Diğer Sizin de anneniz cok konusup , sizi cildirtiyormu 😒? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hic susmuyor delirtene kadar Hep ayni seyleri soyluyorYeter diye bagirdim 😃 Sizin de anneniz cok konusup , sizi cildirtiyormu 😒? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kaoslyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Kadınlar bile kadınların çenesinden bıkıyorsa gariban erkekler ne yapsın djskdkdksms 1 8 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Bide bana diyor cok konusuyorsun 😄 Yorumla Soran 1 yıl Beynim resmen Boyle oldu 🤯 Yorumla Kaoslyn 1 yıl Allah bize sabır versin 😂 Yorumla Soran 1 yıl 🙂🙂.. m Yorumla Kaoslyn 1 yıl Ney m Yorumla Soran 1 yıl Yanlis oldu Yorumla Kaoslyn 1 yıl Peki bacım Yorumla
Histenge12 Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen de çok ağlıyordun ama annen anlamadan tahammül ediyordu 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Ney 😃😐 Yorumla Histenge12 1 yıl Ana haktır sen bu sırra erdin mi?Neşet Ertaş Anladın heralde 🙂 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla Histenge12 1 yıl Sen yeter diye bağırınca naptı annen Yorumla Soran 1 yıl Ortaya bagirdim o biliyorOns bagirmadim Yorumla Soran 1 yıl Butun moralimi bozup Motivasyonumu duruyorNasil basariyor bunu anlamiyorum Yorumla Histenge12 1 yıl Alınmıştır bilmiştir. Ama yine bir şey dememiş kadıncağız Yorumla Histenge12 1 yıl Annene bakışını tavrını değiştir. Yorumla Soran 1 yıl 😒😒. Yorumla Histenge12 1 yıl Ben de mi moralini bozdum🙂 Yorumla Soran 1 yıl Zaten cekip gidecem oglunu daha cok seviyor Yorumla Soran 1 yıl Anlamadigim bizde insaniz vazo duvar degiliz..🤒 Yorumla Histenge12 1 yıl Anneler ayrımcılık yapmaz. Sadece endişelendiği kadar muamele eder. Erkek çocuğu olgun olmaz. Üzerine düşmesi çok normal. Yorumla Soran 1 yıl Ona iyi davraniyor Yorumla Soran 1 yıl Bana bazen kotu davraniyor Yorumla Histenge12 1 yıl Olgun değildir o yüzden Yorumla Histenge12 1 yıl Anne çocuğuna ikaz ile yaklaşıyosa beklemediği şeyler yapıyordur Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annem herşeyi takar kafaya evet arada çok söylenir alıştım artık 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Aynısı bizde var. He de geç 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Ama stresli sekilde yapiyor bunuGergin olmamak mumkun degilKizinca biz suclu oluyorsun Mr_KaoS 1 yıl Odana çekil uzak dur yapacak bir şey yok Soran 1 yıl Seviyoruzda hitap sekli yanlis Soran 1 yıl Odama cekilincede niye yanima gelmiyorsun diyor 🙂 Mr_KaoS 1 yıl Doğrudur
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Eksikliğini aramazsin umarım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Seviyorum ama huysuz 😐 Yorumla
alkolikatt Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yapiyo susmayinca kulakligi takiyorum 1 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Sorun ne idi ama 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Hep ayni seyleri soyluyorUstelik Boyle stresli sekildeGergin olmaya basladim Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl tamam da konu neydi Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Hep aynı şey dediğin şey neydi mesela kadın neden bunu takıntı yapti Yorumla Soran 1 yıl Ben ne biliyimHep ayni konulari Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Neyse ya sen bilirsin anne kız ilişkisi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl ayp anneye bağırılmaz 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yeter dedim sadece Ona bagirmadimOrtaya bagirdimKafayi yiyordum ama😐 Yorumla Soran 1 yıl Basimi sisirdi Yorumla Soran 1 yıl Beynim Boyle oldu 🤯 Yorumla
atınintikamı6060 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Hakediyor sun 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Neden😏 Yorumla atınintikamı6060 1 yıl Anana bağırma saçını başını yollarım Yorumla Soran 1 yıl Ortaya bagirdim Yorumla Soran 1 yıl 😈 Yorumla atınintikamı6060 1 yıl Kesin öyledir 😄 Yorumla Soran 1 yıl 🙂ben vazo degilimBende bi insanim Yorumla atınintikamı6060 1 yıl O Erol Büyükburç Yorumla atınintikamı6060 1 yıl Pardon o saksıydı😄😄 Yorumla Soran 1 yıl 🤣. Yaf ne bekliyorsunuzCok saygili bir kopek felanmi olmamimizi bekliyorsunuzMillet a... Scsn 😆 Yorumla Soran 1 yıl Bizde insaniz 😈😈 Yorumla atınintikamı6060 1 yıl Sen biraz şeytan sın sanki Yorumla Soran 1 yıl Bunun Adi anneligi kullanmak degilmi Yorumla Soran 1 yıl 😏😏. Yorumla atınintikamı6060 1 yıl Anneler kullanır sen bir vazosun Yorumla atınintikamı6060 1 yıl O yüzden sesini çıkarma Yorumla Soran 1 yıl Yok degilim cok merhametliyimBen hep annemi öperim elma yanaklarimdanSanki biraz simariyor gibi 😘Anne💐 Yorumla Soran 1 yıl Ona bakinca kendimi goruyorumAnneler candir 🥲 Yorumla atınintikamı6060 1 yıl Show unuda yaptın Yorumla atınintikamı6060 1 yıl İyisin valla Yorumla Soran 1 yıl Yok gercek 😎 Yorumla atınintikamı6060 1 yıl O zaman dans Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadınlar bile kadınların çenesinden bıkıyorsa gariban erkekler ne yapsın djskdkdksms
😂😂
Bide bana diyor cok konusuyorsun 😄
Beynim resmen Boyle oldu 🤯
Allah bize sabır versin 😂
🙂🙂.. m
Ney m
Yanlis oldu
Peki bacım
Sen de çok ağlıyordun ama annen anlamadan tahammül ediyordu
Ney 😃😐
Ana haktır sen bu sırra erdin mi?
Neşet Ertaş
Anladın heralde 🙂
😂😂
Sen yeter diye bağırınca naptı annen
Ortaya bagirdim o biliyor
Ons bagirmadim
Butun moralimi bozup
Motivasyonumu duruyor
Nasil basariyor bunu anlamiyorum
Alınmıştır bilmiştir. Ama yine bir şey dememiş kadıncağız
Annene bakışını tavrını değiştir.
😒😒.
Ben de mi moralini bozdum🙂
Zaten cekip gidecem oglunu daha cok seviyor
Anlamadigim bizde insaniz vazo duvar degiliz..🤒
Anneler ayrımcılık yapmaz. Sadece endişelendiği kadar muamele eder. Erkek çocuğu olgun olmaz. Üzerine düşmesi çok normal.
Ona iyi davraniyor
Bana bazen kotu davraniyor
Olgun değildir o yüzden
Anne çocuğuna ikaz ile yaklaşıyosa beklemediği şeyler yapıyordur
Annem herşeyi takar kafaya evet arada çok söylenir alıştım artık
Aynısı bizde var. He de geç
Ama stresli sekilde yapiyor bunu
Gergin olmamak mumkun degil
Kizinca biz suclu oluyorsun
Odana çekil uzak dur yapacak bir şey yok
Seviyoruzda hitap sekli yanlis
Odama cekilincede niye yanima gelmiyorsun diyor 🙂