
Biliyorum … bakalım hayırlısı olsun nereye kadar gider
Gittiği yere kadar gitsin baktın olmuyor bıçak kemiğe dayandı gerekeni yaparsın sen kimsenin esiri değilsin
Aynen öyle … geçenlerde bir konu oldu. Ben anlamadılar kalalım dedim halde bir gece yeter dedi. Bende öylesi dedim yarın senin ailene gidersek bende bir gece kalırım ozaman dedim. Sonra saydı ben onunla evlnemsiim ben gelinmisim kalmak zorundayim falan dedi , dedim ben senin malin değilim sen nereye ben orayami dedim
Aferin alttan alma dişini saydırma aranızda her şey eşit olacak
Kendini ezdirme hakkın olanı hep iste ve al
Gelinsin ama köle değilsin !
ayrılın
Sen ne iş yapıyorsun
haklısınız