Diğer Şehrinizde yılın ikinci karı yağdı mı? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Stres atmam için arkadaşlarımla kartopu oynamam gerekiyormuş ⛄⛄⛄❄️❄️❄️ Şehrinizde yılın ikinci karı yağdı mı? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kar millete yağıyor soğuğunu biz yiyoruz. Daha birinciyi bile görmedik 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hala bir kar göremedim geçen sene geçen aylar gbi yağdı ama şu an bir şey yok 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç yağmadı ki olduğum yere. 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl :/// Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yağmadı bir kere yağdı nasipsisiz 1 15 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Gelir gelir size de Yorumla Mukan34 1 yıl Yorumla Mukan34 1 yıl Bekliyoruz Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Hemen gelmez az sabır fckkdkd Yorumla Mukan34 1 yıl Yorumla Mukan34 1 yıl Tamam hadi biraz daha bekliyorum Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Kârın gelesi varsa bile gelmez sen böyle beklersenn Yorumla Mukan34 1 yıl Tamam tamam acele etmiyorum Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Kar gelirse haber ett Yorumla Mukan34 1 yıl Gelirse bu soruya güncelliyeceğim👍 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Ayyy bşr de bişi dicem şu gif ekleme işini nasıl yapıyorsun. Ben bilmiyorum://// Yorumla Mukan34 1 yıl Klavyeden emojiye giriyorum ordan gif'i şeçiyorum öyle ama mesela bende iki klavye var biri atıyor diğeri atmıyor Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Olmadı:///// teşekkür ederim yine de Yorumla Mukan34 1 yıl Klavyeni değiştir bide rica ederim Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Üşendim ya xnxnxxj Yorumla
_Tazz06_ Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl 5 tane A eksik yszmışsın 1 3 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Yarın gidip bir daha yazarım dkdkdkd Yorumla _Tazz06_ 1 yıl Erimezse yazarsın 😀 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Yok yok erimezzzz Yorumla
Alidavras424516 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yıllardır kar görmüyorum ki 2 yi görelim 😀😀 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Hemen gönderiyorum oralara kxkxkdd Yorumla Alidavras424516 1 yıl Gönder mekan 45 😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Vaay nickini yazman güzel olmuş 😊 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 561 cevap paylaştı. Kar yağmadı ama çok soğuk 1 0 Yorumla
Redwolf00 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Okuduğum şehirde 3. Kar yağışı yağdı bugün memlekette ise yağmur düşmüyor sjsjjsjsjsjs 0 0 Yorumla
UnutulmuşFesleğen Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ne ikisi ne üçü 4 5 kere yağdı yağıyor 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buraya hiç kar yağmıyor ya 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yağmadı ama baya sogudu 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ankara 'da başladı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kar millete yağıyor soğuğunu biz yiyoruz. Daha birinciyi bile görmedik
Hala bir kar göremedim geçen sene geçen aylar gbi yağdı ama şu an bir şey yok
Hiç yağmadı ki olduğum yere.
:///
Yağmadı bir kere yağdı nasipsisiz
Gelir gelir size de
Bekliyoruz
Hemen gelmez az sabır fckkdkd
Tamam hadi biraz daha bekliyorum
Kârın gelesi varsa bile gelmez sen böyle beklersenn
Tamam tamam acele etmiyorum
Kar gelirse haber ett
Gelirse bu soruya güncelliyeceğim👍
Ayyy bşr de bişi dicem şu gif ekleme işini nasıl yapıyorsun. Ben bilmiyorum:////
Klavyeden emojiye giriyorum ordan gif'i şeçiyorum öyle ama mesela bende iki klavye var biri atıyor diğeri atmıyor
Olmadı:///// teşekkür ederim yine de
Klavyeni değiştir bide rica ederim
Üşendim ya xnxnxxj
5 tane A eksik yszmışsın
Yarın gidip bir daha yazarım dkdkdkd
Erimezse yazarsın 😀
Yok yok erimezzzz
Yıllardır kar görmüyorum ki 2 yi görelim 😀😀
Hemen gönderiyorum oralara kxkxkdd
Gönder mekan 45 😀
Vaay nickini yazman güzel olmuş 😊
Teşekkürlerr
Kar yağmadı ama çok soğuk
Hayır henüz kar yağışı olmadı
Okuduğum şehirde 3. Kar yağışı yağdı bugün memlekette ise yağmur düşmüyor sjsjjsjsjsjs
2 aydır heryer karla kaplı buralar
Ne ikisi ne üçü 4 5 kere yağdı yağıyor
Buraya hiç kar yağmıyor ya
Yağmadı ama baya sogudu
Hayır 🤭
Yagdı
İlki bile yağmadı
Yağacak gibi 💅🏻
artik yil bitiyo
Ankara 'da başladı