Diğer Göz renginizi tahmin edeyim mi😶? isimszz_xx Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Daha yazana cevap vermicem sorumu da benide salın ula yılbaşı kampanyası burada biter daha cevap yok🤣 Göz renginizi tahmin edeyim mi😶? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı. Hadi et bakalım gadası 1 3 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Hadi iyisin tutturdun Yorumla isimszz_xx 1 yıl 🥳🥳 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. olur edebilirsin 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. toprak renginde göz rengim var keşke okyanus gibi gözlerim olsaydı evet seni dinliyorum biraz yardım ettim sanki ahahahaahshshhs 1 6 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve jdjxjsjd Yorumla bsrtpl 1 yıl nerdeeeeen bildinnn çok zorduuu ammaaa hahshahshshshs Yorumla isimszz_xx 1 yıl 6. Hissim kuvvetlidir jsjdjsh Yorumla bsrtpl 1 yıl bravooi gel sana çikolata vericem ashhshshs Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ay teşekkür ederimmm🥳😍 Yorumla bsrtpl 1 yıl rica ederimm guzelim ahahshshs Yorumla
Nerminhoo Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 97% 1 yıl Et bakalım edebilecenmi 2 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Elaa Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Et hatta tiyo vereyim kahverengi değil 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Et bakalim neymis 1 3 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Mavi Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Yari evet yari hayr oldi 😅 Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Noldu be gel cevapla beni sinir etme. 😅 Yorumla
__çınar__ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Et bakalim kesin bilirsin 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla __çınar__ 1 yıl maalesef Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. AhahahhaSal gelsin 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yeşil Yorumla BalalarBabası 1 yıl Yalnız benim için bak... Yorumla
Üyeyikayıpmıettikk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 703 cevap paylaştı. Hadi Et bakalım 1 7 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 1 yıl Bilemedin Yorumla isimszz_xx 1 yıl Mavi Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 1 yıl Iı bilemedim Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 1 yıl Vazgeçtin galiba bilemiyince Yorumla isimszz_xx 1 yıl E zıkkımın kökü artık da jdjd Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 1 yıl Benim göz renklerim pek bilinmeyen renk Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Evet doğru Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. edebilirsin 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Et bakalım 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Nope yeşil Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Et bakalim 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela ya da yeşil Yorumla ayşe_28 1 yıl Ela benim Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla
Sibelazra00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 91% 1 yıl Olur 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla Sibelazra00 1 yıl Doğru Yorumla
sunlightly Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla sunlightly 1 yıl Yakın ela Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Olur et 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl BilemedinEla 😂 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. Olur et 1 3 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yeşil Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Yeşil degl mavi Yorumla isimszz_xx 1 yıl Mavi dicektim klavyemin suçu 🤣 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% 1 yıl Olur 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Mavi Yorumla KahveSacliHeRif 1 yıl 👌🏻👌🏻 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Buyur kardeşim 😂 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve mi Yorumla Semih6934 1 yıl Yess 😎 Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Doğru valla Yorumla
Mutsuzluğunnotası Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yeşil Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 968 cevap paylaştı. @ bakalım 😂 1 4 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bildin 🍫 al sana çikolata 😂 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Teşekkürler 😍 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Ricalar 😂 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Olur 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela Yorumla 2golgeadam2 1 yıl Koyu kahverengi Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yeşil Yorumla Uzaktaki_Anılar 1 yıl Tutmadı 😂😂 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Elaa Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Salla gelsün bebitoo 1 5 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yeşill Yorumla AliceMixfield 1 yıl Cıkksss Yorumla isimszz_xx 1 yıl Tüh ya bilemedim tamam kahve olsun hadi jdjs bildimmii Yorumla AliceMixfield 1 yıl Bildinnn Yorumla isimszz_xx 1 yıl 🥳🥳😍😍 Yorumla
aanoonimmmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 1 5 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Bilemedin Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Ben senin ismini tahmin ediyorum isminde s harfi var Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ula bi önceki isimli sorumda yaziyodu ismim zaten burada evliyalık taslama 😂🤣 Yorumla aanoonimmmmm 1 yıl Öyle bir soru yok kopyada çekemedim 😅 Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl et bakalım 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla karaşimşekk0 1 yıl sanırım Yorumla
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Et bakalimmm 1 4 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela ya da yeşil Yorumla leyla2100000 1 yıl Aferin kiz bildin yesill💞💕 Yorumla isimszz_xx 1 yıl 🤭🥰 Yorumla leyla2100000 1 yıl 💖❤🤗 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 622 cevap paylaştı. Buyur 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. Buyur 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yeşil Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Et bakalım 1 11 Yorumla Kemiksizzz17 1 yıl Mavi Yorumla laydbirdmira 1 yıl Sen niye ediyonki Yorumla Kemiksizzz17 1 yıl Ortalığı karıştırmak istedim Yorumla laydbirdmira 1 yıl Karıştıramazsın Yorumla Kemiksizzz17 1 yıl Başarmışım gibi gözüküyor ama onu napcaz Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yeşil Yorumla laydbirdmira 1 yıl Başarmadın soruyu soran başardı yeşil gözlüyüm çünkü Yorumla isimszz_xx 1 yıl 🥳🥳🥳🥳🥳 Yorumla Kemiksizzz17 1 yıl Tiyatro Yorumla laydbirdmira 1 yıl Gel gösterim tiyatromu bilemedin diye mızıkçılık yspma Yorumla Kemiksizzz17 1 yıl Olur göster Yorumla
