Diğer Akşama sarhoş olmaya kim varr? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Been🙉 Güncellemeler1 yıl Normalde içmem içmiyecektim de ama kalp sızım ağır geldi işte 🙃.. içki tabii ki almaz acısını ama işte Akşama sarhoş olmaya kim varr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. olmadım. 0 0 Yorumla
AmedSpor_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kullanmıyorum ki senin için bende süt içerim ne yapim 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet bal şeker kdklld Yorumla AmedSpor_21 1 yıl Saol canım sanada olsun afiyet bal ama sende içme olmaz mı ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Çok ağrıyor kalbim 🥹.. çok ta içmem zaten içemiyorum ki lslsllal Yorumla AmedSpor_21 1 yıl 😐 Hmm dertleşmek istermisin gizli? Yorumla
narkolepsi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl niye millet yeni yıl giriyor diye kötü alışkanlık yapmak zorunda gibi davranıyor aklım almıyor içmek zorunda değilsiniz akradaşlar 3 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% 1 yıl Diğer konusunda 373 cevap paylaştı. Yaş 16 heralde, böyle saçma şeyleri mârifet saymak ona işaret. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Derdim varr dertliyimm dertli 😂 ilk defa hayatım boyunca bugün içmek geliyor içimden.. yanlış biliyorum bu geçirmez acımı ama işte 🙃 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. İsim olmaz. Sarhoş kadınların sulanmasından nefret ederim. 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. Bende ama tek başıma kaldım 1 3 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Eşlik eder misin bana Yorumla Soran 1 yıl Buyur gel tabii 😀 yalnız değilsin emin ol aynı duygu bizi içmeye itiyor ya Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Yakınsak gelirim valla bunaldım şimdiden Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 807 cevap paylaştı. Antibiyotik kullanıyorum içemicem. :D 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Ouf kötü oldu:// geçmiş olsun Yorumla mies94 1 yıl Şeytan diyor arasına saat koy 2 bira iç :D Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama sağlık öncelik 🙂 Yorumla mies94 1 yıl Ayık kafayla dünya çekilmiyor mbcmx Yorumla Soran 1 yıl Haklısın vallaa Yorumla mies94 1 yıl Sen hangi içkiyi içeceksin Yorumla Soran 1 yıl Kırmızı şarapp 🍷 Yorumla mies94 1 yıl Ooo benim valide de sever mzbcxö Yorumla Soran 1 yıl Eşin mii 😀 Yorumla mies94 1 yıl Annem yahu :D Yorumla Soran 1 yıl Vayy ne güzelll Yorumla mies94 1 yıl :) Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alkol kullanmıyor şükür. 2 1 Yorumla u 27esmerim 1 yıl Kullanmıyorum. Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben değil alkol kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Bu gece de sarhoşum, gel beraber olsun 🍻 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yanında olmak vardı :) 1 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Ben başladım bile 😋 çünkü sarhoş olamıyorum 😅 1 1 Yorumla Sundaddy 1 yıl İstanbul'da hava mis gibi 😋 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 820 cevap paylaştı. Beni bozar ben alkol içmem 1 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Planım sarhoş olmak akşama 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben olmayanım, olan değil 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. ben fena olurum sanırım 1 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Ben alkol kullanmiyordum 1 1 Yorumla 54BULL54 1 yıl Kullanmıyorum Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ben yokum, islerim var 😊 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Niye, alkol mü yok dkkd 0 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Dolabımda bi zıkkımlık kurşunum var 😂 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. emin ellerde misin? