Alt komşularım çok fazla sigara içiyor ve içtikten sonra aspiratörü çalıştırıyorlar galiba, koku da olduğu gibi benim mutfağa geliyor, kendim içmiyorum çevremde de içen yok ve beni o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam, eve bi giriyorum küllük gibi kokuyor, kimseye de gidip burada sigara içme diyemem, aspiratör bacasına takılan kokuyu engelleyen bacamatikler varmış onlardan aldım, aspiratör bacasının olduğu yere ulaşmak zor hem doğalgaz borusu var hem de o alan çok küçük çıkarsam bi daha takamam, aspiratöre takılı olan aşağıdaki yere takmayı düşünüyorum, orası bantla yapıştırmışlar, o bantları söküp boruyu çıkartıp borunun ucuna o bacamatiği yapıştıracağım, sonra da onların yaptığı gibi bantlayacağım, çıkarsam geri takamamaktan korkuyorum, kiracıyım bi de zarar verip daha fazla masraf çıkmasın istiyorum, YouTubedan videolar izledim ancak onlar bacaya takıyor ben gibi aspiratör içine değil, bu konudan anlayan var mı kolay bir şey mi yoksa sizce bi usta falan mı çağırmalıyım? Bunu aldım 180 liraya ustanın gelişi de minimum 600 700 dür herhalde
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kolay o, en kötü boru yırtılır. Ucuz bisey zaten o usta gerekmez. Koku gelmemesi için baca tarafına tek taraflı kapak takman lazım ama sizin aspiratör çalışırken onun rüzgarıyla açılacak, kapatınca geri kapanır o kendi. Koku işini öyle çözersin ancak.
https://images.app.goo.gl/pvjXbY4pwDDz4Eab9
Bi teşekkür etseydiniz en azından, nezaketen. Neyse canınız sagolsun.
Ben trendyoldan bacamatik diye bir şey aldım herkes bacaya takmış onlarınki bu yüzden yan duruyor, benimki direkt aspiratörun üstüne olacak, üst yazan yer var, orayı üstte tuttuğun zaman kapak hep açık duruyor kapanmıyor ki, daha denemedim takınca kapalı durur belki, tersini yapsam nasıl olur sizce üst yazan yeri alta getirsem, bu sefer de aspiratörü çalıştırınca açılmazsa ya diye düşünüyorum
Teşekkür ederim yeni gördüm ve cevap yazdım
Bende beğeni atıp geçtiniz sandım.
Fön makinesi ile anlarsınız onu, hava üfletin nasıl çalıştığı belli olur.
O da yok ki 😑 ben üst yazan yeri takıp bi deneyeyim en iyisi yapacak bir şey yok, başkalarının içtiği b. kun kokusunu ben çekiyorum 🤮 bi şekilde çözüm bulmam şart zaten fazla gelmesin diye doğalgazı az yakıyorum bi de bunlar yüzünden bu soğukta cam açıyorum
Öğrencimisiniz, empati yeteneği yok ülke insanının genelinde. Başkasını rahatsız edermiyim diye düşünmezler hiç, umarım halledersiniz.
Teşekkür ederim inşallah halledeceğim Öğrenci değilim ama kiralar yaşam şartları malum, her şeye de zam üstüne zam gelmesi de yakındır zaten, haklısınız kimse başkasını düşünmüyor, kendilerine söyledim buju haberleri var, artık bilerek artık hep mutfakta içtiklerini düşünüyorum, 45 yaş veya üstü bi çift, bu kadar kokuya bakılırsa bunlar günde 1 paket civarı içiyordur ikisi de, kimsenin kötülüğünü istemem ama buna rağmen nasıl sağlıklılar buna çok saşıyorum, koku o kadar yoğun kibenim bile boğazım kötü oluyor çekince 🤮
Sağlıklı değildir onlar, beklenmedik anda küt giderler. Kendilerini kandırırlar ancak içleri kömür karası olmuştur. Belliki bu kalplerine de sirayet etmiş, haber verdiğiniz halde inatla yapıyorlarsa.
Diğer konuya gelince, reis rahat yaşasın, suriye kalkınsın, laf ebesi gibi herkese laf atsın. Biz aç yaşasakta olur, zihniyet bu maalesef.
