Diğer Üç aylar planlarınız neler neler tavsiye edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün Tam bir tövbe edip Şevval ayında umreye gitmeye niyet ettim inşallah. Her gün bir cüzü anlayarak okumak istiyorum Güncellemeler1 yıl İnşallah daha güzel ameller sizin olur 🌺 Üç aylar planlarınız neler neler tavsiye edersiniz? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 784 cevap paylaştı. Sizin adınıza sevindim hanımefendi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dualarınızı beklerim bu gece Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 yıl Tabiiki hanımefendi Yorumla
lawyerfrost Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Filistinde çocuklar ölürken sen keyfine bak 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden öyle dedin Yorumla lawyerfrost 1 yıl Gerçek bu şatafatlı iftar sofralarında Filistinli ölen çocukların bedenlerini hatırlamazsıniz Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla
Turnusolkoku Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Perşembe pazartesi oruç tut 0 28 Yorumla Soran 1 yıl Bugün tutamadım Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Özeldir durumun belki bişey olmaz umre düşüncen güzel Yorumla Soran 1 yıl Nasip değilmiş dün de bir namaz varmış onu kılamadım :( Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Niyetin mühim Yorumla Soran 1 yıl Paramı biriktireyim inşallah 😊 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl İns hayırlısı olsun hakkında Yorumla Soran 1 yıl Daha hayırlıları daha selametlileri sizin olsun efenim 💫 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Hürmetler Yorumla Soran 1 yıl Bilmukabele 🌸 Yorumla Soran 1 yıl Doğru yazdım umarım bin mi bil mi 😅 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Niyetin Halis olsun harflere takılma, bişey danışabilir miyim sana Yorumla Soran 1 yıl Estağfirullah bişey danışacağın düzeyde biri değilim Yorumla Soran 1 yıl Ama söyle tabi ki dinlerim Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Fazla tevazu elaniyet ten gelir ama Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Hususi bı konuda kadın olarak fikir verirsin diye dedim Yorumla Soran 1 yıl Şimdi öyle bişey dedin ki dur sözlüğe bakayım 😅 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Hahah eq, l, e isterseniz sorayım Yorumla Soran 1 yıl Yaaa bana ne dedin bencil miyim ben Yorumla Soran 1 yıl 🥺 Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Hayırr ama fazla tevazu gösterme Yorumla Soran 1 yıl Tamam göstermiyorum Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Evlilik durumun Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Evli misin Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Hayırlısı hakkında Yorumla Soran 1 yıl Amin hayırlı kolay ve selametli olanı inşallah herkes hakkında Yorumla Turnusolkoku 1 yıl Kesinlikle umarım Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Daha fazla havhavlara yardim etmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Allah kabul etsin. Yas kac buyuksun o zaman 0 8 Yorumla Soran 1 yıl 24 yaşındayım Soran 1 yıl Ben hep böyleydim küçükken de 😅 Cevap sahibi 1 yıl Kimle gidiyosun Soran 1 yıl Tek Soran 1 yıl Nasip belki o zamana kadar evlenir eşimle giderim Cevap sahibi 1 yıl Hmmm bekarsin.. tamam haber ver... istemeye geliyom Soran 1 yıl Hihihi😄 Cevap sahibi 1 yıl 🙂 hayirlisi olsuj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sizin adınıza sevindim hanımefendi
Dualarınızı beklerim bu gece
Tabiiki hanımefendi
Filistinde çocuklar ölürken sen keyfine bak
Neden öyle dedin
Gerçek bu şatafatlı iftar sofralarında Filistinli ölen çocukların bedenlerini hatırlamazsıniz
Haklısın
Perşembe pazartesi oruç tut
Bugün tutamadım
Özeldir durumun belki bişey olmaz umre düşüncen güzel
Nasip değilmiş dün de bir namaz varmış onu kılamadım :(
Niyetin mühim
Paramı biriktireyim inşallah 😊
İns hayırlısı olsun hakkında
Daha hayırlıları daha selametlileri sizin olsun efenim 💫
Hürmetler
Bilmukabele 🌸
Doğru yazdım umarım bin mi bil mi 😅