Diğer Uyumayanlar selamın hello ✋? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor ne yapıyorsunuz naber 🥹? Güncellemeler1 yıl ☄️🪐🪐 Güncellemeler1 yıl Kimse uyumuyor ya 😁 Uyumayanlar selamın hello ✋? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. uyumadım evet 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl 2 tane Amsterdam aferin ağrı kesici niyetine.. sonrasında yatarım sabaha mermi 0 18 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl İç bakalım Yorumla Rami3545 1 yıl Sen kullanmıyormusun Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Evet Yorumla Rami3545 1 yıl Evet derken..Evet kullanıyorum, evet kullanmıyorum? Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Kullanıyorum İçek beraber Yorumla Rami3545 1 yıl Sevgilin kızmasın Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Ayrıldık kanka Yorumla Rami3545 1 yıl Sen şimdi dertlisindir sarhoş olup beni ağlama duvarı yaparsın Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl İdare et kanka 😭 Yorumla Rami3545 1 yıl Edemem hiç Yorumla Rami3545 1 yıl Terapist psikolog değilim mühendisim Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Ama başımı göğsüne koyup aglsam. ne olur sankimmmm😞 Yorumla Rami3545 1 yıl Farklı hislere kapılabilirim Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Ama ama ama 🥺 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Kanka dedim bagirimiza bastık hshsjsjsjjs Yorumla Rami3545 1 yıl Ateş + barut + alkol Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Bu işin sonu iyi yere gitmiyor kanka iyi geceler hshshshshhs Yorumla Rami3545 1 yıl Sanada 😉👍 Yorumla
Mert_Ankara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Uykusuz her gece. Takılıyorum burada. Senden ne haber? 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Bende aynı Yorumla Mert_Ankara 1 yıl Eşlik etmek isterim. Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 519 cevap paylaştı. Şiir hakkında bazı mülahazalar geliştiriyorum.falan filan falan filan 1 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çarpılacaksın terbiyesiz 1 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Niye be Yorumla koreanturkey 1 yıl Hiiç gıcıklık olsun Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yordu bu kadın beni ya bu gece 0 5 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Kim. la Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Tanımıyorum ki ismi biliyorum sadece 8 attım duşa gitti 9 u da ister kesin artık 😁 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Yuh ya hsdhshshs Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Şeyimi hissetmiyorum insan gibi saplamadım kıpkırmızı oldu doymuyor yanmış resmen karı Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Sus artık Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl good geceler aşko 0 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl ✋🥰♥️ Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sitede paylaşım yapıyorum. 💅🏻 0 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Bakimm Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aleykümselam Rapunzel 0 2 Yorumla cengaver115 1 yıl Uyumuyorum da ikide bir güncelleme bunu ya Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Jsjssssjs Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aleyküm hello naber dermisim 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Yeni uyandım ben 0 2 Yorumla Kelimelerin-Efendisi 1 yıl Erkencisin hayırlar ola Yorumla Başak6419 1 yıl @Kelimelerin-Erken yatıyorum akşam 20 gibi uykum geliyor Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hello how are you bro 😂 napak uyumaya çalışıyoruz 0 0 Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Aleyküm hello 😀 1 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Selam. kNkam Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl Selam kankam Yorumla
ℓιуαяуαи Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Selam 0 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl selam çiçeğim Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Uyu la 0 4 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Uyut Yorumla Freedown54 1 yıl Ne yapayim dizimde mi sallayim Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Nini söyle ushshsjs Yorumla Freedown54 1 yıl Olur ara Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. takılıyoruz 0 4 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl NE yapiyon Yorumla Akrep-Bir_Adam 1 yıl Arka fonda müzik ve öyle reels videoları 😀 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Hmmm Yorumla Akrep-Bir_Adam 1 yıl :) Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Kimse uyumuyor 0 3 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Uyuyamıyoruz😞 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Uyku ilacı at bakayım Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Yok işe yaramıyor asko Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyim senden 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Selamm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sen neden uyumuyorsun? 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Sen neden uyumuyosun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hafta sonu uykum gelmedi Geç kalkmıştım :) Yorumla
Kubilay7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Uyu artik 0 3 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Yok😞 Yorumla Kubilay7777 1 yıl Uyu laaa Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Uyut Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
uyumadım evet
2 tane Amsterdam aferin ağrı kesici niyetine.. sonrasında yatarım sabaha mermi
İç bakalım
Sen kullanmıyormusun
Evet
Evet derken..
Evet kullanıyorum, evet kullanmıyorum?
Kullanıyorum İçek beraber
Sevgilin kızmasın
Ayrıldık kanka
Sen şimdi dertlisindir sarhoş olup beni ağlama duvarı yaparsın
İdare et kanka 😭
Edemem hiç
Terapist psikolog değilim mühendisim
Ama başımı göğsüne koyup aglsam. ne olur sankimmmm😞
Farklı hislere kapılabilirim
Ama ama ama 🥺
Kanka dedim bagirimiza bastık hshsjsjsjjs
Ateş + barut + alkol
Bu işin sonu iyi yere gitmiyor kanka iyi geceler hshshshshhs
Sanada 😉👍
Uykusuz her gece. Takılıyorum burada. Senden ne haber?
Bende aynı
Eşlik etmek isterim.
Şiir hakkında bazı mülahazalar geliştiriyorum.
falan filan falan filan
Çarpılacaksın terbiyesiz
Niye be
Hiiç gıcıklık olsun
Yordu bu kadın beni ya bu gece
Kim. la
Tanımıyorum ki ismi biliyorum sadece 8 attım duşa gitti 9 u da ister kesin artık 😁
Yuh ya hsdhshshs
Şeyimi hissetmiyorum insan gibi saplamadım kıpkırmızı oldu doymuyor yanmış resmen karı
Sus artık
good geceler aşko
✋🥰♥️
Sitede paylaşım yapıyorum. 💅🏻
Bakimm
Aleykümselam Rapunzel
Uyumuyorum da ikide bir güncelleme bunu ya
Jsjssssjs
Aleyküm hello naber dermisim
Yeni uyandım ben
Erkencisin hayırlar ola
@Kelimelerin-Erken yatıyorum akşam 20 gibi uykum geliyor