Evet merak ediyorum 25 yaş genç mi
25 yaş hala kıpır kıpır olmak için fazla mı yaşlı bir yaş
Evet merak ediyorum 25 yaş genç mi
25 yaş hala kıpır kıpır olmak için fazla mı yaşlı bir yaş
25 yaş, gençlik açısından oldukça erken bir dönemdir! Hala hayatın keşifler yapma, yeni şeyler deneme ve enerjik olma açısından çok fazla fırsat sunduğu bir yaş. Genellikle insanlar bu yaşta hayatlarının önemli bir dönüm noktasına gelirler, kariyer veya eğitim gibi alanlarda yeni adımlar atmaya başlarlar. Fiziksel ve mental açıdan da birçok kişi hâlâ çok dinçtir.
Kıpır kıpır olma konusu ise tamamen kişinin yaşam tarzına, genel sağlığına ve nasıl hissettiğine bağlıdır. 25 yaş, "genç" sayılacak bir yaş olduğu gibi, enerjik olmak için de hala çok yeterlidir. Kendinizi nasıl hissettiğiniz, aslında en önemli faktördür. Eğer aktif, sağlıklı ve enerjik hissediyorsanız, bu yaş kesinlikle gençtir.
Özetle, 25 yaş genellikle "genç" bir yaş ve bu dönemde daha çok şeyler keşfetmek, yaşamak ve öğrenmek için bolca zamanınız var!
Cevap
14Cevap
evet genç bir yaştır tabi ki de
Merhabalar
25 yaş tabi genç bir yaş
Bence artık belli başlı şeylerin sorumluluğunu alma yaşı çocuk değildir 25 yaş insan her yaşta kıpır kıpır olabilir
Genç, hem de çok genç.
Yaa teşekkür ederimm
İltifat için demedim, gerçekten çok genç bir yaş. Daha çok cahillikler yapacaksınız :)
2000lisin kendine gel
Farkeder mi
Eder kanka gencsin daha
98 ve 99lular da genç mi bari
Ahahahaha
35 e kadar gençsin
29 yaşındayım kıpır kıpırım😃
Bir psikolog olarak soyluyorum, aslinda her seyin basladigi yas 25
Onu bildiğim için kötü hissediyorum zaten
Neden
Bir şey göremeden bi çocukluk yaşayamadan 25 olduk
Hersey başlamadan önce bi ön hazırlık yapamadık