Diğer Ne yapıyorsunuz bu gece? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor cipsle tıkınıyorum Güncellemeler1 yıl arkadaşlar baharatlı yediğim için cips tırnağıma birikmiş hakaret etmeyin Ne yapıyorsunuz bu gece? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yazıyorum.A4 kâğıdına.Uyumam gerek , yarın işim var.Hiç durmadan yazmak istiyorum.Soluksuz yazmak. 0 0 Yorumla
Katie_Mitchell Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İşte budur gece gece cipsle tıkınmak gibisi yok ben de müzik dinliyorum ama keşke cips de olsaydı ben de tıkınırdım neyse bu gece değil 😂 0 0 Yorumla
albertinesimonet Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun keşke kalori diye bir şey olmasa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hatırlatmasanaaaa Yorumla albertinesimonet 1 yıl Ben onu kendime not düştüm 😀 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim de canım çekti ama şimdi evin önünde tırın içinde vardı ama kim gidip alacak 😀😀 afiyetler olsun 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. şu an sarı leblebi kola ikilisi ile görüş paylaşıyorum birazdan film izleyeceğim. 0 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Namaz kılıp yatacağım ama çok üşeniyorum 🥺 başım ağrıyor bir de birazcık. 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Diğer konusunda 868 cevap paylaştı. Bu ikinci kez olmakla birlikte yine yeniden Game of thrones izliyorum 0 0 Yorumla
Ahmet20s Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yediğin cipsin fotosunu neden atıyorsun canımız çeksin diye mi kdkdkfkfkf 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. O işi gördüm nerden baksan 150 gram çekirdek 200 gram Antep fıstığı yemişimdir 0 0 Yorumla
Coolerkek34 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Afiyet olsun sırt üstü yatağımda uzanırken sigara içiyordum 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% 1 yıl şu tırnaklarını kes ya üfff 0 1 Yorumla Soran 1 yıl sana ne Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Oturuyorum oyun ile vakit geçiriyorum 0 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Oturuyorum evimde beyaaa😂 0 0 Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 459 cevap paylaştı. Bende cips tıkınıyorum 0 0 Yorumla
astrocom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bugün yemek yemeği unutmuşum 🥲 yemek yapıyorum 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. bol yağlı diyorsun :d 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Demlenip takılıyorum müzik eşliğinde kafama göre. 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 491 cevap paylaştı. Yarın ki date için hazırlanıyordum ajsja 0 0 Yorumla
GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 101% 1 yıl Diğer konusunda 572 cevap paylaştı. Bende stüdyo işte takılıyorum 0 0 Yorumla
BozkırHukumdari Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Daha yeni uzandım birazdan karar vereceğim 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. İçiyoruz yine bu gece 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çerez yedim, kahve içeceğim şimdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tırnaklara bak leş gibi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl cips yediğim için olabilir baharat falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçine çips nasıl girsin Yorumla Soran 1 yıl parmaklarımı yalıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oggkk Yorumla Soran 1 yıl tamam Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. 2 tane de bira açsaydın yanına 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Parmaklarını yala 😃 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yalıyorum Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çekiyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl afferim Yorumla kafkass31 1 yıl Zikir Yorumla Soran 1 yıl ne Yorumla kafkass31 1 yıl Zikir. Yorumla
Man_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Temizlik şart 0 3 Yorumla Soran 1 yıl zihnim kadar evim de dağınık Yorumla Man_34 1 yıl Evinden bahsetmedim Yorumla Soran 1 yıl ha Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Acıkıyorum 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 320 cevap paylaştı. İçiyorum 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bira ve cips 0 0 Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Bende közde patates 🥔 yapıp yedim ☺️ 0 1 Yorumla ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ 1 yıl Içeçeck yokmu yanında Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Çekirdek ve film 0 0 Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. Afiyet şeker 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Film izliyorum 😍😍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tirnagin ne kadar temiz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl işs yediğim için altı kirlenmiş olabilir baharat ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saatin guzel bu arada Yorumla Soran 1 yıl sağ ol Yorumla Katie_Mitchell 1 yıl Harbi elin de güzelmiş bileğin ince senin benimkiler gibi benim de bileğim çok ince çok zarif bir elin varmış kız :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Canim çekti le 0 3 Yorumla Soran 1 yıl gellll Cevap sahibi 1 yıl Gelirim bakk Soran 1 yıl gellll hemen
Milton01 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Tırnağını kes 0 3 Yorumla Soran 1 yıl emrin olur Yorumla Milton01 1 yıl Elin güzelmiş Yorumla Soran 1 yıl teşekkür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yazıyorum.
