Diğer Fiziksel özelliklerinizi seçebilseydiniz, nasıl görünürdünüz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Geri kalan her şeyim güzel beğeniyorum 😂 Güncellemeler1 yıl Ay yanlış güncelledim ya Fiziksel özelliklerinizi seçebilseydiniz, nasıl görünürdünüz? Cevapla Fizik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. aynı görünürdüm ben 0 0 Yorumla
Lessismore_ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Geri kalan herşeyin 😅Neyden geriye kalanlar 😅😅 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Yanlış yazdım onu 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kafa şeklim dışında her şeyim güzel demek istemiştim Yorumla Lessismore_ 1 yıl Kafa şeklin bence aandigindan daha güzel ama sen takılmissin 😅Sackarin uzun mu Yorumla Soran 1 yıl Orta uzunlukta Yorumla Lessismore_ 1 yıl Saçlarından kafa şeklin belli oluyor mu ki 🤔 Yorumla Soran 1 yıl Olmuyor ama yine de yuvarlak olmasını isterdim 😂 Yorumla Lessismore_ 1 yıl Liseli falan misin 🤔 Yani 30 lunyaslardaysan çoktan bunun ic muhasebesini kapatmış olman gerekirdi 😅 Yorumla Soran 1 yıl O zamanlar düz olduğunun farkında değildim ki yeni fark ettim 😂 Yorumla Lessismore_ 1 yıl Farkındalık böyle bişey demekki 😅Evlenmeden önce mi farkettin 😅😅 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sen nasıl isterdin? 0 47 Yorumla Soran 1 yıl 😂 arkası düzleşmemiş yusyuvarlak bir kafa isterdim bir de saçlarım gür ve pürüzsüz görünsün isterdim. Yorumla Soran 1 yıl Yorum yazacaktım güncelleme yaptım 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Rezalet Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Kafanin arkasi düz mü? Bu arada güzel anlattin ağzın laf yapıyor galiba 😃 Yorumla Soran 1 yıl Düz tabi annem yuvarlak olmasın diye bilerek düz olması için hep sırt üstü yatırmış 😂 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Sorun değil 😃 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Cevap yazarken heyecan mi yaptın da yanlış yaptın 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yok yahu niye heyecan yapayım 😂 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Ben yine böyle olmak isterdim düşündüm de 😃 Yorumla Soran 1 yıl E tabi kafa yuvarlak 😂 Yorumla Soran 1 yıl Benim de kafa şeklim güzel olsa başka bir şey istemezdim Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Ya kurban olurum takmissin kafana 😃 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Kafanı merak ettim o kadar bahsettin ki 😃 Yorumla Soran 1 yıl Çok da kötü değil ya ama işte mr çekilince falan yusyuvarlak görünmüyor 😂 düşünsene asırlar sonra kazı yapılsa benim mezarıma denk gelseler kafatsımı inceleseler utanç verici 😂😂😂 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Kafatasından şah İsmail gibi şarap icsinler 😃 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahsha Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Benim ayağıma ne derler acaba mk 47 numara Yorumla Soran 1 yıl Ahahah benim kafayı senin ayağı müzede sergilerler. Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Duz kafanı hem sevesim hem ona sovesim geldi çok komik kadınsın 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahs sövdürmem Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Soversem daha duzlesir 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ama güzeldir kafam yani orası ayrı Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Sen çok komik karisin muhabbetin iyi mesaj atsana oradan devam edelim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Zirvede bırakalım yaw Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Şu an cukurdayiz demek o bile sana zirve geldi mesajda kendini Everestte hissedersin Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir yokluktaysam 😂😂😂😂 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Benle konuşmadığın her an sonsuz bir yokluktasin dilenci gibisin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hadi oradan 😂 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Bak milli piyango bugün çekiliyor senin büyük ikramiyen benim Yorumla Soran 1 yıl 😋 amca amorti çıkar bana Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Sana ikramiyenin kralı çıktı değerini bil yeter 😃 Yorumla Soran 1 yıl Yeni yıl bana uğurlu geldi desene🤭 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Bugünü doğum günün de kabul edebilirsin benimle tanıştın Yorumla Soran 1 yıl Doğum günü değil miladım olarak kabul ediyorum. 