Merhaba!
2,5yildir sevdigim var uzaktan iliski yasiyoruz. Birturlu nisanlanamadik önuuzde biraz engeller var ama ikimizde birbirimizi COK seviyor ve isityoruz!
Ben dun biraz aglama krizi gecirdikten sonra "özledigim icin" .. Yatsi namazimi kilip, istihare duasi okuyup sag tarafima yattim. (Bunu arkadasim önermisti bu hafta icinde basta korkuyordum ama denemek istedim dun cunku duygularim karisikti artik evlenemedigimiz icin kendimi umutsuzluga bagladim.
Ruyam söyleydi:
Ruyamda bir evdeydik "yazlik evinde".. Ruyamda ruya gördugumu ve gördugum ruyayida annem ve kiz kardesime anlattigimi gördum. Acik mavi dumanlar gördugumu hevesle anlatiyordum onlara cok hevesli ve mutluydum..
Sonra birden kalkip baska bir odaya gittigimi gördum ve orada bir yatak gördum yatagin basinda "insan olmadigini anladigim biri vardi" siyahlara burunmus ve yatagin basinda duruyordu.. Yatakta yuzu görunmuyordu ama BEN vardim iplerle baglanmis bir sekilde ve hemen yaninda "kartalin kalbi" vardi. Siyahlara burunmus ksii bana bunun kartalin kalbi oldugunu söyledi ve onun sevgilimin oldugunu hissettim garip bir sekilde biliyordum.. Siyahlara burunen sey/ kisi bana BÜYÜ yapmami istiyormusun dedi.. ben ise HAYIR cevabini verdim ve o yok oldu..
Uyaninca cok korkuyordum ilk defa böyle bir ruya gördum nasil yorumlamam gerekiyor bilmiyorum LUTFEN bilgili insanlar yorum yapabilirmi
Not: Bu arada yazim icin özur diliyorum Turkce klavyem yok.
Simdiden tesekkur ederim!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer