Diğer Konuşacak kimse yokmu? GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu soruyu bi kız sorsa en az 30 cevap gelir. bana 5 tane belki anca eminim Güncellemeler1 yıl Ulan 5 cevap bile gelmedi 😂😂 Güncellemeler1 yıl Soru kapanıyo hadi Konuşacak kimse yokmu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nxmxjdkskskmd Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl O kızların memesi vücudu kalçası ve incecik seksi bacakları var ya senin? 1 4 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Benimde kaslı vücudum var Yorumla Sevgigizliuye 1 yıl @nxmxjdkskskmd bu kadar açık sözlü olunmaz ama kardeş ya 😂 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl @Sevgigizliuye adam boş yapıyo sanki sanal alemde bişey bulacak Yorumla Sevgigizliuye 1 yıl @GıcıkAdam34 Doğru haklısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kanka sırf 5 cevap olsun diye yazıyorum üzülme 😂 2 26 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Oda olmadı 4te kaldı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben de yazmasaydim iki kişinin yazmasını beklemen gerekiyordu şu an o kalan 1 kişiyi bekle 😂 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Neyse soru kapanmıştır artıj Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl K Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O ne demek Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Daha cevap gelmez herhalde demek 2 gün olcak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belli olmuyor ya bazen degisiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öteki hesabımdan yazıyım mi istersen 5 olur😂😂 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Yok gereksiz zaman öldürme değmez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok be üzülme yazivereyim bekle bak😂😂 Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Ne gerek var bu çöp site için instegram var tiktok var bu yavaş sitede ne işim var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazdım la sanada bişi begendiremiyoruz ha Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Sıkıldım gidip ders çalışcam iyi cevaplamalar 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne okuyon kanka Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Yazılım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vaay maşallah iyiymiş la Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Sen napıyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende okuyorum ama seninki kadar iyi değil Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Ney yani? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimya mühendisliği Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Gayet iyi bence bide ben ilk sınıfım ama sen bitirceksin belki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet benim az kaldı diyebilirim ama senin bolum daha iyi tabii Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Eh işte öylesine okuyomda rap yazıp yayınlamayı daha çok seviyom. bi gün sahneye çıkmak en büyük hayalimdir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok güzel anladım seni ama ikisini bir arada yürütebilir sin bence kafa var yani belli Umarım kavuşursun hayallerine Yorumla GıcıkAdam34 1 yıl Amin umarım seninde hayatda her istediğin olsun inşallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amin inşallah hayırlısıyla tabi öncelik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O kızların memesi vücudu kalçası ve incecik seksi bacakları var ya senin?
Benimde kaslı vücudum var
@nxmxjdkskskmd bu kadar açık sözlü olunmaz ama kardeş ya 😂
@Sevgigizliuye adam boş yapıyo sanki sanal alemde bişey bulacak
@GıcıkAdam34 Doğru haklısın
Kanka sırf 5 cevap olsun diye yazıyorum üzülme 😂
Oda olmadı 4te kaldı
Ama ben de yazmasaydim iki kişinin yazmasını beklemen gerekiyordu şu an o kalan 1 kişiyi bekle 😂
Neyse soru kapanmıştır artıj
K
O ne demek
Daha cevap gelmez herhalde demek 2 gün olcak
Belli olmuyor ya bazen degisiyor
Öteki hesabımdan yazıyım mi istersen 5 olur😂😂
Yok gereksiz zaman öldürme değmez
Yok be üzülme yazivereyim bekle bak😂😂
Ne gerek var bu çöp site için instegram var tiktok var bu yavaş sitede ne işim var
Yazdım la sanada bişi begendiremiyoruz ha
Sıkıldım gidip ders çalışcam iyi cevaplamalar 🤣
Ne okuyon kanka
Yazılım
Vaay maşallah iyiymiş la
Sen napıyon
Bende okuyorum ama seninki kadar iyi değil
Ney yani?
Kimya mühendisliği
Gayet iyi bence bide ben ilk sınıfım ama sen bitirceksin belki
Evet benim az kaldı diyebilirim ama senin bolum daha iyi tabii
Eh işte öylesine okuyomda rap yazıp yayınlamayı daha çok seviyom. bi gün sahneye çıkmak en büyük hayalimdir
Çok güzel anladım seni ama ikisini bir arada yürütebilir sin bence kafa var yani belli
Umarım kavuşursun hayallerine
Amin umarım seninde hayatda her istediğin olsun inşallah
Amin inşallah hayırlısıyla tabi öncelik
Konuş bakalım ne diycen 😀
Ne konuşacaksın