Bak sen domuz eti falan işin dini boyutuna bakıyorsun ama Müslüman bir kızın, gayrimüslüm bir erkekle de evliliği haram yani nikah düşmüyor. Sen ha o domuz etini yemişsin, ha onla evlenmişsin aynı yani.
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > İtalyan erkek arkadaşım migrostan eve domuz butu satın almış bense öyle bir şeyi evimde pişirmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Italyan oldugunu neden dile getirdin ben o kismi anlamadim lan
Yabancı desem herkes soracak nereli diye tek tek cevap vermek istemem. Soruya yanıtın nedir?
Direk sevgilim domuz eti getirdi derse bu defa Türk mü soruları gelecek haklı kız
Sana zorlami pişirtiyor kızım gitsin kendi pişirsin o zaman alla alla
İtalyan birisiyle beraber olmayı kendine sorun hâline getirmediysen bunlara da alışık olman lazım onların inancı yok
İnancı olmadığını nerden çıkardın? Çocuk hristiyan
Yani dini inancı var
O zaman senin sevgilinde bir sorun var araştır bak hristiyanlarda domuz eti haram diye bilinir ya gerçekten inancı yok ya da yalan söylüyor
Benim de Endonezyalı kız arkadaşım Mekkeden zem zem suyu getirmiş canım benim ya.
Onda sorun yok
Bu çocuktan olmaz.
Bak sen domuz eti falan işin dini boyutuna bakıyorsun ama Müslüman bir kızın, gayrimüslüm bir erkekle de evliliği haram yani nikah düşmüyor. Sen ha o domuz etini yemişsin, ha onla evlenmişsin aynı yani.
İkinizde haksizsiniz. Sabah mi sevgili oldunuz
6 ay var
Domuz etinin kokusundan midem bulanıyor demediysen nereden bilecek bu çocuk? Şimdi öğrenirse tartışırsiniz ajjaja
Hiç konusu geçmemişti evet :(
Çok ilgilisin sevgilinle hahahaaha
Yemek yer misiniz?
Genelde dışarda yeriz hep birde kendi ellerinle çok güzel pizza yapar makarnadan envay çeşit yemekler yaratır
Ama bu konu canımı sıktı...
Dediğim dedik mi diyorsun. Çözümlere aç mısın ajajaja miden bulanmasin bak iyi düşün yaşa jajaaj
Kendileri gibi
Nasıl?
Ne demek istiyorsun?
İtalyan buldun donuzu çu sorun ediyon 😀
Saçmalama evde piserse o bütün tencereleri atarım evdeki!
Espiriyi anıamadın