Diğer Guzellik goreceli kavramdir sana gore hangisi daha yakisikli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana gore bu Bana gore de bu Bence bu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Guzellik goreceli kavramdir sana gore hangisi daha yakisikli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Üçü de Kötü normal Türk erkeği kıro desen kıro normal Kürt erkekleri gibi dolanıyorlar saçma sapan pozlar vermişler özellikle ilki daha kötü ikincisi abdest alırmış gibi olmuş üçüncüsü yapmacık bir duruş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yine bitanesin sec desem hangisi olurdu Yorumla
serdoyevsky Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Türk gibi değil bunlar 3 de tehtidkar bilemedim , karizmatik veya yakisiklida değiller 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 3 de mi kotu ben 3 beyeniyorum Yorumla serdoyevsky 1 yıl 3 tam Kürt gibi Yorumla serdoyevsky 1 yıl Hayır gelmez şahsi görüşüm Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 1 numara ile 3 numara arasında kaldım. 💅🏻 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence 3 Yorumla
yetkilii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hepsi mi sıfır alır arkadaş.. 0 7 Yorumla Soran 1 yıl 3 iyi Yorumla yetkilii 1 yıl 2 olmasın da diğer ikisine hadi yine denilir yani 😂 Yorumla Soran 1 yıl Cok mu cirkin 2? 😂😂😂 Yorumla yetkilii 1 yıl Allah yaratmış çirkin diyemem tabii ama yani ne bilim bende söz bitirdi adam resmen 😂 Yorumla yetkilii 1 yıl bunlar sosyal medya olsaydı1) Instagram2) Facebook3) Tiktok olurdu o platformların vücut bulmuş halleri 😂 Yorumla Soran 1 yıl Facebook kullanan yok diye mi 2 sini Facebook yaptin😂😂😂😂 Yorumla yetkilii 1 yıl niye beni ifşa ediyosun 😂😂 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Mağaradan mı çıktın bunlar ne bvggjz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Mara mi 3 karizmasina baksana Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Ya bi s.. Yorumla Soran 1 yıl Kuf. r etme ayrica 3 neyi eksik Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Boşş Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Üçü de berbat 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ama 3 yakisikli ya Yorumla nemünoseboo 1 yıl aşko mağaradan çıkmış gibiler bunlar ne mnvm Yorumla Soran 1 yıl Ya ama ucuncusunun gozleri cok guzel ve boyuda oyle Yorumla nemünoseboo 1 yıl sen onun gözlerini nasıl gördün hele Yorumla Soran 1 yıl Baska bi resmi daha var Yorumla nemünoseboo 1 yıl olabilir zevk meselesi Yorumla
ℓιуαяуαи Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Hiçbiri 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yinede 1 tanesin sec desem Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl 3 derim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üçü de Kötü normal Türk erkeği kıro desen kıro normal Kürt erkekleri gibi dolanıyorlar saçma sapan pozlar vermişler özellikle ilki daha kötü ikincisi abdest alırmış gibi olmuş üçüncüsü yapmacık bir duruş
Yine bitanesin sec desem hangisi olurdu
Türk gibi değil bunlar 3 de tehtidkar bilemedim , karizmatik veya yakisiklida değiller
3 de mi kotu ben 3 beyeniyorum
3 tam Kürt gibi
Hayır gelmez şahsi görüşüm
1 numara ile 3 numara arasında kaldım. 💅🏻
Bence 3
Hepsi mi sıfır alır arkadaş..
3 iyi
2 olmasın da diğer ikisine hadi yine denilir yani 😂
Cok mu cirkin 2? 😂😂😂
Allah yaratmış çirkin diyemem tabii ama yani ne bilim bende söz bitirdi adam resmen 😂
bunlar sosyal medya olsaydı
1) Instagram
2) Facebook
3) Tiktok olurdu
o platformların vücut bulmuş halleri 😂
Facebook kullanan yok diye mi 2 sini Facebook yaptin😂😂😂😂
niye beni ifşa ediyosun 😂😂
Mağaradan mı çıktın bunlar ne bvggjz
Mara mi 3 karizmasina baksana
Ya bi s..
Kuf. r etme ayrica 3 neyi eksik
Boşş