astrocom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Olarrr 🫠 1 3 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve 🤭 Yorumla astrocom 1 yıl Sen ne dersen gözlerim o renk 🤭 Yorumla isimszz_xx 1 yıl 🥰 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Buyrun 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela Yorumla Besiktas7834 1 yıl Mavi Yorumla
Keremm_88 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 71% 1 yıl Et bakam 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla Keremm_88 1 yıl Bilemedinn yeşil Yorumla
KisacaHido Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. Et bakam 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla KisacaHido 1 yıl Nerden bildin Yorumla
Alpistee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 85% 1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yeşill Yorumla Alpistee 1 yıl Hayır ela Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 830 cevap paylaştı. Evet 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl E kahve işte Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 355 cevap paylaştı. Olur et 1 6 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla Black_Labell 1 yıl Hayır Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela Yorumla Black_Labell 1 yıl Değil Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yeşil o zaman Yorumla Black_Labell 1 yıl Evet yeşil☺️ Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Edebilirsin 1 3 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve işte Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Fotoğrafa baktın ama Yorumla isimszz_xx 1 yıl Yok üşendim de bakmadım Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Evet Yorumla
RollePlay Takip Et Xper 5 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Evet ama bulamazsan ceza 0 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Etmicem Yorumla RollePlay 1 yıl Bulamazsın çünkü Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 566 cevap paylaştı. Çok zor ama dene bakalım 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Neymiş et bakim 😃😃😃😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bilirsen hediye verecem sana 1 6 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Mavi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🥲🥲🥲 yok Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bebiş bütün renkleri sayacaksan bilirsin zaten 😅😅 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Saymiyorum artık nsjdj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bencede artık 😅 sabah sabah 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yolla gelsin 1 12 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siyah ;) Yorumla isimszz_xx 1 yıl Çok güzel zeytin gibii jsjdj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen sever misin? :) Yorumla isimszz_xx 1 yıl Zeytin severim evet jdjxj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen zeytinime bak ben cennete... Yorumla isimszz_xx 1 yıl Tovbe estağfurullah anlamadım jdjdj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belki bir gün bebiş jfjvx Yorumla isimszz_xx 1 yıl Uha sen uşakmışsın yemin ederim seni kız sanarak iltifat ettim jsjs pardooonn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hkvvjj üzülme. her genç kizim başına gelir :) Yorumla isimszz_xx 1 yıl Hadi abicim sal sorumu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmaz kendin kaşındin Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. eet bakalım :D 1 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Mavi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Eteteteteteteteetteete 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama gizliyimm çıkmak istemiyorum 😂 isimszz_xx 1 yıl Ciksana o zaman oynnenem Yarabbiiiii jdjdjs elaa ya da yesill
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yakinda donumuzuda tahmin etcen 🤭🤭🤭 0 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ne diyon be iy Yorumla
Alfiageldi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Et bakayum 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla Alfiageldi 1 yıl Noo ela. Yorumla
brawequeenn Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Etttt 1 4 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Elaa Yorumla brawequeenn 1 yıl Koyu kahve Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ay koyu kahve dicektim hep klavyemin suçu 🤣🤣 Yorumla brawequeenn 1 yıl Kxkckkckck Yorumla
Bitikbiriyim Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Et bakemm 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla Bitikbiriyim 1 yıl Hayır Yorumla
_EsmerCikolata_ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Evet? 1 5 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Kahve Yorumla _EsmerCikolata_ 1 yıl Hayır ela 😳 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ay tamam tamam ela diyecektim elim kaydi jskdjs Yorumla _EsmerCikolata_ 1 yıl Tabi 😊 Yorumla Yabancı0006 1 yıl Esmer ckolata Koh. nusalımmı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Hadi et bakalım gadası
Kahve
Hadi iyisin tutturdun
🥳🥳
olur edebilirsin
Kahve
toprak renginde göz rengim var keşke okyanus gibi gözlerim olsaydı evet seni dinliyorum biraz yardım ettim sanki ahahahaahshshhs
Kahve jdjxjsjd
nerdeeeeen bildinnn çok zorduuu ammaaa hahshahshshshs
6. Hissim kuvvetlidir jsjdjsh
bravooi gel sana çikolata vericem ashhshshs
Ay teşekkür ederimmm🥳😍
rica ederimm guzelim ahahshshs
Et bakalım edebilecenmi
Elaa
Et hatta tiyo vereyim kahverengi değil
Ela
Et bakalim neymis
Mavi
Yari evet yari hayr oldi 😅
Noldu be gel cevapla beni sinir etme. 😅
Et bakalim kesin bilirsin
Kahve
maalesef
Ahahahha
Sal gelsin
Yeşil
Yalnız benim için bak...