😆 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Kutsalim o zaman ben senin gözünde 😂 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Günaydın Yorumla Soran 1 yıl Günaydın 😄 Yorumla Soran 1 yıl Ya ne diyeceğim Dünden beri kullanıcı adını akillandimuslumandim diye okuyorum Hahahahs uslandım yaziyormus Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Tabii ki uslandim ya muslumandim diye kullanıcı adı mi olur delisin sen de 😃 Yorumla Soran 1 yıl Hahshdhdhdd daha önce de görmüştüm seni öyle okumuştum Yorumla Soran 1 yıl Demek uslandın ha ne yaşattılar sana Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Kendi kendime uslandim işe girdikten sonra zamanla 😃 Yorumla Soran 1 yıl İyi barim 😄 akıllı insanın hali başka oluyor tabi Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Hem akıllı hem deliyim yani olmasi gerektiği gibi 😃 Yorumla Soran 1 yıl Ve 47 numara 😄 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl 47 numara derken sadece ayak değil başka bir şeye de gönderme yaptın galiba 😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 175-180 50 kilo olurdum kesin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok kemik görünürdünüz ama tabi siz bilirsiniz Cevap sahibi 1 yıl Insan kendinde olmayani istiyor iste🥲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aynı görünürdüm ben
Geri kalan herşeyin 😅
Neyden geriye kalanlar 😅😅
Yanlış yazdım onu 😂
Kafa şeklim dışında her şeyim güzel demek istemiştim
Kafa şeklin bence aandigindan daha güzel ama sen takılmissin 😅
Sackarin uzun mu
Orta uzunlukta
Saçlarından kafa şeklin belli oluyor mu ki 🤔
Olmuyor ama yine de yuvarlak olmasını isterdim 😂
Liseli falan misin 🤔
Yani 30 lunyaslardaysan çoktan bunun ic muhasebesini kapatmış olman gerekirdi 😅
O zamanlar düz olduğunun farkında değildim ki yeni fark ettim 😂
Farkındalık böyle bişey demekki 😅
Evlenmeden önce mi farkettin 😅😅
Sen nasıl isterdin?
😂 arkası düzleşmemiş yusyuvarlak bir kafa isterdim bir de saçlarım gür ve pürüzsüz görünsün isterdim.
Yorum yazacaktım güncelleme yaptım 😂😂😂
Rezalet
Kafanin arkasi düz mü? Bu arada güzel anlattin ağzın laf yapıyor galiba 😃
Düz tabi annem yuvarlak olmasın diye bilerek düz olması için hep sırt üstü yatırmış 😂
Sorun değil 😃
Cevap yazarken heyecan mi yaptın da yanlış yaptın 😂
Yok yahu niye heyecan yapayım 😂
Ben yine böyle olmak isterdim düşündüm de 😃
E tabi kafa yuvarlak 😂
Benim de kafa şeklim güzel olsa başka bir şey istemezdim
Ya kurban olurum takmissin kafana 😃
😂
Kafanı merak ettim o kadar bahsettin ki 😃
Çok da kötü değil ya ama işte mr çekilince falan yusyuvarlak görünmüyor 😂 düşünsene asırlar sonra kazı yapılsa benim mezarıma denk gelseler kafatsımı inceleseler utanç verici 😂😂😂
Kafatasından şah İsmail gibi şarap icsinler 😃
Hahahahsha
Benim ayağıma ne derler acaba mk 47 numara
Ahahah benim kafayı senin ayağı müzede sergilerler.
Duz kafanı hem sevesim hem ona sovesim geldi çok komik kadınsın 😂
Hahahahs sövdürmem
Soversem daha duzlesir 😂
Ama güzeldir kafam yani orası ayrı
Sen çok komik karisin muhabbetin iyi mesaj atsana oradan devam edelim 😂
Zirvede bırakalım yaw
Şu an cukurdayiz demek o bile sana zirve geldi mesajda kendini Everestte hissedersin
Nasıl bir yokluktaysam 😂😂😂😂
Benle konuşmadığın her an sonsuz bir yokluktasin dilenci gibisin 😂
Hadi oradan 😂
Bak milli piyango bugün çekiliyor senin büyük ikramiyen benim
😋 amca amorti çıkar bana
Sana ikramiyenin kralı çıktı değerini bil yeter 😃
Yeni yıl bana uğurlu geldi desene🤭
Bugünü doğum günün de kabul edebilirsin benimle tanıştın
Doğum günü değil miladım olarak kabul ediyorum. 😆
Kutsalim o zaman ben senin gözünde 😂
Günaydın
Günaydın 😄
Ya ne diyeceğim Dünden beri kullanıcı adını akillandimuslumandim diye okuyorum Hahahahs uslandım yaziyormus
Tabii ki uslandim ya muslumandim diye kullanıcı adı mi olur delisin sen de 😃
Hahshdhdhdd daha önce de görmüştüm seni öyle okumuştum
Demek uslandın ha ne yaşattılar sana
Kendi kendime uslandim işe girdikten sonra zamanla 😃
İyi barim 😄 akıllı insanın hali başka oluyor tabi
Hem akıllı hem deliyim yani olmasi gerektiği gibi 😃
Ve 47 numara 😄
47 numara derken sadece ayak değil başka bir şeye de gönderme yaptın galiba 😃
çok daha güzel
175-180 50 kilo olurdum kesin
Çok kemik görünürdünüz ama tabi siz bilirsiniz
Insan kendinde olmayani istiyor iste🥲