Profilimdeki bebeği almıştım Bir de kardeş gelsin yalnız olmasın dedim 😀😀

Profilimdeki bebeği almıştım Bir de kardeş gelsin yalnız olmasın dedim 😀😀
Hah tamam ne zaman başlar acaba bunun hastalığı diye düşünürken hemen sorusunu açmış arkadaş... Yav alma alma... Ne kadar boş şeylere para harcamayı seviyon sen yav... Hiç annene, yengene, elife hediye alayım diye düşünmüyorsun... Asıl onlara alman lazım... Tabi bana da 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne hastalığı 😀😀
Doğru bir ara termos hastalığı vardı bir ara çanta hastalığı vardı şimdi sanırsam bebek hasta oluyor başladı 😀😀
Hediye almak mış mış ben gereksiz şeyleri asla para harcamam
Aaa bak aklıma geldi ben bu bebekleri yazın eve de götüreyim o Elif'in yapışık birey bebekleri görüp istesin nızıllansın ben de hediye geldi veremem deyip vermeyeyim 😀😀😀
Evet ben eve gittiğimde 3 yaşına gelmiş olacak yani yakın olacak Yok bebek kıskanmayacaksın evet aynısından isteyecek ben de vermeyeceğim Elif de gidip aynısından alsın bir zahmet 😀
He he alt tarafı bir bebek bi zahmet gidip aliversin😀😭
Aaa ben mi yapıyormuşum bunu
Ben sırf o mutlu olsun kocasına sevgisi artsın diye alışverişi bile götürdüm daha ne yapayım 😀
Aaaa üstüme iyilik sağlık benim ona alışverişe götürmem mi kocasıyla arası nasıl açılır nasıl nasıl 😀😀😀
Yazamazsın çünkü böyle bir şey yok 😀😀
Hhee ondan 😀
Bak hala 😀😀
Ahdhs yok görümcem 😀😛
Cevap
4Cevap
1500 TL sağlam para ama el işçiliği var belli annemde bir ara yaptı ama bebekler için
Güzel ederi var emek harcanılmış.
Çok bence 1500
İnternete baksana belki benzeri ucuz vardır
Bakayım da birebir aynısı yoktur bence
İyi olur. Al gitsin.
bende de 😀
Alacağım ya çok beğendimAlacağım ya çok beğendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?