Hamileyim eşimle kavga ettik ne yapmalıyım?

7 aylık hamileyim. Dün akşam eşim annesi gile çaya gitmek istedi ama dün aşırı halsizlik vardı üzerimde. Karnım büyüdü agirlastim artik ve ev işleri ister istemez yoruyor beni. Hem yorgunluk hem halsizlik olunca bende başka zaman gidelim bugün çok halsizim dedim. Eşim de gidelim bisey olmaz orada oturur dinlenirsin dedi. Bende yatmak istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum dedim. Sonra o da sesini yükseltti gitsek ne olurdu 1,2 saat oturur gelirdik gerekirse orada oturur dinlenirdin felan dedi. Bende çok uykum olduğunu halsiz olup uyumak istediğimi söyledim ki cidden öyleydim. Sonra bana bagirdi cagirdi git zıbar yat o zaman ben gidiyorum dedi bende ağladım hiç mi düşünmüyorsun beni halsizim diyorum neyini anlamıyorsun ayrıca şimdi gitsen beni de sorarlar başka bi gün beraber gideriz dedim beni itti git yat sen uyu dedi. O ittigi sırada ayağım kapının eşiğine takıldı düştüm yere. Birazda sert düşünce bebek kipirdamaya başladı. Aglayarak karnımı tuttunca Eşim de paniklendi kaldırdı yerden defalarca özür diledi hastaneye gidelim felan dedi. Ben odaya geçtim nereye gidiyorsan git adam olup karının yanında bile olamıyorsun dedim. Oyle deyince donup kaldi. Moralim aşırı bozuk gece boyunca ağladım hiç uyuyamadım. Ya bi insan eşinin karninda bebek varken nasıl böyle davranır anlamış değilim..
Hamileyim eşimle kavga ettik ne yapmalıyım?