Cildim cansız ve böyle kara ve leke gibi görünüyor nasıl bir bakım kremi falan sürerim bana bir şeyler önerin özellikle kızlar siz biliyorsunuz 

Pirinç özlü maskeler var kullan rengin açılır
Leke için foto diye bir krem var doktor önerisi ile kullan Dr sor
Sivilce için serumlar var ama iyisini bulmaya çalış
Fito*
Pirin özlü maske için link atar mısın
Bilgili görünüyorsun
İmmm hangisi iyi bilmiyorum ama internette yaz çıkar aslında hatta evde bile yapabiliyorsun Korelilerin pirinç maske tarifi yaz çıkar
Ama dikkat et cildin hassassa doktora git
İlk defa duydum böyle bir şey hazır olarak mı daha iyi elle hazırlanarak olan mı
Pirinçten ne olur
Aslında bence kendin hazirla pirinci değil suyunu yüzüne vuruyorlar ve cilt beyazliyor çok eski bir yöntem bu
Cildine buz küpü ile masaj yap lan akışı sağlansın cildine renk gelsin ayrıca buzu direkt yapma bir peceteye dar cildini tahriş etmesin
Pirinç beyazlatıcı özelliği var araştır
Cevap
2Cevap
Baby face lazer var, araştır istersen…Ama uzman doktor olan bir yerlere bak..
Reddit te bunla ilgili sayfalar var oraya yaz burdan çıkmaz
Eczaneden glikolik asit al. Haftada 2 gün uygula ( GECE). onun dısında la roche posay günes kremi sür hergün
Prinç maskesi yapımına bak ya hemen her yerde var yoksa ben anlatırım FJSKSHLSHALSHW
Assos tre 0.05 al her gece yüzünü temizleyip bezelye büyüklüğünde sür Sabah yıka güneş kremi sür bir ay sonra bana dua et
Doktor yazmıyor mu
Yazsa bile ucretli güneş kremini de solenta pigment kahverengi olanı al kesin sonuç bir aya yüzün ışıl ışıl olur o kadar söylüyorum
Sende baya bu yollardan geçmişsin
İlk fırsata almaya çalışacağım dediklerini
Evet güneş lekesi oluşmuştu o kadar doktora gittim onlarda deneme yanılma yoluyla kafalarına gire yazıyorlar çok şükür şimdi cildim bebek gibi ışıl ışıl oldu
Barbi olmuşsun yani sjsh Allah doktora düşürmesin ya
Amin
siteye hassas içerik uyarısı gelsin bu nedir ya
Neden
O kadar mı kötü a w
Abartma be erkek işte
En doğal halimi attım sadece böyle foto atınca kötü görünüyor arkadaşın çevresinden kimler varsa artık
Bir şey olmaz hepimiz insanız sonuçta
Lanet olsun buğünde uyku yok
Hayırlı geceler
Coreaco diye bir serum var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?