Üniversitede sınavda sorulan sorunun daha önce internette yüklü olması neden öğrenciyi olumsuz etkiler?

Sınav sorusu daha önce internetteymiş. Hepimiz sıfır aldık. Sonra soruşturma geçirdik. Bu soruyu hoca hazırlamış biz sınav anında internete yüklemişiz. Yaz tatilinde okula cagrildik. Ses kaydımız yazılı ifademiz çalışma notları alfabe yazma hepsini yaptik. Başka ne yapılırdı bilmiyorum. En son internete siz yüklediniz bu benim sorum dedi kabul etmedim. Ama soruşturmada yalan oldu. Böyle durumlarda ne yapmak lazım. Sınavdan önce hocadan teyit mi etmemiz lazım. Hocam soracağınız soru internetten mi değil mi diye. Ben okulu bıraktım da böyle durumlarda nasıl önlem alınır. Yani hoca internetten soru sorması yasak mı? Ben değil diye biliyorum. Hoca internetten soru hazirladiginda neden biz sıkıntısını çektik. Merak ettiğim konu bu. Dediklerini kabul etsem belki 6 ay uzaklaştırma alıcaktim.

Güncellemeler
1 yıl
Başka bir üniversite de başıma böyle bir olay gelmez diye ümit ediyorum.
Güncellemeler
1 yıl
En son soruşturmadan ceza almadınız. Sorgulayabilirsin ama önermem. Gündeme getirmedigin sürece sorun yaşamayiz dedi.
Üniversitede sınavda sorulan sorunun daha önce internette yüklü olması neden öğrenciyi olumsuz etkiler?