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evde tek başıma sjjsj bide kuzenn var Yorumla siyahcorap 1 yıl hmm tehlikeli bir ortam yokmuş :)) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Adet olmasam kuran okuycaktım 2 gün 2 35 Yorumla Emirayaz1 1 yıl Teprik ederim Yorumla OnuRBenMeraba 1 yıl Günah demi Yorumla Emirayaz1 1 yıl @OnuRBenMeraba herhalde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler emir. Evet onur günah Yorumla OnuRBenMeraba 1 yıl Bsey dcem regl döneminde yda öncesinde aşırı istek oldu doru mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğru ama seni hiç alakadar etmez Yorumla Emirayaz1 1 yıl Rica ederim Allah gönlüne göre versin Yorumla OnuRBenMeraba 1 yıl Sende öyle oluyor mu denedim ki evet yeterli oldu sağol Yorumla Emirayaz1 1 yıl Hanım gizli Yorumla AmedSpor_21 1 yıl 🌹🍫👏🏼 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam onur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amed spor da çıplak kız görse aynı tepkiyi veriyo kuran okuyan görse yine aynı tepki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim emri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emir* sjks Yorumla Emirayaz1 1 yıl Hanım gizli boş ver bunları Yorumla AmedSpor_21 1 yıl Sen gerçekten hak ediyor en güzel herşeyi 🍫🌹❤️🩹 Yorumla Emirayaz1 1 yıl Spas hagvggg Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam sağolsın Yorumla AmedSpor_21 1 yıl Rica ederim 🌞 Yorumla OnuRBenMeraba 1 yıl Şş kaçıncı günü bugün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3. Günüm Yorumla OnuRBenMeraba 1 yıl 4 gün mü kaldı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 5 te olabilir Yorumla AmedSpor_21 1 yıl Akşamdan sonra hafifler biter ya yarın da sizdirir ama Yorumla Emirayaz1 1 yıl Valla sende durmuyun kendine. djdk Yorumla OnuRBenMeraba 1 yıl İlk 2 gün mü yoğun mu oluyor kanama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizin türkçeniz sıkıntılı ha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu soran hanım lütfen yorumumu gör ya. Kaldır bu yorumu Yorumla AmedSpor_21 1 yıl Volla ben anlıyorum 😂 Yorumla OnuRBenMeraba 1 yıl 😁😁😁 çok güldüm ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lütfen yazmayın sizin bildiriminizle de uğraşamam Yorumla AmedSpor_21 1 yıl tamam kız sen biraz yürüyüş yap sancın falan hafifler hem.. hareket Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karışma sen yellos Yorumla Emirayaz1 1 yıl Hanım gizli sen yorumlari kaldiramazmisin Yorumla AmedSpor_21 1 yıl Yellos 😯 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evdeyim içmeyeceğim 1 0 Yorumla
can4169 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Dikkat et kurtlara 1 1 Yorumla can4169 1 yıl Sişsede durduğu gibi dursun Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Başladık biz 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alkol kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 565 cevap paylaştı. Nereesin 1 1 Yorumla Galatali66 1 yıl Nerdesin
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Arap sen içme bkunu çıkarıyosun 0 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Birlikte içelim 1 7 Yorumla Mrben34 1 yıl Aşk acısı mı Yorumla Soran 1 yıl Evet bir de çok kötü bir yıl geçirdim yakın birini kaybettim.. acısını çıkarmak istiyorum bu akşam:( Yorumla Mrben34 1 yıl Başın sağolsun 3 günlük dünya takma kafana aşkı Yorumla Soran 1 yıl Amin dostlarımız sağ olsun 🙁💔 Yorumla Mrben34 1 yıl Yalnız içmeye erken baslamissin Yorumla Soran 1 yıl İçmiyorum ki daha akşama artık Yorumla Mrben34 1 yıl Yanlış anlamısim pardon Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. genledede sarhoş olmuyorum zaten 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Delilik bedava 😄 0 0 Yorumla
Emirayaz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Neyin var mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok üzgünüm çokkk 🙁 Yorumla Emirayaz1 1 yıl Desene benim derdim dermidir senin derdin yanında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
olmadım.
Kullanmıyorum ki senin için bende süt içerim ne yapim 😂
Afiyet bal şeker kdklld
Saol canım sanada olsun afiyet bal ama sende içme olmaz mı ☺️
Çok ağrıyor kalbim 🥹.. çok ta içmem zaten içemiyorum ki lslsllal
😐 Hmm dertleşmek istermisin gizli?
niye millet yeni yıl giriyor diye kötü alışkanlık yapmak zorunda gibi davranıyor aklım almıyor içmek zorunda değilsiniz akradaşlar
Yaş 16 heralde, böyle saçma şeyleri mârifet saymak ona işaret.
Derdim varr dertliyimm dertli 😂 ilk defa hayatım boyunca bugün içmek geliyor içimden.. yanlış biliyorum bu geçirmez acımı ama işte 🙃
İsim olmaz. Sarhoş kadınların sulanmasından nefret ederim.
