Bir kızın kendi instagram hesabı var. Fakat başka bir instagram hesabıyla. Kim olduğu belli değil asıl hesabında olan kişileri takip etmiyor. Orada kendini paylaşıyor hikaye atıyor. Bana geliyor orada erklerle konuşuyor on elemeyi yapıp asıl hesabıma geçiyor.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkeklerle konusmuyorum da ben de asıl hesabımı kullanmıyorum ne var ki bunda
Buna ne gerek var peki neyi saklıyorsun
Yani açıklamada yazdığım gibi düşünüyorum
Yanlış mı düşünüyorum
Ben erkeklerle konuşmuyorum ama asıl ismim soyadımla olanı kullanmıyorum akrabalar falan var orada ve kendimi çeken biri olmadığı için instagrama fotoğraf sadece hikayeye attığım için blog olarak kullandığımı kullanıyorum oraya atıyorum asıl hesabım blog olan
Senin söylediğin kız farklı düşünüyor olabilir bilemem onu
Yani diğer hesabı kullanıyorsun ya. Kimse o hesabın senin olduğunu bilmiyor dimi? Tanıdıkları falan filan takip etmiyorsun havada sudan manzara doğa resimleri atıyorsun
Tanıdıkları takip etmiyorum manzara değil influencer gibi benim hesap kimse bilmiyo tüm akrabaları engelledim görmesinler diye
Anladım.
Ya şimdi kendi hesabı düşürüyor ismi soy ismi belli. Fakat açmış bu hesabı takip ettikleri binlerce kişi. Her gönderiyor beğenisi yorumu kesin var. Arkadaşı akrabası olduğunu da düşünmüyorum takipçilerinde fakat hesabı açık ve kendini hikaye olarak paylaşıyor. Bence burada erkeklerle konuşuyor ne yapacaksa yapıyor asıl hesabını bu işlere bulastirmiyor
Bilip bilmeden yargılama bence. Takip ettiklerinde erkek olsa bile konussa bile senin neyin bu kız? Ben şahsen o amaçla kullanmıyorum sadece hikayeye atıyosa profilinde resim paylaşmıyosa bunda art niyet arayacak ne var
Şüphe ediyorum. Bir zamandar benim için önemli birisiydi.
Direkt sor bence sorabiliceğin biri mi değil? Belki influencer olmak istiyo takipçisi erkek takip ettikleri erkek mi
Öyle niyeti olacağını düşünüyorum.
Cok değer verdiğim ama şu an konuşmadığım birisi.
Erkeklerle konuşuyordu çok net eminim.
Bence dinlemeden yargılıyosun. Konustuğuna nası eminsin
Çünkü ünlüler ya da normal sayfaları takip ediyor. Bir hayli fazla. Kimi zaman da normal takipçisi normal kullanıcı erkekleri takip ediyor. Attığı resimleri zaten birkaç kişi begeniyor. Bakıyorum o takip ettiği beğenmiş mi, yorum yapmış mı. Sonr bakıyorsun uzun bir zaman sonra takipten çıkarmis. Demekki bi işler karıştırıyor.
Bu siteden bile nasılım soranların takip ettiğini gördüm
Bu siteden mi tanıstınız? Bi işler karıştırdığı için mi ayrıldın? Kanıt olmadan yargılıyosun o takip ettikleri varsa senin hiç yok mu takip ettiğin kız o da senin için öyle düşğnüyo belki
Uzun hikaye. Kanıt var tabiki de.
Geçen sitede geziyordum takip ettiği adamı bu sitede gördüm.
Eee normal hesabına takip et demekki bir işler karışıyor bu
Arkadaşça konusuyo olamaz mı? Kanıt ne var mesela bence sen öyle yaptğın için kız da öyle yapıyo diye düşünüyosun
Aramızda zaten sevgililik bir şey yok.
Fakat birisine guvenilmiyor. Adım gibi hatta eminim reel de görüştüğü erkek varken oradan da erkeklerle konuşuyordu diye düşünüyorum
Sevgilin değilse neden umursuyosun ki? Nası bi ilişkiniz var anlamadım. Sadece düşünüyosun kıza dedin mi hiç bu süphelerini
Uzun hikaye dediğim gibi.
Sadece merak ettim. Çok garip hissettim ulna sanaldan birisini beğenecegim hiç aklıma dahi gelmezdi derdim sanaldan birisiyle konuşulur mu sevilir mi başıma geldi. Fakat şartlar uymuyordu. O çok farklı yaşam tarzı ben çok farklı.
Bir kere olsun yalan dolan hiç bir iş yapmadım nede sapıkça bisey ettim. O da biliyordu güvenilir temiz birisi diye. Kendisini iyi hissediyordu, iyi geliyordu işi bitince yallah :))
Niye ayrıldınız merak ettim. Kıza güvenmediğin mi ayrıldın o mu ayrıldı işi nası bitti
Belkide o kişi sensin belli olmaz
Söskkssk benim sevgilim yok kanka uzun zamandır olmadı rahat ol
Sevgili değildik ki
Uzun hikaye diyorum
Aşırı merak ettim özel değilse anlatır mısın sevgili olmadığın birini niye bu kadar takip ediyosun ki takip ettiklerini vs bence sevdiğin biri adını koyamadınız sanal mı kaldı ya da
Yaşam tarzı
Yaş farkı
Bakış. Acısı
Eğitim düzeyi
Falan filan derken uyuşmuyordu.
Bu yüzden reel e tasiyamadim bu mantıksız olurdu.
İlişkide önemli şeylerden birisi de denklik
Hiç buluşmadınız yani o zaman niye önemsiyosun ki kızın naptığını? Denk değilseniz niye umursuyosun
Kitabı yok ki aç oku
Okulu yok ki git öğren.