A4 kâğıdına.
Uyumam gerek , yarın işim var.
Hiç durmadan yazmak istiyorum.
Soluksuz yazmak.
İşte budur gece gece cipsle tıkınmak gibisi yok ben de müzik dinliyorum ama keşke cips de olsaydı ben de tıkınırdım neyse bu gece değil 😂
Afiyet olsun keşke kalori diye bir şey olmasa
hatırlatmasanaaaa
Ben onu kendime not düştüm 😀
Benim de canım çekti ama şimdi evin önünde tırın içinde vardı ama kim gidip alacak 😀😀 afiyetler olsun
şu an sarı leblebi kola ikilisi ile görüş paylaşıyorum birazdan film izleyeceğim.
Namaz kılıp yatacağım ama çok üşeniyorum 🥺 başım ağrıyor bir de birazcık.
Bu ikinci kez olmakla birlikte yine yeniden Game of thrones izliyorum
Yediğin cipsin fotosunu neden atıyorsun canımız çeksin diye mi kdkdkfkfkf
O işi gördüm nerden baksan 150 gram çekirdek 200 gram Antep fıstığı yemişimdir
Afiyet olsun sırt üstü yatağımda uzanırken sigara içiyordum
şu tırnaklarını kes ya üfff
sana ne
Tırnaklar tuhaf görünüyor
Oturuyorum oyun ile vakit geçiriyorum
Ders notlarima bakiyorum
D max belgesel ızlıyorum
Oturuyorum evimde beyaaa😂
Bende cips tıkınıyorum
Bugün yemek yemeği unutmuşum 🥲 yemek yapıyorum
bol yağlı diyorsun :d
ah canım çekti cips aşktır
Zararli be kanka keşke yemesen
Kahvem ve müziğim sağolsunlar🍎💎
İzleyecek film arıyorum
Demlenip takılıyorum müzik eşliğinde kafama göre.
Yarın ki date için hazırlanıyordum ajsja
Cips senden olsun votka benden.
Bende stüdyo işte takılıyorum
Daha yeni uzandım birazdan karar vereceğim
İçiyoruz yine bu gece
Çerez yedim, kahve içeceğim şimdi
Tırnaklara bak leş gibi
cips yediğim için olabilir baharat falan
İçine çips nasıl girsin
parmaklarımı yalıyorum
Oggkk
tamam
2 tane de bira açsaydın yanına
Uzanıyorum öyle.
Parmaklarını yala 😃
yalıyorum
Çekiyorum
afferim
Zikir
ne
Zikir.
Temizlik şart
zihnim kadar evim de dağınık
Evinden bahsetmedim
ha
Acıkıyorum
İçiyorum
Bira ve cips
Afiyet olsun
Uzanıyorum oyle
Yeni uyandim
Afiedd
Afiyet olsun
TV 🙂
salata yiyorum
Bende közde patates 🥔 yapıp yedim ☺️
Içeçeck yokmu yanında
Çekirdek ve film
Cips güzel fikir
Afiyet şeker
Bana da firlatsana , ağzıma 😂
Film izliyorum 😍😍
Oyun oynuyom
Afiyet olsun
Tirnagin ne kadar temiz
işs yediğim için altı kirlenmiş olabilir baharat ya
Saatin guzel bu arada
sağ ol
Harbi elin de güzelmiş bileğin ince senin benimkiler gibi benim de bileğim çok ince çok zarif bir elin varmış kız :)
Canim çekti le
gellll
Gelirim bakk
gellll hemen
Tırnağını kes
emrin olur
Elin güzelmiş
teşekkür
Sabahlıyorum