Çok parası olan influencerların parasını eğitimi ve öğretimi için harcama şansı varken bunları hiç önemsememesi beni çok sinirlendiriyor abi boşa geçmiş bir ömür resmen bir şirkette saatlerce çalışma zorunluluğun yok 1-2 aylık tatil için patronundan izin almana gerek yok bi reklam çekip paylaşıyosun sonra yan gelip yatıyosun meslekten sayılması bile çok gıcık ediyo beni ne gibi zorluk çekiyorlar bunu yaparken ulan bak bi reklam paylaşıp o kadar para kazanıyon yurtdışına çıkıp geliyon en azından bi dil bil di mi adam ya da kadın yurtdışına çıkıyor bi dil bilmekten bile aciz bildiğin cahil neredeyse hiçbir şey yapmadan ve hiçbir koşulun olmadan bu kadar çok kazanıp da ne yapıyorlar mesela bunca yıl ben olsam param var kardeşim istediğim zaman da yurtdışına çıkıp gelebiliyorum en azından paramla bi eğitim alırım yurtdışında bu kadar cahil olmayı tercih edip bu kadar para kazanmaları o kadar gıcık ve sinir bozucu bir şey ki en azından kendi isteğinle bi şey öğrenmeye çalış çabala ya
Bu arada evet burcum oğlak😔👍🏻👍🏻 WĞŞSÇSŞWŞXĞSĞZŞSÇÇSŞDİŞEWÇSŞ
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onların borusu burada öter çoğu yurtdışındakileri kopyalıyor zaten özgün içerik üreticisini var bizde hepsi özenti
Onu bile yapmaktan acizler boş beleş yaşayıp bu kadar para kazanıyo olmaları nasıl insanları rahatsız etmez çok garibime gidiyor
Niye etsin arkada kıs kıs gülüyorlardır enayileri kandırıyoruz diyip 😂
Hayır yani onları takip eden ve gece gündüz çalışan insanları nasıl rahatsız etmiyor demek istedim onları rahatsız etmiyordur tabi
Takip et e o zaman mk, sana ne infulardan
İnfluencerlık meslek sayılmamalı ve bu kadar çok çalışıp da bunların bir reklamıyla kazandığı paraları kazanamayan insanların olması ne kadar adaletsiz bir durum olduğunu gözler önüne seriyor ne demek sana ne?
Bunu takip eden mallar oldukça onlar da para yer. Takip edenlere laf edeceksin. Ben niye bir tane bile influencer tanımıyorum mesela.
Bende tanımıyorum ama instagram kullandığım için bir şekilde karşıma çıkıyor ve sinirime dokunuyor çoğu üniversite bile bitirmemiş bitiren insanların da işsiz kaldığını duyuyoruz bu kadar adaletsizlik de beni sinirlendiren şey
Bu adaletsizlik ne yazık ki her zaman olacak.
Instagram kullanmadığım için bilmiyorum.
Sana tavsiyem zihninin başkalarının ne kazanıp ne kazanmadığı ile yorma. Bundan çok da büyük adaletsizlikler var.
takma