Evet artık inadına yaptıklarına eminim, sana mı soracağız der gibi, Arada adamın öksürük sesleri geliyor da kadını bilemem, onun da sesi kalınlaşmış erkek sesi givi olmuş içmekten, onların kendine yaptıkları kötülük beni de rahatsız etmese kim ne yaparsa yapsın ya banane, mutfak yine aynı ve yine açtım camı bu soğukta şimdi de yorganın altında ısınmaya çalışacağım. Reisimiz somaliye de yardim eder suriyeye de, kendi milletinden başka herkesi düşünen bi devletimiz var 🥳kendi insanına gelince sabret şükret, porsiyon azalt 🥴
Verginin, vergisini de veren biziz ama adam resmen Türk düşmanı.
Ekonomi yüzünden insanlar yuva kurup evlenemez oldu, bide dalga geçer gibi kızlara erkek, erkeklere kız begendiremiyoruz diyor. Valla müstahak diyeceğim de işte kurunun yanında bizde yanıyoruz.
Çok partili sistemde bellemişler bi üç parti, adamım hiç çıkmayanı seçsenize her seferinde, devletin kadrolarına sızmadan da değiştirin.
Çalmayı öğrenmeden yani, bitirdiler sağolsunlar. Yani uğraşarak batirabileceğin bir ülke burası, bildiğin kötü niyetli adamlar.
Bu ülkede büyük çoğunluk asgari ücretli diyorlar niye kimse çıkıp da isyan etmiyor, tek başına gecinmek bile zor o paraya bi de aile olup çocugu olan varsa vay haline, milleti o kadar korkutup sindirdiler ki kimse sesini çıkaramıyor Doğum hızı düşüyor bundan endişeleniyorlar onlara zenginler için çalışacak köleler lazım, evlenip Allah rızkını verir diye üc beş çocuk yapacaksin sefalet içinde şükredip yaşayacaksın bunu istiyorlar, suriler var ama yetmiyolar demek ki, bu kadar kadın cinayetinin olduğu yer de gel de birine güven de evlen, bu konuda çıkıp da bi şey yapmazlar, bi olay olduğunda milletin gazını almayi bilirler sadece, bu ülkede insan hayatı çok ucuz, biz geldiğimize pişmanız bi de evlenip çocuk yapacaz, vallahi ölsem de kurtulsam diyorum ya
Bende evlenirsem çocuk kesinlikle yapmam istemiyorum zaten, iki gram hayat yaşayacağız çocuk yüzünden ikinci, plana atıyor çiftler kendini neden sizin dediğiniz gibi iş gücü lazım, yıllarca dünya para dök üniversite okut, karşılığı işsizlik.
Haklısınız, bırakmayalım memleketi dedikçe halkın ahmaklık düzeyi bizi buna itiyor. Adamlar insanın olmadığı zamanda çabalamadan iş güç sahibi olmuşlar, ev bark almışlar tek maaşla ev gecindirirken, simdi bırak ev almayı kiralayamiyorsun tek maaşla evi, parsel parsel satıyor memleketi her ırktan insana, Esad gibi kaçar bi ülkeye çaldığı zaten. 77 ceddine yeter. Enkazıda bize kalır.
Artık aklı olan kendini kurtarmaya bakar bi de evlilikmiş cocukmuş böyle yükler yüklemez kendine, gençliğimiz gitti zaten bu ülkenin de düzeleceği yok, muhalefetin de onlardan farkı yok, ülkeyi toparlayacak umut veren bi Ümit Özdağ var
Vallahi ben onlara verdim, o vatandaşın vekili oğanda gitti malum parti eteğine tutundu, kendi kitlelerini kendileri bitiriyor. Tek takılsa bir sonraki seçimde daha çok şansı olurdu. Üçüncü, seçenek arayanı yanılttılar. Güven kaybı oldu.
Ümit Özdağ böyle yapacağını bilse onu aday yapmazdı bana göre, gelecek seçimde kendisi aday olacak, Özgür Özel Kılıçdaroğlunu bile aratan bi adam zaten, umarım herkes aklını başına alır gerçekleri görür ve Özdağ' a oy verir de ülke bir nebze rahata çıkar 🙏🙏