Bende ama tek başıma kaldım
Eşlik eder misin bana
Buyur gel tabii 😀 yalnız değilsin emin ol aynı duygu bizi içmeye itiyor ya
Yakınsak gelirim valla bunaldım şimdiden
Antibiyotik kullanıyorum içemicem. :D
Ouf kötü oldu:// geçmiş olsun
Şeytan diyor arasına saat koy 2 bira iç :D
Saçmalama sağlık öncelik 🙂
Ayık kafayla dünya çekilmiyor mbcmx
Haklısın vallaa
Sen hangi içkiyi içeceksin
Kırmızı şarapp 🍷
Ooo benim valide de sever mzbcxö
Eşin mii 😀
Annem yahu :D
Vayy ne güzelll
:)
Alkol kullanmıyor şükür.
Kullanmıyorum.
Ben değil alkol kullanmıyorum.
Bu gece de sarhoşum, gel beraber olsun 🍻
yanında olmak vardı :)
Dibine vuracam
Anılarım sarhoş ben sarhoş oldum
Ben başladım bile 😋 çünkü sarhoş olamıyorum 😅
İstanbul'da hava mis gibi 😋
Beni bozar ben alkol içmem
Planım sarhoş olmak akşama
Ben olmayanım, olan değil
Tek sarhoş ol olucaksan ama Haram.
ben fena olurum sanırım
Allahtan korkun oturun evinizde
Ben alkol kullanmiyordum
Kullanmıyorum
Ben yokum, islerim var 😊
Alkol kullanmıyorum.
Niye, alkol mü yok dkkd
Dolabımda bi zıkkımlık kurşunum var 😂
Tek başına içilmez
emin ellerde misin?
Evde tek başıma sjjsj bide kuzenn var
hmm tehlikeli bir ortam yokmuş :))
Alkol kullanmıyorum
Ben yokum
Adet olmasam kuran okuycaktım 2 gün
Teprik ederim
Günah demi
@OnuRBenMeraba herhalde
Teşekkürler emir.
Evet onur günah
Bsey dcem regl döneminde yda öncesinde aşırı istek oldu doru mu
Doğru ama seni hiç alakadar etmez
Rica ederim Allah gönlüne göre versin
Sende öyle oluyor mu denedim ki evet yeterli oldu sağol
Hanım gizli
🌹🍫👏🏼
tamam onur
Amed spor da çıplak kız görse aynı tepkiyi veriyo kuran okuyan görse yine aynı tepki
Teşekkür ederim emri
Emir* sjks
Hanım gizli boş ver bunları
Sen gerçekten hak ediyor en güzel herşeyi 🍫🌹❤️🩹
Spas hagvggg
Tamam sağolsın
Rica ederim 🌞
Şş kaçıncı günü bugün
3. Günüm
4 gün mü kaldı
5 te olabilir
Akşamdan sonra hafifler biter ya yarın da sizdirir ama
Valla sende durmuyun kendine. djdk
İlk 2 gün mü yoğun mu oluyor kanama
Sizin türkçeniz sıkıntılı ha
Soruyu soran hanım lütfen yorumumu gör ya. Kaldır bu yorumu
Volla ben anlıyorum 😂
😁😁😁 çok güldüm ya
Lütfen yazmayın sizin bildiriminizle de uğraşamam
tamam kız sen biraz yürüyüş yap sancın falan hafifler hem.. hareket
Karışma sen yellos
Hanım gizli sen yorumlari kaldiramazmisin
Yellos 😯
Evdeyim içmeyeceğim
Dikkat et kurtlara
Sişsede durduğu gibi dursun
Çay içerim sadece
Ben uyuyacağım
Başladık biz
Benn
Afiyet olsun
Birde bennnn
Alkol kullanmıyorum
Nereesin
Nerdesin
Arap sen içme bkunu çıkarıyosun
Noldu neyin var?
Delicesine içeceğiz
Birlikte içelim
Aşk acısı mı
Evet bir de çok kötü bir yıl geçirdim yakın birini kaybettim.. acısını çıkarmak istiyorum bu akşam:(
Başın sağolsun 3 günlük dünya takma kafana aşkı
Amin dostlarımız sağ olsun 🙁💔
Yalnız içmeye erken baslamissin
İçmiyorum ki daha akşama artık
Yanlış anlamısim pardon
genledede sarhoş olmuyorum zaten
Delilik bedava 😄
Bende
Ben tabiki
Alkol almıyorum
Sennn
Bennnde😀