Bende anlamadım tutuldum kaldım ilk kez başıma geldi
Seviyosan bence anlattıkların çok önemsiz seven biri onlara bakmaz ki bakmamışsın önemsiyosun hala bence aşıksın kıskançlık o anlattıkların
Maleaef öyle
Bence git barış aklındakileri de sor bir şey kaybetmezsin sonradan pişman olucağına seviyosan devam et anlattığına göre seviyosun
Olmuyor olmuyor.
Denklik yok diyorum işinde gücünde hayatı belli bir düzende ben aynı değilim. Sonu meçhul.
Senden büyük mü? Sen ondan az mı kazanıyosun yaşlarınız kaç
Çok meraklısın :))
Yanlış bir şey mi sordum :p
Sormadın ama uzun hikaye bunlar
Sen kaç yaşındasın
26yım sen?
24
Anlatmak istersen burdayım bence ya unutmaya çalış ya da baktın olmuyo seviyosun aranızdaki sorun çok büyük değilse çözüp halledin hayat kısa
Olur
Çıktım gizliden yazarsn fikir veririm hayırlısı olsun hakkınızda
Çekiniyorum vallaha
Niye kanka o muyum hesabımı gördün zkxksk yaz bende anlatıcam derdimi
İhtimalin var 😂😂😂
Ne soracaksın buradan söyle lütfen 😂😂
O kız mıyım niye korktun skdkck
Öyle farklı isimde hesap olunca öyle yanlış mı anlaşılıyo dicektim
Ever doğru 😂😂😂
Nası yani hangisine evet dedin dkxkskslkd
Yanlış anlaşılmaya mı o kız mıyım
Sen olabilirsin öyle geliyor bana
Benim 24 yaşında burdan konustuğum biri olmadı ki 1 yıldır girmedim buraya daha bugün girdim kızın baş harfi ne ben olduğumu sanmıyorum beni seven biri yoktu
O kadar merak ettin üstüne durdun bu işte bisey var dedim 😂😂
Yaşın 24 den küçük olsa benim bi ihtimal var o derimde 24 üm dedin bence değilim o kişi
Neyse öyle. İşte kafam karıştı
O kişi misin diye düşündüm de o hesabını kapatmıştı bir de beni sevmedi sen aşıksın kıza değilim knka ben
Kanka ne yapacağım ben aklımdan çıkmıyor
Kızın baş harfi ne peki ve neden ayrıldınız net olarak
Uzun hikaye diyelim. Bir gün zaten konusmayacaktik
Bence sensin ya:D yaşını yanlış mı söyledin anlattığın şeyler çok benziyo tek fark benimki sevmiyodu hiçbirşeyime de karışmazdı
Tipi nasıldı 😂😂 nereliydi
Söylemem. Aşık değildi de kıskançtı ya yzsaqqna özldn yemiycem seni burdan niye yazıysn
Çok yakışıklıydı bana göre ben hala seviyorum ama o unutmuştur
İnstagramdan yazmamı mi bekliyorsun
Ya hayır burdan
Emin olmak için asıl instagram hesabını herkese açık yapsana şimdi 5 dakikalık
Emin olup napıcan:D o kız sevdiğini anlar diye mi korktun anlamadım ki sevdiği halde niye konuşmaz insan
Lurfne hesabını aç bakayım o sen misin 😂😂😂
Benim çocuk lütfetmeyi de bilmezdi açmıyorum çatla meraktan zkxkks
Niye aşıksın naz yapıyosun
Ben değilim o metks etme 😂😂😂
Hee tabi ondan hesabını aç diyosun sksksk
Galatasaraylı mısın
Takım tutmam 😂😂😂
Güldüğüne göre öylesin zkkxks
Vallaha tutmam 😂😂😂
Whatsappa girsene bi sen misin bakim
Girdim
Offline o gerçi sen olsan girmezsin kimsin sjjs
İkimizin de düşündüğü kişi değiliz 😂
Bilemedim çok benzer şeyler ayrılık sebebi söylesen anlıycam da devlet sırrı yaptın
Ayrılık şeyi neydi sen bi söyle
Söylemem belki o sun sjsj
Sen söylemiyosun ben niye söyliyim
Kızın buradaki adını biliyosundur ben olduğumu düşündüğüne göre o muyum ckxldl
Değilsin merak etmeee 😂
Kızı terk ettin şimdide takip ettikleri gözüne batıyo kız senle değil takip eder çıkar napıcan:D tam burdan birini takip ettiğimde böyle bi yorum görmem tesadüf mü
Tek ettiğim yok kendisi bitirdi
Bitsin mi dedi yazmayı mı bıraktı
Gibi giti bitsin dedi
Bitsin diyen oysa hiç bulusmadınız da takma
Evet buluşma olmadı
Ee sevgili değilsiniz o zmn sen çok beğendin ondan aklına takıldı demekki başka kız mı yok boş ver
Olmuyor işte
Benim de olmuyor biz de bir kere bulustuk düşün
Sen değilsin 😂
Değilim zaten beni biri bu kadar umursasa evlenirdim bazı insanlar çok şanslı
Onun için dua bile ediyordum
Gel knk dertleselim yemem seni dxm at burdan ne duası
Neyse bosverelim. Takıntılı bir imaj vermeyeyim sana giden gider yola bakarım. Yay çekilir hedefe gider önüme çıkanlar oyunun bir parçası alacağımı alırım sonra gider
Keşke ben de öyle düşünebilsem giden gider diyemiyorum ben çok fazla değer vermişim o unuttu:D kendine iyi bak kardeş ben de 24 bu arada sen osundur diye büyük dedim yaşıtız. Yazmk istersen burdayım bb
Gunushanede mi okuyorsun
Yok istanbuldayım
bir iş icin