Diğer Havalar soğudu kürdüm yok ama kürküm var😅? Nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu kürkü asırı begendım alayım mı? Sizcee nasıl neyle kombın edılır Havalar soğudu kürdüm yok ama kürküm var😅? Nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kızistenebilem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 1 yıl Kombinlenmesi zor bir parca degil mi eger aklindanbir kombin varsa cok guzelmis gule gule giiyy 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tsk ederım evet bıraz zor ama asırı hosuma gitti Yorumla
kimbenmii Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Deri siyah pantolonla pudra bi atkıyla şıkır şıkır shshs 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Guzel demii Yorumla kimbenmii 1 yıl Bence güzel Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Alma midem bulandı zevksizlk bu 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hıcte bile senin sacini cekerım Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Niye cekesin geldi 😃 Yorumla Soran 1 yıl Oyle sınırlendırdın Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Niye ki sanki sen mi tasarladin bu montu Yorumla Soran 1 yıl Ama ben gıycem Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Alma komik olursun giyince Yorumla Soran 1 yıl Hyur olmam Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Sen bilirsin Yorumla
hollywhiskeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet öyle bahar candan geldi aklıma 😂 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Nıye hahaha Yorumla hollywhiskeyy 1 yıl Tam onun giydiklerine benziyor 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha guzel mı Yorumla hollywhiskeyy 1 yıl Yok sevmedim dldldldkd Yorumla Soran 1 yıl Yaaaa seversin iyi dusun Yorumla hollywhiskeyy 1 yıl Sen koymuşsun zaten kafana almayı sevdim diyim de için rahat etsin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Sagol 🤣🤣bebekte gezerken giyilirmi Yorumla hollywhiskeyy 1 yıl Tam Pelin su olursun evet çok uygun dşddldld Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣 yapilicak listesine eklendii Yorumla hollywhiskeyy 1 yıl 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🥲 Yorumla
eneskargn_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bence çok güzel al yakışabilir 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nelerle giyim Yorumla eneskargn_ 1 yıl Mesela attigib fotoğraf da siyaha güzel yakismis sende siyahla kombinleyebilirsin Yorumla Soran 1 yıl Ama hep siyah mı sadece Yorumla eneskargn_ 1 yıl Yani seni görmeden bişey demek zor geliyor her şey herkese yakışmaz o yüzden belki seni acmayacak o yüzden bişey diyemiyorum görmem gerekiyor seni Yorumla Soran 1 yıl Yok yok acıyor pembe beni granti Yorumla eneskargn_ 1 yıl Yok o bakımdan demedim yapacağın kombin bakımından dedim onun altına ne giyeceğini bilemedigim için seni görmem lazim dedim ne yakışacagini bilemem çünkü Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her kız taşıyamaz bunu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden kiNsıl bir kız taşır Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl kac kere soracan kız bunu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Istedııgım cevap gelene kdr Yorumla
Altair19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Leş bir kürk 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Sensin Yorumla Altair19 1 yıl Televizyondaki medyatik orspulara özeniyorsun sanırım Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Altair19 1 yıl Onlarda bu tip şeyler giyiyordu Yorumla Soran 1 yıl Giyen giyer Yorumla Altair19 1 yıl Biraz geliştirin beyninizi Yorumla Soran 1 yıl Ya kes istedigimi giyerkensanami sorcam milet ciplak geziyo ses etmiyonuz Yorumla Altair19 1 yıl Yoo onlara da ses ediyorum hatta engel yiyorum istediğini giy ama tek kelimeyle zevksizsin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Asla degılım Yorumla
immera1l Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl ay ben beğendim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür neyle giyilir Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakışmıyor sana 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nıe Yorumla Paşazade02 1 yıl 70lik kadınalr gibi oldun Yorumla Paşazade02 1 yıl Sen geç ve güzelsin ne işin var böyle kabanla daha genç tarzı bişiler giy Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl kotu 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla karaşimşekk0 1 yıl begenmedim çünkü Yorumla Soran 1 yıl Begeniceksin Yorumla karaşimşekk0 1 yıl begendir Yorumla Soran 1 yıl Zorluyorum işte otesı yok Yorumla karaşimşekk0 1 yıl sana yakısmaz Yorumla Soran 1 yıl Nıye Yorumla karaşimşekk0 1 yıl oyle hisettim Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl ben kürt 0 2 Yorumla Soran 1 yıl NapimKürk nasıl Yorumla karaşimşekk0 1 yıl kürk kotu ben iyiyim 😜 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kombinlenmesi zor bir parca degil mi eger aklindanbir kombin varsa cok guzelmis gule gule giiyy
Tsk ederım evet bıraz zor ama asırı hosuma gitti
Deri siyah pantolonla pudra bi atkıyla şıkır şıkır shshs
Guzel demii
Bence güzel
Alma midem bulandı zevksizlk bu
Hıcte bile senin sacini cekerım
Niye cekesin geldi 😃
Oyle sınırlendırdın
Niye ki sanki sen mi tasarladin bu montu
Ama ben gıycem
Alma komik olursun giyince
Hyur olmam
Sen bilirsin
Evet öyle bahar candan geldi aklıma 😂
Nıye hahaha
Tam onun giydiklerine benziyor 😂
Hahaha guzel mı
Yok sevmedim dldldldkd
Yaaaa seversin iyi dusun
Sen koymuşsun zaten kafana almayı sevdim diyim de için rahat etsin 😂
Sagol 🤣🤣bebekte gezerken giyilirmi
Tam Pelin su olursun evet çok uygun dşddldld
🤣🤣🤣 yapilicak listesine eklendii
😂😂
🤣🥲
Bence çok güzel al yakışabilir
Nelerle giyim
Mesela attigib fotoğraf da siyaha güzel yakismis sende siyahla kombinleyebilirsin
Ama hep siyah mı sadece
Yani seni görmeden bişey demek zor geliyor her şey herkese yakışmaz o yüzden belki seni acmayacak o yüzden bişey diyemiyorum görmem gerekiyor seni
Yok yok acıyor pembe beni granti
Yok o bakımdan demedim yapacağın kombin bakımından dedim onun altına ne giyeceğini bilemedigim için seni görmem lazim dedim ne yakışacagini bilemem çünkü
şık durmuyor...
Ben beğenmedim
Deseni hoş görünmüyor
Canın istiyorsa al kimene
Her kız taşıyamaz bunu
Neden ki
Nsıl bir kız taşır
kac kere soracan kız bunu
Istedııgım cevap gelene kdr
Leş bir kürk
Sensin
Televizyondaki medyatik orspulara özeniyorsun sanırım
Ne alaka
Onlarda bu tip şeyler giyiyordu
Giyen giyer
Biraz geliştirin beyninizi
Ya kes istedigimi giyerkensanami sorcam milet ciplak geziyo ses etmiyonuz
Yoo onlara da ses ediyorum hatta engel yiyorum istediğini giy ama tek kelimeyle zevksizsin 😂
Asla degılım
ay ben beğendim
teşekkür neyle giyilir
Yakışmıyor sana
Nıe
70lik kadınalr gibi oldun
Sen geç ve güzelsin ne işin var böyle kabanla daha genç tarzı bişiler giy
kotu
Neden
begenmedim çünkü
Begeniceksin
begendir