Hadi Et bakalım
Kahve
Bilemedin
Mavi
Iı bilemedim
Vazgeçtin galiba bilemiyince
E zıkkımın kökü artık da jdjd
Benim göz renklerim pek bilinmeyen renk
Tahmin etme direk bak görürsün
Mavi
Et bakalım
Kahve
Evet doğru
edebilirsin
Kahve
Et bakalım
Ela
Nope yeşil
Et bakalim
Ela ya da yeşil
Ela benim
Et bakalım
Kahve
Olur
Kahve
Doğru
Et bakalım
Kahve
Yakın ela
Olur et
Kahve
Bilemedin
Ela 😂
Olur et
Yeşil
Yeşil degl mavi
Mavi dicektim klavyemin suçu 🤣
Olur
Mavi
👌🏻👌🏻
Buyur kardeşim 😂
Kahve mi
Yess 😎
Et bakalım
Kahve
Doğru valla
Et bakalım
Yeşil
@ bakalım 😂
Kahve😂
Bildin 🍫 al sana çikolata 😂
Teşekkürler 😍
Ricalar 😂
Olur
Ela
Koyu kahverengi
Et bakalım
Yeşil
Tutmadı 😂😂
Olur
Elaa
Salla gelsün bebitoo
Yeşill
Cıkksss
Tüh ya bilemedim tamam kahve olsun hadi jdjs bildimmii
Bildinnn
🥳🥳😍😍
Et bakalım
Ela
Bilemedin
Ben senin ismini tahmin ediyorum isminde s harfi var
Ula bi önceki isimli sorumda yaziyodu ismim zaten burada evliyalık taslama 😂🤣
Öyle bir soru yok kopyada çekemedim 😅
Olur.
Ela
et bakalım
Kahve
sanırım
Et bakalimmm
Ela ya da yeşil
Aferin kiz bildin yesill💞💕
🤭🥰
💖❤🤗
Buyur
Kahve
Buyur
Yeşil
Et bakalım
Mavi
Sen niye ediyonki
Ortalığı karıştırmak istedim
Karıştıramazsın
Başarmışım gibi gözüküyor ama onu napcaz
Yeşil
Başarmadın soruyu soran başardı yeşil gözlüyüm çünkü
🥳🥳🥳🥳🥳
Tiyatro
Gel gösterim tiyatromu bilemedin diye mızıkçılık yspma
Olur göster
Olarrr 🫠
Kahve 🤭
Sen ne dersen gözlerim o renk 🤭
🥰
Buyrun
Ela
Mavi
Et bakam
Kahve
Bilemedinn yeşil
Et bakam
Kahve
Nerden bildin
Et bakalım
Yeşill
Hayır ela
Evet
E kahve işte
Olur et
Kahve
Hayır
Ela
Değil
Yeşil o zaman
Evet yeşil☺️
Edebilirsin
Kahve işte
Fotoğrafa baktın ama
Yok üşendim de bakmadım
Et bakalım
Kahve
Evet
Evet ama bulamazsan ceza
Etmicem
Bulamazsın çünkü
Çok zor ama dene bakalım
Et bakalım nasıl edeceksin
Neymiş et bakim 😃😃😃😃
Et bakalım
Ela
Değil
Bilirsen hediye verecem sana
Mavi
🥲🥲🥲 yok
Kahve
Bebiş bütün renkleri sayacaksan bilirsin zaten 😅😅
Saymiyorum artık nsjdj
Bencede artık 😅 sabah sabah 😅😅
Yolla gelsin
Ela
Siyah ;)
Çok güzel zeytin gibii jsjdj
Aynen sever misin? :)
Zeytin severim evet jdjxj
Sen zeytinime bak ben cennete...
Tovbe estağfurullah anlamadım jdjdj
Belki bir gün bebiş jfjvx
Uha sen uşakmışsın yemin ederim seni kız sanarak iltifat ettim jsjs pardooonn
Hkvvjj üzülme. her genç kizim başına gelir :)
Hadi abicim sal sorumu
Olmaz kendin kaşındin
eet bakalım :D
Mavi
Eteteteteteteteetteete
Ama gizliyimm çıkmak istemiyorum 😂
Ciksana o zaman oynnenem Yarabbiiiii jdjdjs elaa ya da yesill
Yakinda donumuzuda tahmin etcen 🤭🤭🤭
Ne diyon be iy
Evet
Kahve rengi
Et bakayum